Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BÀ proer HET SEIZOEN
STOEMP VAN RAPEN
CARPACCIO VAN RAPEN
LINZENSALADE MET RAPEN
EN SPINAZIE MET HAZELNOTEN
MET GRIJZE GARNALEN
EN COPPA
Vetten:18g- Koolhydraten:28 g
Vetten:25g - Koolhydraten:9g
Vetten: 17g - Koolhydraten:6g
a09
Vezels: 8g- Elwitten: 16 8
208
Vezels. 8g- Elwitten.5g
ae
Vezeis.2g- Eiwitten: 14g
Kook 160 g groene biolinzen met
Schil 2 bussels rapen, snijd ze in
Rasp de zeste van 1 biocitroen fijn en
4,8 dl water volgens de instructies op de
blokjes en doe ze in een kookpot. Giet
houd apart. Schil 4 grote rapen en snijd
verpakking. Schil 1 bussel rapen, snijd
er koud water bij tot ze net onder staan
ze met de mandoline in heel fijne plakjes.
ze in kleine partjes en voeg ze 5 min
en breng aan de kook. Laat : 30 min op
Doe ze in een slakom en besprenkel ze
voor het einde van de kooktijd toe. Hak
een matig vuurtje sudderen tot volledige
met het sap van 2 biocitroenen (dus
1 sjalot fijn en meng ze in een kom met
verdamping van het water en haal de
ook van de geraspte citroen). Meng met
1 klein geperst teentje knoflook,
kookpot van het vuur. Voeg meteen
4 el olijfolie, peper en zout. Laat 5 min
3 el water, Lel mosterd, 3 el witte
200 g jonge spinazieblaadjes
rusten. Laat de plakjes uitlekken en
balsamicoazijn, 1 el alcoholazijn en
toe, samen met 6 el olijfolie, en
schik ze mooi op de borden. Roer
4 el slaolie. Voeg 1 gehakte bussel
plet alles met een pureestamper.
180 g natuuryoghurt (1 pot) onder de
bieslook toe en breng verder op smaak.
Breng de groentepuree verder op
rest van de dressing en breng verder op
Giet de linzen en de rapen af. Spoel ze
smaak en besprenkel ze met enkele
smaak. Besprenkel de carpaccio met
grondig met koud water, meng ze met
druppels hazelnootolie. Gril 50 g
een beetje dressing en een scheutje
de dressing, verdeel er 80 g ‘ultrafijne’
grofgehakte geroosterde hazelnoten
olijfolie. Bestrooi ze met geraspte
coppa taste of Inspirations bovenop
zonder toevoeging van vetstof in een
citroenzeste, verdeel er 200 g gepelde
en serveer. Bestrooi eventueel met een
antiaanbakpan, met een beetje zout en
grijze garnalen bovenop en kruid met
beetje Espelettepeper.
Espelettepeper. Bestrooi er de stoemp
peper. Werk af met fijne citroenschijfjes
mee en serveer.
en met de plukjes waterkers. Dien
@- gak de sneetjes coppa + 8 min krokant in
meteen op.
de oven op 180°C voor een heerlijke krokant-
@- Er bestaan veel manieren om deze superstoemp
smeltende ervaring.
te proeven
Ss bijgerecht bi
ild, rood vlees,
-W- Naghetnogciguer jr? Werkje carpaccio af
gegrilde vi
keuze genoeg!
met zalmeitjes en/of vervang de citroenschijfjes.
door frambozen of rode bessen in de zomer.
RAVIOLI VAN RAPEN MET RICOTTA
EN SAUCE VIERGE
Vetten: 498 - Koolhydraten: 10g
oase
Vezels:6g- Eiwitten: 108
GEBAKKEN KABELIAUW EN RISOTTO MET RAPEN
Snijd 4 heel grote ongeschilde rapen
Vetten: 188 - Koolhydraten: 57g
met de mandoline in ultrafijne plakjes.
9
Vezels.4g- Eiwitten: 46 8
Dompel ze 2 min in een kookpot
kokend gezouten water. Haal ze uit de
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de helft van 1 geschilde bussel rapen in
kookpot en dompel ze in koud water.
kleine blokjes (brunoise) en de rest in partjes. Meng de partjes in een ovenschaal
Meng 250 g ricotta met geraspte zeste
met 1 el olijfolie, peper, zout en 2 takjes tijm. Bak ze goudbruin in de oven. Breng
van 1 biocitroen (naar eigen smaak),
intussen 6 dl water aan de kook met 1 gevogeltebouillonblokje, zet het deksel op
Espelettepeper en zout. Schik de
de pan en houd warm. Fruit 1 gehakte sjalot, de raapblokjes en
uitgelekte raapplakjes op de borden,
1geperst teentje knoflook 2 min op een zacht vuurtje in een stoofpan met
schep er een toefje ricotta op en plooi
20 g boter. Strooi er 250 g arborioriijst bij, meng 2 min en overgiet met
ze in 2. Hak 100 g ‘Halfgedroogde en
15 dl witte wijn. Voeg een pollepel warme bouillon toe zodra de wijn geabsorbeerd
gemarineerde tomatenschijfjes in
is, Voeg beetje bij beetje bouillon toe naarmate hij door de rijst geabsorbeerd wordt,
basilicum’ Sud’n’Sol (1 schaaltje) en
tot de rijst gaar is (20 min in totaal). Snijd 800 g kabeljauwhaasje in 4 porties en
Y bussel bladpeterselie. Meng ze
bak ze 5 min goudbruin in een braadpan met 30 g boter. Kruid met peper en zout
met 60 g babykappertjes (uitgelekt
en voeg 2 takjes tijm toe. Roer 50 g geraspte parmigiano onder de risotto, haal
gewicht), 1,5 dl slaolie en de olie uit het
de pan van het vuur, zet het deksel op de pan en laat 2 min rusten. Breng verder op
schaaltje tomaten. Overgiet de ravioli
smaak (peper, zout en Espelettepeper). Verdeel de risotto over de borden en voeg
met deze saus en serveer.
de geroosterde raappartjes toe. Leg er de kabeljauw bovenop en serveer.
20