Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 20 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 20
BÀ proer HET SEIZOEN STOEMP VAN RAPEN CARPACCIO VAN RAPEN LINZENSALADE MET RAPEN EN SPINAZIE MET HAZELNOTEN MET GRIJZE GARNALEN EN COPPA Vetten:18g- Koolhydraten:28 g Vetten:25g - Koolhydraten:9g Vetten: 17g - Koolhydraten:6g a09 Vezels: 8g- Elwitten: 16 8 208 Vezels. 8g- Elwitten.5g ae Vezeis.2g- Eiwitten: 14g Kook 160 g groene biolinzen met Schil 2 bussels rapen, snijd ze in Rasp de zeste van 1 biocitroen fijn en 4,8 dl water volgens de instructies op de blokjes en doe ze in een kookpot. Giet houd apart. Schil 4 grote rapen en snijd verpakking. Schil 1 bussel rapen, snijd er koud water bij tot ze net onder staan ze met de mandoline in heel fijne plakjes. ze in kleine partjes en voeg ze 5 min en breng aan de kook. Laat : 30 min op Doe ze in een slakom en besprenkel ze voor het einde van de kooktijd toe. Hak een matig vuurtje sudderen tot volledige met het sap van 2 biocitroenen (dus 1 sjalot fijn en meng ze in een kom met verdamping van het water en haal de ook van de geraspte citroen). Meng met 1 klein geperst teentje knoflook, kookpot van het vuur. Voeg meteen 4 el olijfolie, peper en zout. Laat 5 min 3 el water, Lel mosterd, 3 el witte 200 g jonge spinazieblaadjes rusten. Laat de plakjes uitlekken en balsamicoazijn, 1 el alcoholazijn en toe, samen met 6 el olijfolie, en schik ze mooi op de borden. Roer 4 el slaolie. Voeg 1 gehakte bussel plet alles met een pureestamper. 180 g natuuryoghurt (1 pot) onder de bieslook toe en breng verder op smaak. Breng de groentepuree verder op rest van de dressing en breng verder op Giet de linzen en de rapen af. Spoel ze smaak en besprenkel ze met enkele smaak. Besprenkel de carpaccio met grondig met koud water, meng ze met druppels hazelnootolie. Gril 50 g een beetje dressing en een scheutje de dressing, verdeel er 80 g ‘ultrafijne’ grofgehakte geroosterde hazelnoten olijfolie. Bestrooi ze met geraspte coppa taste of Inspirations bovenop zonder toevoeging van vetstof in een citroenzeste, verdeel er 200 g gepelde en serveer. Bestrooi eventueel met een antiaanbakpan, met een beetje zout en grijze garnalen bovenop en kruid met beetje Espelettepeper. Espelettepeper. Bestrooi er de stoemp peper. Werk af met fijne citroenschijfjes mee en serveer. en met de plukjes waterkers. Dien @- gak de sneetjes coppa + 8 min krokant in meteen op. de oven op 180°C voor een heerlijke krokant- @- Er bestaan veel manieren om deze superstoemp smeltende ervaring. te proeven Ss bijgerecht bi ild, rood vlees, -W- Naghetnogciguer jr? Werkje carpaccio af gegrilde vi keuze genoeg! met zalmeitjes en/of vervang de citroenschijfjes. door frambozen of rode bessen in de zomer. RAVIOLI VAN RAPEN MET RICOTTA EN SAUCE VIERGE Vetten: 498 - Koolhydraten: 10g oase Vezels:6g- Eiwitten: 108 GEBAKKEN KABELIAUW EN RISOTTO MET RAPEN Snijd 4 heel grote ongeschilde rapen Vetten: 188 - Koolhydraten: 57g met de mandoline in ultrafijne plakjes. 9 Vezels.4g- Eiwitten: 46 8 Dompel ze 2 min in een kookpot kokend gezouten water. Haal ze uit de Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de helft van 1 geschilde bussel rapen in kookpot en dompel ze in koud water. kleine blokjes (brunoise) en de rest in partjes. Meng de partjes in een ovenschaal Meng 250 g ricotta met geraspte zeste met 1 el olijfolie, peper, zout en 2 takjes tijm. Bak ze goudbruin in de oven. Breng van 1 biocitroen (naar eigen smaak), intussen 6 dl water aan de kook met 1 gevogeltebouillonblokje, zet het deksel op Espelettepeper en zout. Schik de de pan en houd warm. Fruit 1 gehakte sjalot, de raapblokjes en uitgelekte raapplakjes op de borden, 1geperst teentje knoflook 2 min op een zacht vuurtje in een stoofpan met schep er een toefje ricotta op en plooi 20 g boter. Strooi er 250 g arborioriijst bij, meng 2 min en overgiet met ze in 2. Hak 100 g ‘Halfgedroogde en 15 dl witte wijn. Voeg een pollepel warme bouillon toe zodra de wijn geabsorbeerd gemarineerde tomatenschijfjes in is, Voeg beetje bij beetje bouillon toe naarmate hij door de rijst geabsorbeerd wordt, basilicum’ Sud’n’Sol (1 schaaltje) en tot de rijst gaar is (20 min in totaal). Snijd 800 g kabeljauwhaasje in 4 porties en Y bussel bladpeterselie. Meng ze bak ze 5 min goudbruin in een braadpan met 30 g boter. Kruid met peper en zout met 60 g babykappertjes (uitgelekt en voeg 2 takjes tijm toe. Roer 50 g geraspte parmigiano onder de risotto, haal gewicht), 1,5 dl slaolie en de olie uit het de pan van het vuur, zet het deksel op de pan en laat 2 min rusten. Breng verder op schaaltje tomaten. Overgiet de ravioli smaak (peper, zout en Espelettepeper). Verdeel de risotto over de borden en voeg met deze saus en serveer. de geroosterde raappartjes toe. Leg er de kabeljauw bovenop en serveer. 20
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 20