Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WA proe HET SEIZOEN
vo
va
W
à
Jip
5
EAN
EEN ZELFGE
5
w
BOUILLON OM 4
VAN TE SMULLEN
Gebruik je bouillonblokjes om je gerechten op smaak
3
u
ú
te brengen? Dan doen we je twee recepten aan de hand
j
om zelf bouillon te maken met de overschotjes van
an
À
je seizoensgroenten. Da's zero waste, 100% natuurlijk en
rijk aan vitaminen. Het proberen meer dan waard!
dm
Voeg hek toe
je Joepth,
Jauzeh eh
erechten.
/
DE BASIS
DE VLOEIBARE
EN IN
400 g schil en loof van
VERSIE
POEDERVORM
je seizoensgroenten (liefst
bio en gespoeld): ui.
knoflook, wortelen,
Laat de geperste teentjes
Droog je groenteschillen
pastinaak, radijs, preigroen,
knoflook lichtjes bruinen
en -loof minstens lu
in 2 el olie in een grote
in de oven op een lage
sla die lichtjes beschadigd is
kookpot. Voeg vervolgens je
temperatuur (max. 120°C).
zwarte radijs, knolraap
groenteschillen en -loof toe
koolrabi, broccoli
Mix de gedroogde groenten
en champignonstelen
en laat 2 min stoven terwijl
heel fijn.
je roert.
2 el olie
0 Voeg peper, zout en
8 En hopla, je hebt een
là 2 teentjes knoflook
aromatische kruiden toe en
gedroogd concentraat
zet de groenten net onder
voor je bouillon, klaar
Aromatische kruiden
water. Laat sudderen tot
voor gebruik!
de bouillon tot de helft
Peper en zout
ingekookt is (
)
Filter je ingedikte bouillon
om de groenten te
4)
verwijderen.
VER
(Gs
CAS
Le
[/K
Giet de bouillon in een
Me
2
ijsblokjesvorm en steek
hem in de vriezer. Zo heb je
kant-en-klare bouillon om
U
WW
je favoriete gerechten een
>
IS
niveau hoger te tillen!
of
y
22