Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 50 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 50
Pi VANDAAG KOOP IK … STOOFPOTJE VAN MECHELSE KOEKOEK 0SSO BUCO MET TOMAAT MET OLIJVEN EN CITROEN 20 NIN +1 U KOOKTIJD © GEMIDDELD A 4 PERS. verten: 25g- Koolhydraten: 19 g ORE pe © Vezels. 12g “Eiwitten 588 Vetten:33g -Koolhydraten:10 8. 9 Vezels:1g- Eiwitten.38g « 4 sneden osso buco « 2lbiokippenbouilon in Ge 1,248) poeder « Ì Mechelse koekoek + 50 g boter « 1 wortel « 5d olijfolie « 3 sjalotten + 2 takjes salie « 1 selderstengel «50 boter « 500 g kleine vastkokende aardappelen + 2 laurierblaadjes « 2 sjalotten + 3takjes tm + 2 citroenen « 2 takjes rozemarijn BANDOL « 3 blikken "Polpa' Mutti (fine « A takjes oregano + 2,5 dl zoete witte wijn « 1 hele knoflookbol tomatenpulp - 3 x400 g) « Leentje knoflook + 130 groene olijven gevuld met « 2eitroengrasstengels « 500 g linguine « Lel kruiden ‘Italia mix’ Serranoham Serpis (1 blik) « 2 kleine groene pepers « 50 bloem Market Fresh + Lel biokippenbouillon in poeder - Peper en zout + 25 d'rode win « Peper en zout @ Snijd de geschilde citroenen en sjalotten in grote stukken. © Kruid de sneden osso buco met peper Verwijder de 2 buitenste lagen van de citroengrasstengels en snijd BANDOL en zout. Haal ze door de bloem, tik er het ze overlangs in 2. Pel de knoflookbol, zonder de teentjes los te 2019 de overtollige bloem af en bak ze op een matig Frankrijk - maken, en snijd hem horizontaal in 2. Snijd de pepertjes in 2 en Provence vuurtje aan de 2 kanten goudbruin, in een grote ontpit ze. sauteer pan met de hete olijfolie en boter. © Snijd de kip in 4. Kruid ze met peper en zout en bak ze kort Een wijn met een vleugje rode © snijd de geschitde wortel intussen in schijfjes op een vrij hoog vuur aan de 2 kanten goudbruin, in een grote vruchten, die wat Snipper de selder, de sjalotten en de knoflook sauteerpan met de hete boter. Meng intussen het bouillonpoeder weg heeft van ® Haal het vlees uit de sauteerpan en fruit er met 1 l warm water. Voeg de sjalotten, de citroenen, de knoflook, cuberdons. de groenten, de knoflook, de tijm en de helft het citroengras, de pepertjes, de salie, de laurierblaadjes en de van de oregano gedurende 1 min in. Leger de rozemarijn toe in de sauteerpan. Meng 1 min en overgiet dan met sneetjes osso buco bovenop. Bestrooi ze met de de wijn en de warme bouillon. Zet het deksel op de pan en laat Italiaanse kruidenmix en het bouillonpoeder. 30 min op een zacht vuurtje pruttelen Voeg de rode wijn en de tomatenpulp toe. Zet het © Voeg de hele geschilde aardappelen toe en laat zonder deksel deksel op de pan en laat Lu op een heel zacht nog 30 min op een zacht vuurtje pruttelen. De saus moet voldoende vuurtje sudderen. Haal het deksel van de pan en inkoken. Voeg de olijven toe en breng verder op smaak. laat nog lu koken. Breng verder op smaak. © Werk eventueel af met citroenschijfjes en met verse kruiden. @ Kook de linguine volgens de instructies op Dien heet op. de verpakking. Serveer ze bij de osso buco, 5 Werk af met de rest van de oregano. @- Geen zoete witte wijn in huis? Gebruik gewoon droge witte wijn en voeg er een beetje honing aan toe. @- zero waste-tip gebruik deschit en het loof van je groenten voor een zelfgemaakte bouillon. Kijk snel op p. 22! KALKOENSCHNITZELS MET ZOETE AARDAPPELFRIETJES Vetten: 36 Koolhydraten:75g © Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen, Vezels:2- Etwitten:Slg snijd ze in frietjes en bestrijk ze langs alle kanten met olijfolie Bedek de ovenplaat met bakpapier en verdeel er de frietjes + 4 kalkoenlapjes (600 g) Voor de zoete aardappelfrietjes: « 3 eieren over. Kruid ze met peper, zout en bestrooi ze met geriste tijm. « 1 kg grote zoete aardappelen Bak ze 25 min in de oven. » Leitroen - Aelolifolie + 100 gbloëm + 4 takjes tijm @ Meng de eieren met peper en zout. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Haal ze door de bloem, tik er de overtollige bloem af en dompel + 100 g panko « Peper en zout ze in de losgeklopte eieren. Haal ze ten slotte door de panko. Bak de « Druivenpitlie Voor de dragonsaus: « Peper en zout « del Griekse yoghurt schnitzels goudbruin op een matig vuurtje in 2 grote braadpannen « Lel mosterd met een beetje druivenpitolie (warm, maar niet dampend) « 3 takjes dragon © Maak de saus: meng de mosterd, de yoghurt, de fijngehakte « Peper en zout dragon, peper en zout @ Laat de schnitzels op keukenpapier uitlekken en serveer ze met de zoete aardappelfrietjes, de saus en citroen. Geef er een slaatje bij Is anijssmaak niet echt je ding? Vervang de dragon door een ander vers kruid naar keuzes bieslook, basilicum, peterselie … 50 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 50