Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 65 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 65
KEUKENCHALLENGE BPA WITTE BLOEMKOOL- EN SPAGHETTI BOLOGNAISE KIPBLANQUETTE COURGETTEPIZZA MET PESTO MET SNIJBIETEN EN LINZEN MET BUTTERNUT © 20 MIN + 30 MIN KOOKTIJD (+ 30 MIN RUSTTUD) Verten:35g - Koolhydraten: 117 g Verten:20 g- Koolhydraten: 23g Veren: 41g- Koolhydraten: 5g 9 Vezels: 13g Envitien: 428 a@ Vezels: 6g Eiwitten: 288 © Vezeis: 5g -Elwiten: 278 NUTRLSCORE + 200 g biovarkensgehakt + 500 g spaghetti + Lbussel snijbieten + 100 g guère « 3uien + 6elolifolie + Lkip + 2 tahjes rozemarijn + 3 kleine eieren + 800 g gepelde + 3 teentjes knoflook « 130 g biogeitenkaas op tomatenblokjes « 2 takjes tijm + 12 kg biobutternut + 1 laurierblaadje « 1 bloemkool olie en kruiden Le Larry (2 blikken) + 2 takjes rozemarijn « 3 biowortelen « 12 salieblaadjes « 1 courgette 1 pot) + Zuien + Aelolifolie + 120 ggroene + 2 takjes oregano + leitroen + 20 grucola met + 60 g verse biopesto Le Puy-linzen Peper en zout « Kel korianderzaadjes rode biet + Ys bussel basilicum « 1dl zure room « Kel witte peperbollen + 100 g grana padano - Peper en zout « A takjes oregano Peper en zout © Bak het gehakt met 2 el olijfolie op + 125 g mozzarella een vrij hoog vuur in een stoofpan. Haal + Atakjes tiim di bufala het gehakt uit de pan zodra het mooi goudbruin is en voeg 2 el olijfolie toe © snijd de ongeschilde wortelen in 2 © Mixde bloemkool in de hakmolen en de gepelde uien in 4. Doe de kip in tot kruimels en mix daarna de courgette in de stoofpan. Fruit er de gesnipperde een kookpot, met de wortelen, de uien, uien en de geperste teentjes knoflook apart tot puree. Leg een schone de kruiden (behalve de salieblaadjes), handdoek in een slakom, doe er de gedurende 5 min in, op een matig de witte peper, de korianderzaadjes en vuurtje. Voeg de tomaten, het vlees, groenten in, vorm een bundel met de zout. Overgiet alles met koud water en handdoek en pers er zoveel mogelijk de tijm, de oregano en de rozemarijn toe. breng aan de kook. Zet het deksel op de Kruid met peper, met zout en laat vocht uit. Laat 30 min rusten en wring pan en laat nog 1 u zachtjes pruttelen. opnieuw goed uit. 30 min op een zacht vuurtje pruttelen. Laat lauw worden. @ Kook de linzen volgens de instructies © Verwarm de oven voor op 190°C. @ Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de groentepulp in een slakom met op de verpakking. Snijd de ontpitte (maar ongeschilde) de eieren, de geraspte grana padano, © snijd de snijbieten in stukken van butternut in plakjes van 2 cm dikte. peper en zout tot een homogene massa. 2 cm en fruit ze 2 min in een braadpan Bedek 2 ovenplaten met bakpapier, Vorm een deegbal. Bedek de ovenplaat met 2 el olijfolie. Zet het deksel op de pan, laat 5 min slinken en laat dan het schik er de butternutplakjes op, smeer met bakpapier en verdeel er het deeg ze in met 3 el olijfolie en schuif ze met de vingers over tot een regelmatige vrijgekomen water op een vrij hoog vuur 25 min in de oven. volledig inkoken. ronde vorm. Bak 20 min in de oven. © Haal de kip en de groenten uit de ® Bestrooi de pizza met de © Kook de spaghetti volgens de kookpot. Laat de bouillon voor minstens instructies op de verpakking. verbrokkelde mozzarella en geitenkaas. % inkoken op een hoog vuur. Trek het Bestrijk met de pesto en bak nog © Schep de snijbieten en de linzen bij vlees van de kip in stukken. 10 min in de oven. Werk af met de saus in de stoofpan, meng en breng @ Laat de helft van de salieblaadjes rucola met stukjes rode biet en verder op smaak. Serveer met de pasta. 5 min in de ingekookte bouillon (11) en de geraspte gruyère. basilicumblaadjes. Serveer als aperitief trekken en haal ze er dan uit. Mix & pers) of als hoofdgerecht (2 pers). 3 . de bouillon fijn met de zure room en = Het seizoen van de snijbieten is gedaan? de helft van de butternut. Giet er het @- Gebruik deze pizzabasis eventueel ook ‚No stress. Dit recept is even lekker citroensap bij en breng verder op smaak. met boerenkool, spinaze of paksoi voor een Klassieke pizza margherita, Voeg de stukken kip toe en de rest van met tomatensaus en mozzarella. de gegrilde butternut. Warm alles op. @ Bak de rest van de salieblaadjes 5 udbruin in een braadpan met 1el + er, ? olijfolie. Werk er de blanquette mee af TIS KLAAR!) en serveer ze met natuurrijst. BLOEMKOOL res Y- Oeps … ben je de butternut vergeten? PIZZABODEM - NUVOLABIO E ® AN MAGIONI 2019 Dikke stukken wortel doen het ook goed hd ltalië- Toscane in dit gerecht! X Deze bloemkool- N Zonnige mediterrane win pizzahodem bevat maar op basis van parellada en iefst 31% groenten. gamacha blanca, Fris en Lekker met hartige én zoete smaakmakers. G levendig, boordevol rijp dtrusfruit met een pittig zuurtj in de afdronk. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 65
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 65