Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE BPA

WITTE BLOEMKOOL- EN

SPAGHETTI BOLOGNAISE

KIPBLANQUETTE

COURGETTEPIZZA MET PESTO

MET SNIJBIETEN EN LINZEN

MET BUTTERNUT

© 20 MIN + 30 MIN KOOKTIJD (+ 30 MIN RUSTTUD)

Verten:35g - Koolhydraten: 117 g

Verten:20 g- Koolhydraten: 23g

Veren: 41g- Koolhydraten: 5g

9

Vezels: 13g Envitien: 428

a@

Vezels: 6g Eiwitten: 288

©

Vezeis: 5g -Elwiten: 278

NUTRLSCORE

+ 200 g biovarkensgehakt

+ 500 g spaghetti

+ Lbussel snijbieten

+ 100 g guère

« 3uien

+ 6elolifolie

+ Lkip

+ 2 tahjes rozemarijn

+ 3 kleine eieren

+ 800 g gepelde

+ 3 teentjes knoflook

« 130 g biogeitenkaas op

tomatenblokjes

« 2 takjes tijm

+ 12 kg biobutternut

+ 1 laurierblaadje

« 1 bloemkool

olie en kruiden Le Larry

(2 blikken)

+ 2 takjes rozemarijn

« 3 biowortelen

« 12 salieblaadjes

« 1 courgette

1 pot)

+ Zuien

+ Aelolifolie

+ 120 ggroene

+ 2 takjes oregano

+ leitroen

+ 20 grucola met

+ 60 g verse biopesto

Le Puy-linzen

Peper en zout

« Kel korianderzaadjes

rode biet

+ Ys bussel basilicum

« 1dl zure room

« Kel witte peperbollen

+ 100 g grana padano

- Peper en zout

« A takjes oregano

Peper en zout

© Bak het gehakt met 2 el olijfolie op

+ 125 g mozzarella

een vrij hoog vuur in een stoofpan. Haal

+ Atakjes tiim

di bufala

het gehakt uit de pan zodra het mooi

goudbruin is en voeg 2 el olijfolie toe

© snijd de ongeschilde wortelen in 2

© Mixde bloemkool in de hakmolen

en de gepelde uien in 4. Doe de kip in

tot kruimels en mix daarna de courgette

in de stoofpan. Fruit er de gesnipperde

een kookpot, met de wortelen, de uien,

uien en de geperste teentjes knoflook

apart tot puree. Leg een schone

de kruiden (behalve de salieblaadjes),

handdoek in een slakom, doe er de

gedurende 5 min in, op een matig

de witte peper, de korianderzaadjes en

vuurtje. Voeg de tomaten, het vlees,

groenten in, vorm een bundel met de

zout. Overgiet alles met koud water en

handdoek en pers er zoveel mogelijk

de tijm, de oregano en de rozemarijn toe.

breng aan de kook. Zet het deksel op de

Kruid met peper, met zout en laat

vocht uit. Laat 30 min rusten en wring

pan en laat nog 1 u zachtjes pruttelen.

opnieuw goed uit.

30 min op een zacht vuurtje pruttelen.

Laat lauw worden.

@ Kook de linzen volgens de instructies

© Verwarm de oven voor op 190°C.

@ Verwarm de oven voor op 220°C.

Meng de groentepulp in een slakom met

op de verpakking.

Snijd de ontpitte (maar ongeschilde)

de eieren, de geraspte grana padano,

© snijd de snijbieten in stukken van

butternut in plakjes van 2 cm dikte.

peper en zout tot een homogene massa.

2 cm en fruit ze 2 min in een braadpan

Bedek 2 ovenplaten met bakpapier,

Vorm een deegbal. Bedek de ovenplaat

met 2 el olijfolie. Zet het deksel op de

pan, laat 5 min slinken en laat dan het

schik er de butternutplakjes op, smeer

met bakpapier en verdeel er het deeg

ze in met 3 el olijfolie en schuif ze

met de vingers over tot een regelmatige

vrijgekomen water op een vrij hoog vuur

25 min in de oven.

volledig inkoken.

ronde vorm. Bak 20 min in de oven.

© Haal de kip en de groenten uit de

® Bestrooi de pizza met de

© Kook de spaghetti volgens de

kookpot. Laat de bouillon voor minstens

instructies op de verpakking.

verbrokkelde mozzarella en geitenkaas.

% inkoken op een hoog vuur. Trek het

Bestrijk met de pesto en bak nog

© Schep de snijbieten en de linzen bij

vlees van de kip in stukken.

10 min in de oven. Werk af met

de saus in de stoofpan, meng en breng

@ Laat de helft van de salieblaadjes

rucola met stukjes rode biet en

verder op smaak. Serveer met de pasta.

5 min in de ingekookte bouillon (11)

en de geraspte gruyère.

basilicumblaadjes. Serveer als aperitief

trekken en haal ze er dan uit. Mix

& pers) of als hoofdgerecht (2 pers).

3

.

de bouillon fijn met de zure room en

= Het seizoen van de snijbieten is gedaan?

de helft van de butternut. Giet er het

@- Gebruik deze pizzabasis eventueel ook

‚No stress. Dit recept is even lekker

citroensap bij en breng verder op smaak.

met boerenkool, spinaze of paksoi

voor een Klassieke pizza margherita,

Voeg de stukken kip toe en de rest van

met tomatensaus en mozzarella.

de gegrilde butternut. Warm alles op.

@ Bak de rest van de salieblaadjes

5

udbruin in een braadpan met 1el

+

er,

?

olijfolie. Werk er de blanquette mee af

TIS KLAAR!)

en serveer ze met natuurrijst.

BLOEMKOOL

res

Y- Oeps … ben je de butternut vergeten?

PIZZABODEM -

NUVOLABIO

E

®

AN

MAGIONI

2019

Dikke stukken wortel doen het ook goed

hd

ltalië- Toscane

in dit gerecht!

X

Deze bloemkool-

N

Zonnige mediterrane win

pizzahodem bevat maar

op basis van parellada en

iefst 31% groenten.

gamacha blanca, Fris en

Lekker met hartige én

zoete smaakmakers.

G

levendig, boordevol rijp

dtrusfruit met een pittig

zuurtj in de afdronk.

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

65