Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE BPA
WITTE BLOEMKOOL- EN
SPAGHETTI BOLOGNAISE
KIPBLANQUETTE
COURGETTEPIZZA MET PESTO
MET SNIJBIETEN EN LINZEN
MET BUTTERNUT
© 20 MIN + 30 MIN KOOKTIJD (+ 30 MIN RUSTTUD)
Verten:35g - Koolhydraten: 117 g
Verten:20 g- Koolhydraten: 23g
Veren: 41g- Koolhydraten: 5g
9
Vezels: 13g Envitien: 428
a@
Vezels: 6g Eiwitten: 288
©
Vezeis: 5g -Elwiten: 278
NUTRLSCORE
+ 200 g biovarkensgehakt
+ 500 g spaghetti
+ Lbussel snijbieten
+ 100 g guère
« 3uien
+ 6elolifolie
+ Lkip
+ 2 tahjes rozemarijn
+ 3 kleine eieren
+ 800 g gepelde
+ 3 teentjes knoflook
« 130 g biogeitenkaas op
tomatenblokjes
« 2 takjes tijm
+ 12 kg biobutternut
+ 1 laurierblaadje
« 1 bloemkool
olie en kruiden Le Larry
(2 blikken)
+ 2 takjes rozemarijn
« 3 biowortelen
« 12 salieblaadjes
« 1 courgette
1 pot)
+ Zuien
+ Aelolifolie
+ 120 ggroene
+ 2 takjes oregano
+ leitroen
+ 20 grucola met
+ 60 g verse biopesto
Le Puy-linzen
Peper en zout
« Kel korianderzaadjes
rode biet
+ Ys bussel basilicum
« 1dl zure room
« Kel witte peperbollen
+ 100 g grana padano
- Peper en zout
« A takjes oregano
Peper en zout
© Bak het gehakt met 2 el olijfolie op
+ 125 g mozzarella
een vrij hoog vuur in een stoofpan. Haal
+ Atakjes tiim
di bufala
het gehakt uit de pan zodra het mooi
goudbruin is en voeg 2 el olijfolie toe
© snijd de ongeschilde wortelen in 2
© Mixde bloemkool in de hakmolen
en de gepelde uien in 4. Doe de kip in
tot kruimels en mix daarna de courgette
in de stoofpan. Fruit er de gesnipperde
een kookpot, met de wortelen, de uien,
uien en de geperste teentjes knoflook
apart tot puree. Leg een schone
de kruiden (behalve de salieblaadjes),
handdoek in een slakom, doe er de
gedurende 5 min in, op een matig
de witte peper, de korianderzaadjes en
vuurtje. Voeg de tomaten, het vlees,
groenten in, vorm een bundel met de
zout. Overgiet alles met koud water en
handdoek en pers er zoveel mogelijk
de tijm, de oregano en de rozemarijn toe.
breng aan de kook. Zet het deksel op de
Kruid met peper, met zout en laat
vocht uit. Laat 30 min rusten en wring
pan en laat nog 1 u zachtjes pruttelen.
opnieuw goed uit.
30 min op een zacht vuurtje pruttelen.
Laat lauw worden.
@ Kook de linzen volgens de instructies
© Verwarm de oven voor op 190°C.
@ Verwarm de oven voor op 220°C.
Meng de groentepulp in een slakom met
op de verpakking.
Snijd de ontpitte (maar ongeschilde)
de eieren, de geraspte grana padano,
© snijd de snijbieten in stukken van
butternut in plakjes van 2 cm dikte.
peper en zout tot een homogene massa.
2 cm en fruit ze 2 min in een braadpan
Bedek 2 ovenplaten met bakpapier,
Vorm een deegbal. Bedek de ovenplaat
met 2 el olijfolie. Zet het deksel op de
pan, laat 5 min slinken en laat dan het
schik er de butternutplakjes op, smeer
met bakpapier en verdeel er het deeg
ze in met 3 el olijfolie en schuif ze
met de vingers over tot een regelmatige
vrijgekomen water op een vrij hoog vuur
25 min in de oven.
volledig inkoken.
ronde vorm. Bak 20 min in de oven.
© Haal de kip en de groenten uit de
® Bestrooi de pizza met de
© Kook de spaghetti volgens de
kookpot. Laat de bouillon voor minstens
instructies op de verpakking.
verbrokkelde mozzarella en geitenkaas.
% inkoken op een hoog vuur. Trek het
Bestrijk met de pesto en bak nog
© Schep de snijbieten en de linzen bij
vlees van de kip in stukken.
10 min in de oven. Werk af met
de saus in de stoofpan, meng en breng
@ Laat de helft van de salieblaadjes
rucola met stukjes rode biet en
verder op smaak. Serveer met de pasta.
5 min in de ingekookte bouillon (11)
en de geraspte gruyère.
basilicumblaadjes. Serveer als aperitief
trekken en haal ze er dan uit. Mix
& pers) of als hoofdgerecht (2 pers).
3
.
de bouillon fijn met de zure room en
= Het seizoen van de snijbieten is gedaan?
de helft van de butternut. Giet er het
@- Gebruik deze pizzabasis eventueel ook
‚No stress. Dit recept is even lekker
citroensap bij en breng verder op smaak.
met boerenkool, spinaze of paksoi
voor een Klassieke pizza margherita,
Voeg de stukken kip toe en de rest van
met tomatensaus en mozzarella.
de gegrilde butternut. Warm alles op.
@ Bak de rest van de salieblaadjes
5
udbruin in een braadpan met 1el
+
er,
?
olijfolie. Werk er de blanquette mee af
TIS KLAAR!)
en serveer ze met natuurrijst.
BLOEMKOOL
res
Y- Oeps … ben je de butternut vergeten?
PIZZABODEM -
NUVOLABIO
E
®
AN
MAGIONI
2019
Dikke stukken wortel doen het ook goed
hd
ltalië- Toscane
in dit gerecht!
X
Deze bloemkool-
N
Zonnige mediterrane win
pizzahodem bevat maar
op basis van parellada en
iefst 31% groenten.
gamacha blanca, Fris en
Lekker met hartige én
zoete smaakmakers.
G
levendig, boordevol rijp
dtrusfruit met een pittig
zuurtj in de afdronk.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
65