Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KOMEN ETEN HA

HOMEMADE CHIPS MET SKREICRÈME

RODEBIETENCARPACCIO MET SINAASAPPEL

EN HARINGPARELTJES

EN ANSJOVISCREME

Vetien: 21g - Koolhydraten:9

Vetten: I7 g- Koolhydraten: 118.

ae

Vezels:1g- Eiwitten: 13

ae

Vezels: Og- Eiwitten: 68

« 250 g skrei

« 1 grote frietaardappel

+ 4 takjes dille

+ 1blik Verse ansjovis

+ 1 citroen

« 1dlroom

+ 55 gharingpareltjes

» 2el zure room

Peper en zout

uit de Egeïsche Zee’

« 2 sinaasappelen

+ 3elolifolie

Arenkha (1 pot)

+ L'elolifolie

Extra:

Imperial (70 g, uitgelekt

+ 500 g gekookte rode

+ Enkele plukjes kervel

+ leitroen

+ 4 takjes krulpeterselie

« 1 friteuse

gewicht)

bieten

Peper en zout

© snijd de vis in blokjes, doe ze in een steelpan, overgiet ze

© snijd de rode bieten met de mandoline in fijne plakjes. Schik

met koud water en breng zachtjes aan de kook. Haal de pan na

ze op een grote schaal of op individuele borden.

1 min van het vuur, giet af en laat in een zeef afkoelen.

© Schil de sinaasappelen boven een kom à vif, s

jd de

© Verwarm de olie op 180°C. Snijd de ongeschilde aardappel

partjes tussen de vliezen uit en snijd ze in stukken. Vang het

met de mandoline in heel fijne plakjes. Bak ze kort in de olie en

sap van de sinaasappelen op en meng het met de olijfolie, het

laat ze op keukenpapier uitlekken.

ditroensap, peper en zout. Besprenkel er de rode bieten mee en

© Doe de skreiblokjes in een kom. Meng ze met de zure room,

voeg de sinaasappelstukjes toe. Kruid met peper.

de olijfolie en de gehakte peterselie. Breng verder op smaak.

© Mix de uitgelekte ansjovissen en de room met de

© Dresseer net voor het opdienen kleine quenelles skreicreme

staafmixer. Voeg enkele druppels citroensap toe en klop de

op de chips. Werk af met haringpareltjes, kleine stukjes citroen

bereiding met een klopper op tot de crème dikker wordt.

en dille.

Doe de bereiding in een spuitzak en dresser ze in toefjes

8

op de carpaccio.

Heb je geen rkeuse? Verwarm een badem druivenpitolie in een braadpan.

© Werk af met kervel en serveer.

Het is geen must om homemade chips te maken, maar geef toe … chips uit

een zake zijn minder classy!

Mx de ansjovissen en de room zo kort mogelijk, anders zou het mengsel

-

kunnen schiften.

PRESA IBERICA EN GEMBERSALSA, PASTINAAK

UIT DE OVEN EN KRUIDENSLAATJE

ORE

Venten: 54 g - Koolhydraten:18 g

a0e6

Vezels: 7 Eiwitten: 408

TIRAMISU MET RODE VRUCHTEN,

BRAMENCREME EN GRANOLA

+ 600 g presa iberica

peterselie …

+ 1,2 di slaolie

+ 4 grote pastinaken

- Peper en zout

+ 1 teentje knoflook

Voor de salsa:

+ 4el lffolie

+ 2 cm gember

Vetten:65 g- Koolhydraten: 738

+ 100 g verse kruiden

+ Dehelft van de

Peper en zout

9

Vezels: 14g - Eiwitten: 17

naar keuze: rucola,

blaadjes van 1 groene

dragon, basilicum, dille,

selderstengel

+ 2eieren op

+ 250 g granola met rode

+ 50 g kristalsuiker

kamertemperatuur

vruchten

+ 2 di bramencrème

+ 500 g bosvruchten

+ 500 g mascarpone

+ Stakjes munt

© Haal het vlees uit de koelkast. Verwarm de oven voor op

180°C.

@ Breng de ontdooide vruchten en de bramencrème zachtjes

© schil de pastinaken, snijd ze overlangs in 6. Bedek een

ovenplaat met bakpapier, schik er de pastinaken op en

aan de kook in een steelpan. Laat 1 min pruttelen en haal de

besprenkel ze met de helft van de olijfolie. Kruid met peper,

pan van het vuur. Giet in een grote (oven)schaal en laat Lu in de

koelkast rusten.

zout en schuif 45 min in de oven.

© Maak de salsa: mix de gehakte selderblaadjes met het

@ Splits de eiwitten van de eidooiers. Klop de eidooiers met

geperste teentje knoflook, de geraspte gember en de slaolie tot

de suiker tot het mengsel bleker wordt. Voeg de mascarpone

een homogene salsa. Breng verder op smaak.

toe en meng. Klop de eiwitten stijf en roer ze voorzichtig onder

© Smeer de presa in met een beetje salsa en gril het vlees

de bereiding.

1 min per kant op een hoog vuur in een braadpan. Zet het vlees

© Doe de crème in een spuitzak en dresseer afwisselend een

mee in de oven en laat 20 min bakken.

laag crème en een laag rode vruchten in glazen. Verdeel er de

© Bedek het vlees met aluminiumfolie en laat het 5 min

granola bovenop, werk af met munt en serveer.

rusten. Meng de verse kruiden met de rest van de olijfolie,

f

peper en zout. Snijd het vlees in sneetjes en serveer het met

Vervang de granola eventueel door grofgehakte dikke zandkoekjesof

5

de gegrilde pastinaken, het slaatje en de salsa.

amarettikoekjes.

93