Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KOMEN ETEN HA
HOMEMADE CHIPS MET SKREICRÈME
RODEBIETENCARPACCIO MET SINAASAPPEL
EN HARINGPARELTJES
EN ANSJOVISCREME
Vetien: 21g - Koolhydraten:9
Vetten: I7 g- Koolhydraten: 118.
ae
Vezels:1g- Eiwitten: 13
ae
Vezels: Og- Eiwitten: 68
« 250 g skrei
« 1 grote frietaardappel
+ 4 takjes dille
+ 1blik Verse ansjovis
+ 1 citroen
« 1dlroom
+ 55 gharingpareltjes
» 2el zure room
Peper en zout
uit de Egeïsche Zee’
« 2 sinaasappelen
+ 3elolifolie
Arenkha (1 pot)
+ L'elolifolie
Extra:
Imperial (70 g, uitgelekt
+ 500 g gekookte rode
+ Enkele plukjes kervel
+ leitroen
+ 4 takjes krulpeterselie
« 1 friteuse
gewicht)
bieten
Peper en zout
© snijd de vis in blokjes, doe ze in een steelpan, overgiet ze
© snijd de rode bieten met de mandoline in fijne plakjes. Schik
met koud water en breng zachtjes aan de kook. Haal de pan na
ze op een grote schaal of op individuele borden.
1 min van het vuur, giet af en laat in een zeef afkoelen.
© Schil de sinaasappelen boven een kom à vif, s
jd de
© Verwarm de olie op 180°C. Snijd de ongeschilde aardappel
partjes tussen de vliezen uit en snijd ze in stukken. Vang het
met de mandoline in heel fijne plakjes. Bak ze kort in de olie en
sap van de sinaasappelen op en meng het met de olijfolie, het
laat ze op keukenpapier uitlekken.
ditroensap, peper en zout. Besprenkel er de rode bieten mee en
© Doe de skreiblokjes in een kom. Meng ze met de zure room,
voeg de sinaasappelstukjes toe. Kruid met peper.
de olijfolie en de gehakte peterselie. Breng verder op smaak.
© Mix de uitgelekte ansjovissen en de room met de
© Dresseer net voor het opdienen kleine quenelles skreicreme
staafmixer. Voeg enkele druppels citroensap toe en klop de
op de chips. Werk af met haringpareltjes, kleine stukjes citroen
bereiding met een klopper op tot de crème dikker wordt.
en dille.
Doe de bereiding in een spuitzak en dresser ze in toefjes
8
op de carpaccio.
Heb je geen rkeuse? Verwarm een badem druivenpitolie in een braadpan.
© Werk af met kervel en serveer.
Het is geen must om homemade chips te maken, maar geef toe … chips uit
een zake zijn minder classy!
Mx de ansjovissen en de room zo kort mogelijk, anders zou het mengsel
-
kunnen schiften.
PRESA IBERICA EN GEMBERSALSA, PASTINAAK
UIT DE OVEN EN KRUIDENSLAATJE
ORE
Venten: 54 g - Koolhydraten:18 g
a0e6
Vezels: 7 Eiwitten: 408
TIRAMISU MET RODE VRUCHTEN,
BRAMENCREME EN GRANOLA
+ 600 g presa iberica
peterselie …
+ 1,2 di slaolie
+ 4 grote pastinaken
- Peper en zout
+ 1 teentje knoflook
Voor de salsa:
+ 4el lffolie
+ 2 cm gember
Vetten:65 g- Koolhydraten: 738
+ 100 g verse kruiden
+ Dehelft van de
Peper en zout
9
Vezels: 14g - Eiwitten: 17
naar keuze: rucola,
blaadjes van 1 groene
dragon, basilicum, dille,
selderstengel
+ 2eieren op
+ 250 g granola met rode
+ 50 g kristalsuiker
kamertemperatuur
vruchten
+ 2 di bramencrème
+ 500 g bosvruchten
+ 500 g mascarpone
+ Stakjes munt
© Haal het vlees uit de koelkast. Verwarm de oven voor op
180°C.
@ Breng de ontdooide vruchten en de bramencrème zachtjes
© schil de pastinaken, snijd ze overlangs in 6. Bedek een
ovenplaat met bakpapier, schik er de pastinaken op en
aan de kook in een steelpan. Laat 1 min pruttelen en haal de
besprenkel ze met de helft van de olijfolie. Kruid met peper,
pan van het vuur. Giet in een grote (oven)schaal en laat Lu in de
koelkast rusten.
zout en schuif 45 min in de oven.
© Maak de salsa: mix de gehakte selderblaadjes met het
@ Splits de eiwitten van de eidooiers. Klop de eidooiers met
geperste teentje knoflook, de geraspte gember en de slaolie tot
de suiker tot het mengsel bleker wordt. Voeg de mascarpone
een homogene salsa. Breng verder op smaak.
toe en meng. Klop de eiwitten stijf en roer ze voorzichtig onder
© Smeer de presa in met een beetje salsa en gril het vlees
de bereiding.
1 min per kant op een hoog vuur in een braadpan. Zet het vlees
© Doe de crème in een spuitzak en dresseer afwisselend een
mee in de oven en laat 20 min bakken.
laag crème en een laag rode vruchten in glazen. Verdeel er de
© Bedek het vlees met aluminiumfolie en laat het 5 min
granola bovenop, werk af met munt en serveer.
rusten. Meng de verse kruiden met de rest van de olijfolie,
f
peper en zout. Snijd het vlees in sneetjes en serveer het met
Vervang de granola eventueel door grofgehakte dikke zandkoekjesof
5
de gegrilde pastinaken, het slaatje en de salsa.
amarettikoekjes.
93