Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 108


Hier is pagina 108 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Delhaize Folder 01.02.2021

Hier is pagina 108 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 108

” DE ZOETE BLADZIJDEN m ee Er da a | | APPELTAART MET HON! NG © Snijd de ongeschilde en intussen met de mandoline in schijfjes van 3mm, evenwijdig met het klokhuis. Verzamel de grote Veen: I7g- Koolhydraten: 49g schijfjes en wikkel ze str: in vershoudfolie. Houd apart. 9 Vezels3g- Ehvitien:5 © Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appelresten en snijd + 1 kg bio-appelen Voor het kruimeldeeg: ze in blokjes. Kook ze 10 min op een heel zacht vuurtje, in een « 50 g amandelpoeder » Leidooier kookpot met de helft vande honing, tot ze mals zijn. (Zet het deksel + 4 élhoning. « 250 g bloem « 1 bolle el honing in het begin op de pan en haal het opnieuw van de pan zodra de appelen sap vrijgeven.) Plet de appelen lichtjes en meng 200 g « 125 g gezouten boter van deze moes met het amandelpoeder. © Maak het kruimeldeeg: bewerk de bloem en de boter in blokjes © Verdeel de moes over de taartbodem en schik er de op kamertemperatuur met de vingers, terwijl je ze verkruimelt appelschijfjes bovenop. Smeer ze in met de rest van de honing en bak de taart 40 min ge dbruin in de oven. zoals voor een crumble. Voeg de honing samen met de eidooier toe en kneed het deeg. Voeg beetje bij beetje 2 à 3 el koud water, @ Ontvorm de taart op en rooster en dien ze lauw op. ‚zonder het deeg te veel te bewerken. Druk het deeg plat en plooi. 5 het 3 keer, tot het mooi homogeen is. Rol het deeg tussen 2 vellen @- Voor een snellere versie} gebruik je kant-en-klare appelmoes en 7 bakpapier uit met een deegrol. Bekleed er een taartvorm mee, snijd je 4 appelen in plakjes voor de gamituur. dek af en laat in de koelkast rusten. Dee à; vt \ Fe \ x EU ÿ, y | | h je | » er un > de > é u Wik en } À % if En ÿ à 1 È =, Es ST Ke Wes > Ks ei |

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 108