Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 108
Hier is pagina 108 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 108 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 108
” DE ZOETE BLADZIJDEN m ee Er da a | | APPELTAART MET HON! NG © Snijd de ongeschilde en intussen met de mandoline in schijfjes van 3mm, evenwijdig met het klokhuis. Verzamel de grote Veen: I7g- Koolhydraten: 49g schijfjes en wikkel ze str: in vershoudfolie. Houd apart. 9 Vezels3g- Ehvitien:5 © Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appelresten en snijd + 1 kg bio-appelen Voor het kruimeldeeg: ze in blokjes. Kook ze 10 min op een heel zacht vuurtje, in een « 50 g amandelpoeder » Leidooier kookpot met de helft vande honing, tot ze mals zijn. (Zet het deksel + 4 élhoning. « 250 g bloem « 1 bolle el honing in het begin op de pan en haal het opnieuw van de pan zodra de appelen sap vrijgeven.) Plet de appelen lichtjes en meng 200 g « 125 g gezouten boter van deze moes met het amandelpoeder. © Maak het kruimeldeeg: bewerk de bloem en de boter in blokjes © Verdeel de moes over de taartbodem en schik er de op kamertemperatuur met de vingers, terwijl je ze verkruimelt appelschijfjes bovenop. Smeer ze in met de rest van de honing en bak de taart 40 min ge dbruin in de oven. zoals voor een crumble. Voeg de honing samen met de eidooier toe en kneed het deeg. Voeg beetje bij beetje 2 à 3 el koud water, @ Ontvorm de taart op en rooster en dien ze lauw op. ‚zonder het deeg te veel te bewerken. Druk het deeg plat en plooi. 5 het 3 keer, tot het mooi homogeen is. Rol het deeg tussen 2 vellen @- Voor een snellere versie} gebruik je kant-en-klare appelmoes en 7 bakpapier uit met een deegrol. Bekleed er een taartvorm mee, snijd je 4 appelen in plakjes voor de gamituur. dek af en laat in de koelkast rusten. Dee à; vt \ Fe \ x EU ÿ, y | | h je | » er un > de > é u Wik en } À % if En ÿ à 1 È =, Es ST Ke Wes > Ks ei |
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 108