Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 118
Hier is pagina 118 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alles over je winkel en je boodschappen in een
5
KIKKERERWTENRAGOUT MET TOMAAT,
SPAGHETTI BOLOGNAISE
0SS0 BUCO MET TOMAAT
MET SNIBIETEN EN LINZEN
PIQUILLO’S EN GEKONFUTE UIEN
Voor 4 personen
=
I 4 sneden osso buco (+ 1,2 kg)
NEE
EEE
m 5 bio rode uien MM 3 biowortelen
200 g biovarkensgehakt
MM 1 wortel MM 1 selderstengel MM 2 sjalotten
2 biopastinaken MM Y% knolselder
1 bussel snijbieten.
DRALEN ze DAT en ep
[RORE EROTIC SR VAC
3 uien
NORA AT
50 g bloem
CPP GET ER RO CA A SRT
800 g gepelde tomatenblokjes (2 blikken)
VARANEN
ETHERNET
2,5 di rode wijn
B Lel ruwe rietsuiker
500 g spaghetti
VASON Tad TEE lo ne
5 clolijfolie M 50 g boter
IB 2 el balsamicoazijn
UT
TUE
RTE
3 takjes tijm B 4 takjes oregano
4 takjes tim
3teentjes knoflook MM 2 takjes tijm
BE ul
M 3el ras el hanout
Lel kruiden ‘Italia mix’ Market Fresh
2 takjes rozemarijn MD 2 takjes oregano
LLLLELELE)
IE Peper en zout
BHEBBEBEBEBNE
Peper en zout
RTS
MINESTRONE
CUT TENTE
GEPANEERDE FISHSTICKS
MET ZAADJES EN YOGHURTTARTAAR
SNTE
EEE
2wortelen IN 1 courgette BAT
600 g biogarnaalstaarten (gepeld en ontdarmd) #
MET APPELEN
150 g prinsessenboontjes
2 paprika's (kleur naar keuze)
A MET
100 g witte bonen
3tomaten
m 6008 skreifilets MM 2 grote eieren
3 bloemige aardappelen
1 grote ui
200 g pasta ‘L’Alfabeto’ Armando
DLL
REL MM 150 goud brood MM 50 g bloem
1 limoen
M 3 el zaadjes naar keuze: lijnzaad,
1el geraspte parmigiano
zonnebloempitjes, sesamzaadjes …
Eu GEHT NT
4 dl kokosmelk
2el olijfolie B 2 takjes tijm
EN
m 2elolifolie MM Peper en zout
|
1 bussel koriander
Voor de tartaar: MM 2 lente-uitjes
2 takjes oregano IN Peper en zout
m %appel MM 250 g natuuryoghurt
Voor de pesto: MM 50 g pijnboompitten
3 teentjes knoflook
IE 50 g geraspte parmigiano EM 4 el olijfolie
Lel kurkuma
M 30 g kleine augurken in azijn
|
IE el kappertjes MM 4 takjes bladpeterselie
REEN TN % teentje knoflook
Peper en zout
M Peper en zout
ROSBIEF MET KRIELTJES
PRESA IBERICA EN GEMBERSALSA,
ZALM MI-CUIT, GEVULDE ZOETE
PASTINAAK UIT DE OVEN
PUNTPAPRIKA’S EN RUCOLASAUS
EN GEGRILDE GROENTEN
EN KRUIDENSLAATJE
A ET
EHRT
Voor 4 personen
m 6008 bio zalmfilet MM 4 zoete biopuntpaprika’s
M L biorosbief van 1,5 kg
m 600 g presa iberica MM 4 grote pastinaken
MM 1 ronde biocourgette MM % bioknolselder
RE
m 350 g gekookte rode biolinzen &
CROIENT
M Zelolijfolie M 100 g verse kruiden naar
keuze: rucola, dragon, basilicum, dille, peterselie …
IB 4 el bio-olijfolie MM 6 takjes biotijm,
M 3 ronde biocourgettes
LRU
IB Peper en zout
[EAT UL
LUE RICE
Voor de rucolasaus:
a
M 2 biosjalotten MM 100 g biorucola
m 50 g bioboter
IB De helft van de blaadjes van 1 groene selderstengel
1,2 dl slaolie
M 2dibioroom M 1 di bio witte wijn
IB 4 takjes biotijm
MM 1 teentje knoflook
GH NT
4 takjes biorozemarijn,
20 g bioboter
LRO SALUT EU
LPC TS
LRU
I Peper en zout
m Fleur de sel MM Peper en zout
APPELTAART MET HONING
BROWNIES MET CHOCOLADE
TIRAMISU MET RODE VRUCHTEN,
LUTTE
an
BRAMENCREME EN GRANOLA
M kg bio-appelen
CRAS
LE PEU
50 g amandelpoeder
AE
M 2 eieren op kamertemperatuur.
| Er
1 kleine courgette
m 500 g bosvruchten &
Voor het kruimeldeeg:
75 g amandelpoeder
250 g granola met rode vruchten.
ENT
75 g bloem
M 500 g mascarpone
m 250 g bloem
EUER GE
m 50 g kristalsuiker
M 1 bolle el honing
200 g pure chocolade
M 2 dl bramencrème
m 125 g gezouten boter
30 g cacaopoeder
IB 6 takjes munt
|
EIFFONHNUIE
Voor het glazuur:
IB 100 g pure chocolade