Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 118




Hier is pagina 118 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alles over je winkel en je boodschappen in een

5

KIKKERERWTENRAGOUT MET TOMAAT,

SPAGHETTI BOLOGNAISE

0SS0 BUCO MET TOMAAT

MET SNIBIETEN EN LINZEN

PIQUILLO’S EN GEKONFUTE UIEN

Voor 4 personen

=

I 4 sneden osso buco (+ 1,2 kg)

NEE

EEE

m 5 bio rode uien MM 3 biowortelen

200 g biovarkensgehakt

MM 1 wortel MM 1 selderstengel MM 2 sjalotten

2 biopastinaken MM Y% knolselder

1 bussel snijbieten.

DRALEN ze DAT en ep

[RORE EROTIC SR VAC

3 uien

NORA AT

50 g bloem

CPP GET ER RO CA A SRT

800 g gepelde tomatenblokjes (2 blikken)

VARANEN

ETHERNET

2,5 di rode wijn

B Lel ruwe rietsuiker

500 g spaghetti

VASON Tad TEE lo ne

5 clolijfolie M 50 g boter

IB 2 el balsamicoazijn

UT

TUE

RTE

3 takjes tijm B 4 takjes oregano

4 takjes tim

3teentjes knoflook MM 2 takjes tijm

BE ul

M 3el ras el hanout

Lel kruiden ‘Italia mix’ Market Fresh

2 takjes rozemarijn MD 2 takjes oregano

LLLLELELE)

IE Peper en zout

BHEBBEBEBEBNE

Peper en zout

RTS

MINESTRONE

CUT TENTE

GEPANEERDE FISHSTICKS

MET ZAADJES EN YOGHURTTARTAAR

SNTE

EEE

2wortelen IN 1 courgette BAT

600 g biogarnaalstaarten (gepeld en ontdarmd) #

MET APPELEN

150 g prinsessenboontjes

2 paprika's (kleur naar keuze)

A MET

100 g witte bonen

3tomaten

m 6008 skreifilets MM 2 grote eieren

3 bloemige aardappelen

1 grote ui

200 g pasta ‘L’Alfabeto’ Armando

DLL

REL MM 150 goud brood MM 50 g bloem

1 limoen

M 3 el zaadjes naar keuze: lijnzaad,

1el geraspte parmigiano

zonnebloempitjes, sesamzaadjes …

Eu GEHT NT

4 dl kokosmelk

2el olijfolie B 2 takjes tijm

EN

m 2elolifolie MM Peper en zout

|

1 bussel koriander

Voor de tartaar: MM 2 lente-uitjes

2 takjes oregano IN Peper en zout

m %appel MM 250 g natuuryoghurt

Voor de pesto: MM 50 g pijnboompitten

3 teentjes knoflook

IE 50 g geraspte parmigiano EM 4 el olijfolie

Lel kurkuma

M 30 g kleine augurken in azijn

|

IE el kappertjes MM 4 takjes bladpeterselie

REEN TN % teentje knoflook

Peper en zout

M Peper en zout

ROSBIEF MET KRIELTJES

PRESA IBERICA EN GEMBERSALSA,

ZALM MI-CUIT, GEVULDE ZOETE

PASTINAAK UIT DE OVEN

PUNTPAPRIKA’S EN RUCOLASAUS

EN GEGRILDE GROENTEN

EN KRUIDENSLAATJE

A ET

EHRT

Voor 4 personen

m 6008 bio zalmfilet MM 4 zoete biopuntpaprika’s

M L biorosbief van 1,5 kg

m 600 g presa iberica MM 4 grote pastinaken

MM 1 ronde biocourgette MM % bioknolselder

RE

m 350 g gekookte rode biolinzen &

CROIENT

M Zelolijfolie M 100 g verse kruiden naar

keuze: rucola, dragon, basilicum, dille, peterselie …

IB 4 el bio-olijfolie MM 6 takjes biotijm,

M 3 ronde biocourgettes

LRU

IB Peper en zout

[EAT UL

LUE RICE

Voor de rucolasaus:

a

M 2 biosjalotten MM 100 g biorucola

m 50 g bioboter

IB De helft van de blaadjes van 1 groene selderstengel

1,2 dl slaolie

M 2dibioroom M 1 di bio witte wijn

IB 4 takjes biotijm

MM 1 teentje knoflook

GH NT

4 takjes biorozemarijn,

20 g bioboter

LRO SALUT EU

LPC TS

LRU

I Peper en zout

m Fleur de sel MM Peper en zout

APPELTAART MET HONING

BROWNIES MET CHOCOLADE

TIRAMISU MET RODE VRUCHTEN,

LUTTE

an

BRAMENCREME EN GRANOLA

M kg bio-appelen

CRAS

LE PEU

50 g amandelpoeder

AE

M 2 eieren op kamertemperatuur.

| Er

1 kleine courgette

m 500 g bosvruchten &

Voor het kruimeldeeg:

75 g amandelpoeder

250 g granola met rode vruchten.

ENT

75 g bloem

M 500 g mascarpone

m 250 g bloem

EUER GE

m 50 g kristalsuiker

M 1 bolle el honing

200 g pure chocolade

M 2 dl bramencrème

m 125 g gezouten boter

30 g cacaopoeder

IB 6 takjes munt

|

EIFFONHNUIE

Voor het glazuur:

IB 100 g pure chocolade