Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 118


Hier is pagina 118 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Delhaize Folder 01.02.2021

Hier is pagina 118 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 118

Alles over je winkel en je boodschappen in een 5 KIKKERERWTENRAGOUT MET TOMAAT, SPAGHETTI BOLOGNAISE 0SS0 BUCO MET TOMAAT MET SNIBIETEN EN LINZEN PIQUILLO’S EN GEKONFUTE UIEN Voor 4 personen = I 4 sneden osso buco (+ 1,2 kg) NEE EEE m 5 bio rode uien MM 3 biowortelen 200 g biovarkensgehakt MM 1 wortel MM 1 selderstengel MM 2 sjalotten 2 biopastinaken MM Y% knolselder 1 bussel snijbieten. DRALEN ze DAT en ep [RORE EROTIC SR VAC 3 uien NORA AT 50 g bloem CPP GET ER RO CA A SRT 800 g gepelde tomatenblokjes (2 blikken) VARANEN ETHERNET 2,5 di rode wijn B Lel ruwe rietsuiker 500 g spaghetti VASON Tad TEE lo ne 5 clolijfolie M 50 g boter IB 2 el balsamicoazijn UT TUE RTE 3 takjes tijm B 4 takjes oregano 4 takjes tim 3teentjes knoflook MM 2 takjes tijm BE ul M 3el ras el hanout Lel kruiden ‘Italia mix’ Market Fresh 2 takjes rozemarijn MD 2 takjes oregano LLLLELELE) IE Peper en zout BHEBBEBEBEBNE Peper en zout RTS MINESTRONE CUT TENTE GEPANEERDE FISHSTICKS MET ZAADJES EN YOGHURTTARTAAR SNTE EEE 2wortelen IN 1 courgette BAT 600 g biogarnaalstaarten (gepeld en ontdarmd) # MET APPELEN 150 g prinsessenboontjes 2 paprika's (kleur naar keuze) A MET 100 g witte bonen 3tomaten m 6008 skreifilets MM 2 grote eieren 3 bloemige aardappelen 1 grote ui 200 g pasta ‘L’Alfabeto’ Armando DLL REL MM 150 goud brood MM 50 g bloem 1 limoen M 3 el zaadjes naar keuze: lijnzaad, 1el geraspte parmigiano zonnebloempitjes, sesamzaadjes … Eu GEHT NT 4 dl kokosmelk 2el olijfolie B 2 takjes tijm EN m 2elolifolie MM Peper en zout | 1 bussel koriander Voor de tartaar: MM 2 lente-uitjes 2 takjes oregano IN Peper en zout m %appel MM 250 g natuuryoghurt Voor de pesto: MM 50 g pijnboompitten 3 teentjes knoflook IE 50 g geraspte parmigiano EM 4 el olijfolie Lel kurkuma M 30 g kleine augurken in azijn | IE el kappertjes MM 4 takjes bladpeterselie REEN TN % teentje knoflook Peper en zout M Peper en zout ROSBIEF MET KRIELTJES PRESA IBERICA EN GEMBERSALSA, ZALM MI-CUIT, GEVULDE ZOETE PASTINAAK UIT DE OVEN PUNTPAPRIKA’S EN RUCOLASAUS EN GEGRILDE GROENTEN EN KRUIDENSLAATJE A ET EHRT Voor 4 personen m 6008 bio zalmfilet MM 4 zoete biopuntpaprika’s M L biorosbief van 1,5 kg m 600 g presa iberica MM 4 grote pastinaken MM 1 ronde biocourgette MM % bioknolselder RE m 350 g gekookte rode biolinzen & CROIENT M Zelolijfolie M 100 g verse kruiden naar keuze: rucola, dragon, basilicum, dille, peterselie … IB 4 el bio-olijfolie MM 6 takjes biotijm, M 3 ronde biocourgettes LRU IB Peper en zout [EAT UL LUE RICE Voor de rucolasaus: a M 2 biosjalotten MM 100 g biorucola m 50 g bioboter IB De helft van de blaadjes van 1 groene selderstengel 1,2 dl slaolie M 2dibioroom M 1 di bio witte wijn IB 4 takjes biotijm MM 1 teentje knoflook GH NT 4 takjes biorozemarijn, 20 g bioboter LRO SALUT EU LPC TS LRU I Peper en zout m Fleur de sel MM Peper en zout APPELTAART MET HONING BROWNIES MET CHOCOLADE TIRAMISU MET RODE VRUCHTEN, LUTTE an BRAMENCREME EN GRANOLA M kg bio-appelen CRAS LE PEU 50 g amandelpoeder AE M 2 eieren op kamertemperatuur. | Er 1 kleine courgette m 500 g bosvruchten & Voor het kruimeldeeg: 75 g amandelpoeder 250 g granola met rode vruchten. ENT 75 g bloem M 500 g mascarpone m 250 g bloem EUER GE m 50 g kristalsuiker M 1 bolle el honing 200 g pure chocolade M 2 dl bramencrème m 125 g gezouten boter 30 g cacaopoeder IB 6 takjes munt | EIFFONHNUIE Voor het glazuur: IB 100 g pure chocolade

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 118