Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG KOOP IK … |



_

_

mn

nn

Wit vlees bevat evenveel proteinen als rood vlees,

maar het is veel delicater. Gevogelte, kalf of

varken? Om het beste wit vlees te kiezen

in je winkel en om het perfect klaar te maken,

volg de gids!

63

4

“ Ô :

2,4

7

ij

ee

je

Re

yr

N}

de

"

5

%

3

#

N

a

4

|

er

1

0

en

ie

%

man

6. MECHELSE

KOEKOEK

5. KALKOENSTEAK

Mechelse koekoek is

Dit van nature genereuze

een traag groeiende

stuk vlees komt van het

hoevekip. Ze wordt

verlengde van de bil

grootgebracht met graan

Kalkoen isnog magerder

ende laatste weken

en lichter verteerbaar

>

van haar leven krijgt

dan kip en heeft een meer

zeeen supplement van

Hoe maak,

uitgesproken smaak.

_

boekweit en melkpoeder

deze

5

jen.

7 je

blaar?

Marineer de steak voor je

Ontdek de recepten.

hem bakt. En de restjes eet

Dat is het geheim achter

van onze chefs!

haar smakelijk, mals en

je de dag nadien gewoon

sappig vlees

GOEDE RAAD NODIG?

koud op je broodje.

Welk vlees? Hoeveel?

Verkrijgbaar als filet (+280 9).

Hoe maak je het klaar?

van +240g.

Verkrijgbaar in pakjes

== gheel(:13kg) 61 62 63

als bil ( 500 g). of in zijn



Onze beenhouwers

OCT

passie en kennis met jou.

Aarzel niet omhen

om raad te vragen.