Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Delhaize Folder 01.02.2021

Hier is pagina 38 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 38

BÀ _Inpe sporuct KIKKERERWTENCAKE MET OLIJVEN EN PARMIGIANO 15 MIN + 50 MIN BAKTUD © GEMAKKELUK G PERS. Veren: 22g- Koolhydraten: 17g 8 Vezels 3g-Ehwiten:läg + 3eieren © Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het kikkererwtenmeel met het + Loourgette bicarbonaat, de melk, de olie en de eieren. Voeg de gehakte ontpitte olijven « 130 gedroogde zwarte olijven toe, samen met de geraspte parmigiano, plukjes oregano, peper en een » 200 g kikkererwtenmeel el snufje zout. « 1dl melk @ Rasp de courgette met de grove kant van de rasp en schep ze bij het deeg, + 100 g parmigiano « 1d olijfolie Bekleed een kleine cakebakvorm met bakpapier, giet er het deeg in en schuif KOKOSWATER - VITA COCO 50 min in de oven. + Stakjes oregano Milieuvriendelijk « 1 kl bicarbonaat © Laat de cake afkoelen, ontvorm hem en dien hem lauw of koud op. Vita Coco is meer dan (heerlijk) Peper en zout Geef er een slaatje bij kokoswater. Hetis ook een project dat kokosnootproducenten een hart onder de riem steekt. #BetterPlanet GS cate in lkjes njah meteon sen super partie KIKKERERWTENBURGERS 25 MIN GEMAKKELIJK © € A 4 PERS. Vetten: 19 g- Koolhydraten: A1g ©® Vezels: 22. Ehwitten: 20,8. » 2eieren + %bussellente-uitjes © Hakde ontdooide kikkererwten in de hakmolen fijn. Doe ze in een slakom en voeg de eieren, het bicarbonaat, de komijn, het korianderpoeder + 450 g gekookte biokikkererwten <= + 2el oliflie en Espelettepeper (naar eigen smaak) toe. Hak de lente-uitjes en de « 1 bussel koriander koriander fijn. Meng ze onder de bereiding en breng verder op smaak. Verdeel in 4 porties en vorm burgers. Bak de burgers 10 min op een zacht + Lel korianderpoeder + Ikl kominpoeder vuurtje goudbruin, in een braadpan met de olijfolie. Draai ze halverwege de Es + Espelettepeper baktijd voorzichtig om. Hoptimist « 1 kl bicarbonaat © Meng intussen de yoghurt met de olijfolie, peper en zout. Snipper de kool Peper en zout met de mandoline fijn. Open de broodjes en gril hun binnenkant in een grote Voor de garnituur: braadpan, zonder toevoeging van vetstof. « 4 spitskool © Garner de broodjes met de burgers, de saus en de kool. Bestrooi naar HOPTIMIST + 180 natuuryoghurt + 4 biohamburgerbroodjes eigen smaak met een beetje Espelettepeper. Belgisch 3 \ Een blond speciaalbier — icht en + Lelolijfolie fruitig met een fijn hoptoets — = Espelettepeper (optioneel) - Snipper eventeel eerst de kool en Laat hem marineren in een beetje witte azijn Peper en zout met een snufje suiker, terwijl je de rest klaarmaakt. voor echte levensgenieters! VEGAN CHOCOMOUSSE MET GEMBER EN KOKOS 15 MIN (+ 4 U KOËLTUD) GEMAKKELIJK 4 PERS. Venen:28 g - Koolhydraten: A1 g a09 Vezels Ag Eiwitten 48 + 150 g kikkererwtenvocht (uit 1 blik Rasp de gember en pers met de vingers het sap uit de pulp in een kikkererwten van 400 2) kom (+ 2 kl sap) Smelt 150 g chocolade in stukken au bain-marie (of in cr 7 + 200 g pure chocolade ‘Extra dark de microgolfoven). Voeg de fleur de sel, de suiker, de kokoscrème en 70%' Delicata + 16,5 cl kokoscrème Blue Elephant het gembersap toe. «as ® Klop het kikkererwtenvocht met een handmixer tot een stevige (1 blik) + 50 g ristalsuiker ‘meringue’. Roer er voorzichtig het chocolademengsel onder en meng tot « 4 cm gember een homogene bereiding, Verdeel de mousse over 4 glazen, dek af en laat 8: 1 snufje fleur de sel minstens 4u in de koelkast opstijven. © Hak derest van de chocolade en bestrooi er de mousses mee net voor DESSERT KOFFIE - DELHAIZE 100% arabica het opdienen. Rijk aan aroma's, een zachte % Heb je geen kokoscrème in huis? Gebruik dan het vaste deel uit een blik of een pakje smaak … De perfecte koffie voor 7 kokosmelk. Verwerk de kikkererwten in een hummus, een slaatje, een curry … bijeen chocoladedessert 38 BIER MET LIEFDE GEBROUWEN DRINK JE MET VERSTAND.

Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 38