Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 70 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 70
FA 6000 rap Reis rond de wereld met TES s Soep maakt zowat overal ter wereld deel uit van ha eee de dagelijkse kost. Het is dan ook een eenvoudig, Je x hartverwarmend gerecht waar het hele gezin blij a van wordt, vooral als je er een maaltijdsoep van ma boordevol lekkere ingrediënten. We nemen je mee op und wereldreis (zo’n 30.000 km, alsjeblieft!) om je 5 maaltijdsoepen te presenteren uit de 4 windstreken, waar je het deze winter heerlijk warm van krijgt. n ) MET VARKENSBALLETJES (uam Vetten:49 g - Koolhydraten:88 g de rode peper, de uien, de gehaktballetjes, citroensap. à! a Vezels:4g- Elwiten:56g naar eigen smaak en het gembersap toe. Laat 10 min pruttelen. 450 g biovarkens- 1 bussel lente-uitjes 8 zakjes misosoep À gehakt 1 citroen Saitaku Dompel de eieren in een ruime steelpan met kok 2 sneetjes gerookt 250 g Chinese (Bx 18 g- 2 dozen) water. Reken, naargelang hun grootte, 5 à 6 min kookti spek (10 g) tarwenoedels % rode peper zodra het water opnieuw kookt. Laat de eieren 1 4 eieren 4 dl kalfsfond Fundo in ijskoud water schrikken. 5 em gember ES 150 g shitakes Espelettepeper Kook de noedels volgens de instructies op d verpakking. Giet ze af en verdeel ze over heel sl Meng de misopasta met 1 dl water en de kalfsfond in kommen. Voeg de balletjes en de groent een stoofpan. Voeg de speksneetjes toe en laat 10 min op van een schuimspaan toe en overgiet ze Le een zacht vuurtje sudderen. Werk elke kom af met 1 gepeld en doos Rol het gehakt intussen tot kleine balletjes. Snijd de zachtgekookt ei. Bestrooi met een si shiitakes in stukken. Kort de lente-uitjes in en snijd ze en serveer. in de lengte fijn. Ontpit de rode peper en snijd hem in 2. Rasp de gember en pers met de vingers het sap uit de @- Heb je eitjes te pellen? Doe de zach: k I pulp in een kom. Bewaar enkel het sap. - bokaal met water, sluit het deksel. Haal het spek uit de bouillon. Voeg de shiitakes, bij toverslag en komen vanzelf 10
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 70