Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FA 6000 rap
Reis rond de wereld met
TES s
Soep maakt zowat overal ter wereld deel uit van
ha
eee
de dagelijkse kost. Het is dan ook een eenvoudig,
Je
x
hartverwarmend gerecht waar het hele gezin blij
a
van wordt, vooral als je er een maaltijdsoep van ma
boordevol lekkere ingrediënten. We nemen je mee op
und
wereldreis (zo’n 30.000 km, alsjeblieft!) om je
5 maaltijdsoepen te presenteren uit de 4 windstreken,
waar je het deze winter heerlijk warm van krijgt.
n
)
MET VARKENSBALLETJES (uam
Vetten:49 g - Koolhydraten:88 g
de rode peper, de uien, de gehaktballetjes, citroensap.
à!
a
Vezels:4g- Elwiten:56g
naar eigen smaak en het gembersap toe. Laat 10 min
pruttelen.
450 g biovarkens-
1 bussel lente-uitjes
8 zakjes misosoep
À
gehakt
1 citroen
Saitaku
Dompel de eieren in een ruime steelpan met kok
2 sneetjes gerookt
250 g Chinese
(Bx 18 g- 2 dozen)
water. Reken, naargelang hun grootte, 5 à 6 min kookti
spek (10 g)
tarwenoedels
% rode peper
zodra het water opnieuw kookt. Laat de eieren 1
4 eieren
4 dl kalfsfond Fundo
in ijskoud water schrikken.
5 em gember
ES
150 g shitakes
Espelettepeper
Kook de noedels volgens de instructies op d
verpakking. Giet ze af en verdeel ze over heel
sl
Meng de misopasta met 1 dl water en de kalfsfond in
kommen. Voeg de balletjes en de groent
een stoofpan. Voeg de speksneetjes toe en laat 10 min op
van een schuimspaan toe en overgiet ze
Le
een zacht vuurtje sudderen.
Werk elke kom af met 1 gepeld en doos
Rol het gehakt intussen tot kleine balletjes. Snijd de
zachtgekookt ei. Bestrooi met een si
shiitakes in stukken. Kort de lente-uitjes in en snijd ze
en serveer.
in de lengte fijn. Ontpit de rode peper en snijd hem in 2.
Rasp de gember en pers met de vingers het sap uit de
@- Heb je eitjes te pellen? Doe de zach:
k
I
pulp in een kom. Bewaar enkel het sap.
-
bokaal met water, sluit het deksel.
Haal het spek uit de bouillon. Voeg de shiitakes,
bij toverslag en komen vanzelf
10