Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FA 6000 rap

Reis rond de wereld met

TES s

Soep maakt zowat overal ter wereld deel uit van

ha

eee

de dagelijkse kost. Het is dan ook een eenvoudig,

Je

x

hartverwarmend gerecht waar het hele gezin blij

a

van wordt, vooral als je er een maaltijdsoep van ma

boordevol lekkere ingrediënten. We nemen je mee op

und

wereldreis (zo’n 30.000 km, alsjeblieft!) om je

5 maaltijdsoepen te presenteren uit de 4 windstreken,

waar je het deze winter heerlijk warm van krijgt.

n

)

MET VARKENSBALLETJES (uam

Vetten:49 g - Koolhydraten:88 g

de rode peper, de uien, de gehaktballetjes, citroensap.

à!

a

Vezels:4g- Elwiten:56g

naar eigen smaak en het gembersap toe. Laat 10 min

pruttelen.

450 g biovarkens-

1 bussel lente-uitjes

8 zakjes misosoep

À

gehakt

1 citroen

Saitaku

Dompel de eieren in een ruime steelpan met kok

2 sneetjes gerookt

250 g Chinese

(Bx 18 g- 2 dozen)

water. Reken, naargelang hun grootte, 5 à 6 min kookti

spek (10 g)

tarwenoedels

% rode peper

zodra het water opnieuw kookt. Laat de eieren 1

4 eieren

4 dl kalfsfond Fundo

in ijskoud water schrikken.

5 em gember

ES

150 g shitakes

Espelettepeper

Kook de noedels volgens de instructies op d

verpakking. Giet ze af en verdeel ze over heel

sl

Meng de misopasta met 1 dl water en de kalfsfond in

kommen. Voeg de balletjes en de groent

een stoofpan. Voeg de speksneetjes toe en laat 10 min op

van een schuimspaan toe en overgiet ze

Le

een zacht vuurtje sudderen.

Werk elke kom af met 1 gepeld en doos

Rol het gehakt intussen tot kleine balletjes. Snijd de

zachtgekookt ei. Bestrooi met een si

shiitakes in stukken. Kort de lente-uitjes in en snijd ze

en serveer.

in de lengte fijn. Ontpit de rode peper en snijd hem in 2.

Rasp de gember en pers met de vingers het sap uit de

@- Heb je eitjes te pellen? Doe de zach:

k

I

pulp in een kom. Bewaar enkel het sap.

-

bokaal met water, sluit het deksel.

Haal het spek uit de bouillon. Voeg de shiitakes,

bij toverslag en komen vanzelf

10