Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 84 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 84
ER “Wat zijn Delhaizes doelstellingen “Dus wie beter wil eten, moet bio eten?” CHARLOTTE voor bioproducten?” CHARLOTTE: “Ja, want beter eten betekent ook een CHAIDRON CHARLOTTE CHAIDRON: “Delhaize wil betere authentieke smaak, gegarandeerde kwaliteit en Brand Development voeding voor iedereen. We bieden onze steun aan lokale producenten. Het gaat ook om Manager klanten het beste dat onze velden en het respect voor onze velden, onze planeet en de biodiversiteit.” weiden te bieden hebben. Bij Delhaize vind je voor vrijwel elk product een biovariant, zowel voor fruit, groenten, vlees, vis, pasta, “Staat bio gelijk aan duurder?” koekjes, ontbijtgranen, kaas, yoghurt, CHARLOTTE: “Met ons prijsbeleid zorgen we ervoor desserts, roomijs als bereide gerechten. Wat dat bioproducten voor iedereen toegankelijk in 1990 begon met onze eerste bioyoghurt, zijn, maar dat de prijzen ook rechtvaardig is uitgegroeid tot een aanbod van meer zijn voor de boeren die op biologische dan 800 bioproducten.” teelt overschakelden.” ROSBIEF MET KRIELTJES ZALM MI-CUIT, GEVULDE ZOETE EN GEGRILDE GROENTEN PUNTPAPRIKA’S EN RUCOLASAUS 5MIN © GEMAKKELIJK EE 3 4 PERS. Vetten:18 g -Koolhydraten: 27 g Vetten: 52 g - Koolhydraten: 60 g a@ Vezels:7g -Ehvitien: 468 © Vezels 17g -Elwitten: 518 + 1 biorosbief van 1,5kg + 50g bioboter + 600 g bio-zalmfilet Voor de rucolasaus: + 500 g biowortelen + Atakjes biotim + Azoete biopuntpaprika's + 2 biosjalotten + 1 biobloemkoo! + Atakjes biorozemarijn + Lronde biocourgette + 100 gbiorucola + 3 ronde biocourgettes + Lel bio Provençaalse kruiden + Ka bioknolselder + 2 di bioroom + 1 kg biokrelfjes + Fleur de sel + 350 g gkookte rode biolinzen + « 1 dlbio witte wijn » del bio-olijfolie + % biogroentebouillonblokje + 6 elbio-olifolie Peper en zout » 6 takjes biotijm + 20 g bioboter © Haal de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven - Peper en zout Peper en zout voor op 180°C. @ Doe de hele krietjes in een ovenschaal, meng ze met de helft van © Haal de zalm uit de koelkast. Verwarm de oven voor de olijfolie, peper, fleur de sel en de Provencaalse kruiden. Schuif op 180°C. @ Snijd de geschilde knolselder en de ontpitte courgette in 45 min in de oven. ® Snijd de wortelen en snijd ze in dikke schuine plakjes. Ontpit de heel kleine blokjes (brunoise). Fruit ze 5 min op een vrij hoog vuur in een braadpan met de helft van de olijfolie. Kruid met courgettes en snijd ze in staafjes. Verdeel de bloemkool in roosjes. Dompel alle groenten in een grote kookpot kokend gezouten water en peper, zout en voeg de ontdooide linzen toe. Meng 2 min en reken 5 min kooktijd. Giet ze af en laat ze onder koud water schrikken. haal de pan van het vuur. © snijd de paprika's overlangs in 2 en ontpit ze. Vul ze © Bak de rosbief rondom goudbruin op een vrij hoog vuur, in een braadpan met de hete boter. Kruid met peper. zout en voeg 2 takjes met de groentebrunoise en leg ze in een grote geoliede ovenschaal. Schuif 20 min in de oven. tijm toe. Leg de rosbief in een heel grote ovenschaal. Meng de uitgelekte @ Maak intussen de saus: fruit de gehakte sjalotten 2 min op groenten met de rest van de olijfolie, de rozemarijn, de rest van de tijm, peper en zout. Schik ze rond de rosbief. een zacht vuurtje in een steelpan met de boter. Voeg de witte wijn, 2 dl water en het verkruimelde halve bouillonblokje toe. © zet de ovenschaal met de krieltjes in het onderste deel van de oven (die zijn intussen al 20 min aan het bakken) en schuif de schaal met het Breng aan de kook en laat voor de helft op een matig vuurtje inkoken. Mix fijn met de helft van de rucola en breng verder vlees en de groenten in het bovenste deel. Reken 20 à 25 min kooktijd. op smaak. @ Bedek de rosbief met aluminiumfolie, laat hem 5 min rusten en snijd hem dan pas in sneetjes. Serveer met de krieltjes en de © Verwarm een antiaanbakpan zonder vetstof. Snijd de zalm in 4 porties. Smeer ze in met olijfolie en gril ze 2 min aan gegrilde groenten. één kant en 1 min aan de andere kant in de hete braadpan. Als je de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast haalt en hem eerst rondom Kruid met peper, met zout en voeg 2 takjes tijm toe. © Serveer de zalm met de saus en de gevulde paprika's. goudbruin in een braadpan bakt, mag je 15 min kooktijd (op 180°C) per kg rekenen om het vlees saignant te bakken. Andere methode: schuif de rosbief Werk af met tijm en geef er de rest van de rucola bij. Twin de oven op 60°C en bak hem dan goudbruin in een braadpan. 84
Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 84