Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ER

“Wat zijn Delhaizes doelstellingen

“Dus wie beter wil eten, moet bio eten?”

CHARLOTTE

voor bioproducten?”

CHARLOTTE: “Ja, want beter eten betekent ook een

CHAIDRON

CHARLOTTE CHAIDRON: “Delhaize wil betere

authentieke smaak, gegarandeerde kwaliteit en

Brand Development

voeding voor iedereen. We bieden onze

steun aan lokale producenten. Het gaat ook om

Manager

klanten het beste dat onze velden en

het respect voor onze velden, onze planeet en

de biodiversiteit.”

weiden te bieden hebben. Bij Delhaize vind

je voor vrijwel elk product een biovariant,

zowel voor fruit, groenten, vlees, vis, pasta,

“Staat bio gelijk aan duurder?”

koekjes, ontbijtgranen, kaas, yoghurt,

CHARLOTTE: “Met ons prijsbeleid zorgen we ervoor

desserts, roomijs als bereide gerechten. Wat

dat bioproducten voor iedereen toegankelijk

in 1990 begon met onze eerste bioyoghurt,

zijn, maar dat de prijzen ook rechtvaardig

is uitgegroeid tot een aanbod van meer

zijn voor de boeren die op biologische

dan 800 bioproducten.”

teelt overschakelden.”

ROSBIEF MET KRIELTJES

ZALM MI-CUIT, GEVULDE ZOETE

EN GEGRILDE GROENTEN

PUNTPAPRIKA’S EN RUCOLASAUS

5MIN © GEMAKKELIJK

EE

3

4 PERS.

Vetten:18 g -Koolhydraten: 27 g

Vetten: 52 g - Koolhydraten: 60 g

a@

Vezels:7g -Ehvitien: 468

©

Vezels 17g -Elwitten: 518

+ 1 biorosbief van 1,5kg

+ 50g bioboter

+ 600 g bio-zalmfilet

Voor de rucolasaus:

+ 500 g biowortelen

+ Atakjes biotim

+ Azoete biopuntpaprika's

+ 2 biosjalotten

+ 1 biobloemkoo!

+ Atakjes biorozemarijn

+ Lronde biocourgette

+ 100 gbiorucola

+ 3 ronde biocourgettes

+ Lel bio Provençaalse kruiden

+ Ka bioknolselder

+ 2 di bioroom

+ 1 kg biokrelfjes

+ Fleur de sel

+ 350 g gkookte rode biolinzen +

« 1 dlbio witte wijn

» del bio-olijfolie

+ % biogroentebouillonblokje

+ 6 elbio-olifolie

Peper en zout

» 6 takjes biotijm

+ 20 g bioboter

© Haal de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven

- Peper en zout

Peper en zout

voor op 180°C.

@ Doe de hele krietjes in een ovenschaal, meng ze met de helft van

© Haal de zalm uit de koelkast. Verwarm de oven voor

de olijfolie, peper, fleur de sel en de Provencaalse kruiden. Schuif

op 180°C.

@ Snijd de geschilde knolselder en de ontpitte courgette in

45 min in de oven.

® Snijd de wortelen en snijd ze in dikke schuine plakjes. Ontpit de

heel kleine blokjes (brunoise). Fruit ze 5 min op een vrij hoog

vuur in een braadpan met de helft van de olijfolie. Kruid met

courgettes en snijd ze in staafjes. Verdeel de bloemkool in roosjes.

Dompel alle groenten in een grote kookpot kokend gezouten water en

peper, zout en voeg de ontdooide linzen toe. Meng 2 min en

reken 5 min kooktijd. Giet ze af en laat ze onder koud water schrikken.

haal de pan van het vuur.

© snijd de paprika's overlangs in 2 en ontpit ze. Vul ze

© Bak de rosbief rondom goudbruin op een vrij hoog vuur, in een

braadpan met de hete boter. Kruid met peper. zout en voeg 2 takjes

met de groentebrunoise en leg ze in een grote geoliede

ovenschaal. Schuif 20 min in de oven.

tijm toe. Leg de rosbief in een heel grote ovenschaal. Meng de uitgelekte

@ Maak intussen de saus: fruit de gehakte sjalotten 2 min op

groenten met de rest van de olijfolie, de rozemarijn, de rest van de tijm,

peper en zout. Schik ze rond de rosbief.

een zacht vuurtje in een steelpan met de boter. Voeg de witte

wijn, 2 dl water en het verkruimelde halve bouillonblokje toe.

© zet de ovenschaal met de krieltjes in het onderste deel van de oven

(die zijn intussen al 20 min aan het bakken) en schuif de schaal met het

Breng aan de kook en laat voor de helft op een matig vuurtje

inkoken. Mix fijn met de helft van de rucola en breng verder

vlees en de groenten in het bovenste deel. Reken 20 à 25 min kooktijd.

op smaak.

@ Bedek de rosbief met aluminiumfolie, laat hem 5 min rusten

en snijd hem dan pas in sneetjes. Serveer met de krieltjes en de

© Verwarm een antiaanbakpan zonder vetstof. Snijd de

zalm in 4 porties. Smeer ze in met olijfolie en gril ze 2 min aan

gegrilde groenten.

één kant en 1 min aan de andere kant in de hete braadpan.

Als je de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast haalt en hem eerst rondom

Kruid met peper, met zout en voeg 2 takjes tijm toe.

© Serveer de zalm met de saus en de gevulde paprika's.

goudbruin in een braadpan bakt, mag je 15 min kooktijd (op 180°C) per kg

rekenen om het vlees saignant te bakken. Andere methode: schuif de rosbief

Werk af met tijm en geef er de rest van de rucola bij.

Twin de oven op 60°C en bak hem dan goudbruin in een braadpan.

84