Delhaize - Folder van 01.02.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 84

Hier is pagina 84 van 120 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.02.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ER
“Wat zijn Delhaizes doelstellingen
“Dus wie beter wil eten, moet bio eten?”
CHARLOTTE
voor bioproducten?”
CHARLOTTE: “Ja, want beter eten betekent ook een
CHAIDRON
CHARLOTTE CHAIDRON: “Delhaize wil betere
authentieke smaak, gegarandeerde kwaliteit en
Brand Development
voeding voor iedereen. We bieden onze
steun aan lokale producenten. Het gaat ook om
Manager
klanten het beste dat onze velden en
het respect voor onze velden, onze planeet en
de biodiversiteit.”
weiden te bieden hebben. Bij Delhaize vind
je voor vrijwel elk product een biovariant,
zowel voor fruit, groenten, vlees, vis, pasta,
“Staat bio gelijk aan duurder?”
koekjes, ontbijtgranen, kaas, yoghurt,
CHARLOTTE: “Met ons prijsbeleid zorgen we ervoor
desserts, roomijs als bereide gerechten. Wat
dat bioproducten voor iedereen toegankelijk
in 1990 begon met onze eerste bioyoghurt,
zijn, maar dat de prijzen ook rechtvaardig
is uitgegroeid tot een aanbod van meer
zijn voor de boeren die op biologische
dan 800 bioproducten.”
teelt overschakelden.”
ROSBIEF MET KRIELTJES
ZALM MI-CUIT, GEVULDE ZOETE
EN GEGRILDE GROENTEN
PUNTPAPRIKA’S EN RUCOLASAUS
5MIN © GEMAKKELIJK
EE
3
4 PERS.
Vetten:18 g -Koolhydraten: 27 g
Vetten: 52 g - Koolhydraten: 60 g
a@
Vezels:7g -Ehvitien: 468
©
Vezels 17g -Elwitten: 518
+ 1 biorosbief van 1,5kg
+ 50g bioboter
+ 600 g bio-zalmfilet
Voor de rucolasaus:
+ 500 g biowortelen
+ Atakjes biotim
+ Azoete biopuntpaprika's
+ 2 biosjalotten
+ 1 biobloemkoo!
+ Atakjes biorozemarijn
+ Lronde biocourgette
+ 100 gbiorucola
+ 3 ronde biocourgettes
+ Lel bio Provençaalse kruiden
+ Ka bioknolselder
+ 2 di bioroom
+ 1 kg biokrelfjes
+ Fleur de sel
+ 350 g gkookte rode biolinzen +
« 1 dlbio witte wijn
» del bio-olijfolie
+ % biogroentebouillonblokje
+ 6 elbio-olifolie
Peper en zout
» 6 takjes biotijm
+ 20 g bioboter
© Haal de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven
- Peper en zout
Peper en zout
voor op 180°C.
@ Doe de hele krietjes in een ovenschaal, meng ze met de helft van
© Haal de zalm uit de koelkast. Verwarm de oven voor
de olijfolie, peper, fleur de sel en de Provencaalse kruiden. Schuif
op 180°C.
@ Snijd de geschilde knolselder en de ontpitte courgette in
45 min in de oven.
® Snijd de wortelen en snijd ze in dikke schuine plakjes. Ontpit de
heel kleine blokjes (brunoise). Fruit ze 5 min op een vrij hoog
vuur in een braadpan met de helft van de olijfolie. Kruid met
courgettes en snijd ze in staafjes. Verdeel de bloemkool in roosjes.
Dompel alle groenten in een grote kookpot kokend gezouten water en
peper, zout en voeg de ontdooide linzen toe. Meng 2 min en
reken 5 min kooktijd. Giet ze af en laat ze onder koud water schrikken.
haal de pan van het vuur.
© snijd de paprika's overlangs in 2 en ontpit ze. Vul ze
© Bak de rosbief rondom goudbruin op een vrij hoog vuur, in een
braadpan met de hete boter. Kruid met peper. zout en voeg 2 takjes
met de groentebrunoise en leg ze in een grote geoliede
ovenschaal. Schuif 20 min in de oven.
tijm toe. Leg de rosbief in een heel grote ovenschaal. Meng de uitgelekte
@ Maak intussen de saus: fruit de gehakte sjalotten 2 min op
groenten met de rest van de olijfolie, de rozemarijn, de rest van de tijm,
peper en zout. Schik ze rond de rosbief.
een zacht vuurtje in een steelpan met de boter. Voeg de witte
wijn, 2 dl water en het verkruimelde halve bouillonblokje toe.
© zet de ovenschaal met de krieltjes in het onderste deel van de oven
(die zijn intussen al 20 min aan het bakken) en schuif de schaal met het
Breng aan de kook en laat voor de helft op een matig vuurtje
inkoken. Mix fijn met de helft van de rucola en breng verder
vlees en de groenten in het bovenste deel. Reken 20 à 25 min kooktijd.
op smaak.
@ Bedek de rosbief met aluminiumfolie, laat hem 5 min rusten
en snijd hem dan pas in sneetjes. Serveer met de krieltjes en de
© Verwarm een antiaanbakpan zonder vetstof. Snijd de
zalm in 4 porties. Smeer ze in met olijfolie en gril ze 2 min aan
gegrilde groenten.
één kant en 1 min aan de andere kant in de hete braadpan.
Als je de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast haalt en hem eerst rondom
Kruid met peper, met zout en voeg 2 takjes tijm toe.
© Serveer de zalm met de saus en de gevulde paprika's.
goudbruin in een braadpan bakt, mag je 15 min kooktijd (op 180°C) per kg
rekenen om het vlees saignant te bakken. Andere methode: schuif de rosbief
Werk af met tijm en geef er de rest van de rucola bij.
Twin de oven op 60°C en bak hem dan goudbruin in een braadpan.
84