Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 91


Hier is pagina 91 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Spar Folder 21.04.2020

Hier is pagina 91 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 91

de uitdaging @ Je favoriete gerecht met krielaardappelen Krieltjes zijn een topproduct. Je hoeft ze niet te schillen en ze hebben een verfijnde smaak. Omdat ze deze maand in seizoen zijn, vroegen we onze Facebook- en Instagramvolgers naar hun lekkerste gerecht met krielaardappelen. Gemarineerde zeevruchtenbrochette met / krielaardappeltjes 2 4 personen e 1u marinade: 16 grote scampi's I 12 verse Spar sint-jakobsnoten 3 el Boni Selection olijfolie 1 kg Spar krielaardappelen 2 teentjes look 2 tenen look Het kookteam koos 1 el rode wijnazijn Provencaalse kruiden 1 el Boni Selection tomatenconcentraat het gerecht van 1 kl Spar fijngesneden peterselie en 1,5 kl gemalen komijn bieslook 2 kl paprikapoeder Oveet Spar boter 1 kl Boni Selection vloeibare honing fleur de sel enkele takjes verse koriander uit Lendelede . 1 Steek de barbecue aan 6. Snij de aardappelen middendoor en schik Greet: “Dit gerecht is niet wegte 2 Marinade: snij de koriander fijn en ze in een gietijzeren pan. Leg er lepeltjes denken bij een geslaagde barbecue. meng met de rest van de marinade- kruidenboter bovenop en kruid met fleur de sel. Dek af met aluminiumfolie en Het is eenvoudig en superlekker. Zelf ingrediënten zet ik het elke maand op het menu. Pel de scampi's, maar laat het verwarm op de barbecue. Bij mooi weer garen we de patatjes en staartstukje zitten. Verwijder het Steek de zeevruchten op prikkers en visbrochettes op de barbecue, anders darmkanaal en schep ze samen met gril ze goudbruin en net gaar op de schakelen we de oven en de grill in. de sint-jakobsnoten door de marinade. barbecue. Door voor een andere groente, vis of Laat 30 min rusten, Serveer de zeevruchtenbrochette met rauwkost marinade te kiezen, kan je er eindeloos Kook de krielaardappeltjes beetgaar in mee varieren. de pel Maak kruidenboter door de boter te mengen met Provengaalse kruiden look, bieslook en peterselie. Hoe meedoen? @ Post een foto van je favoriete gerecht met quinoa en schrijf Het originele idee en zijn Like Spar Colruyt Group op er kort bij hoe je het maakt. Het bedenker krijgen een Facebook } en Instagram ©) kookteam kiest er een lekkere plaatsje in deze rubriek en Daar zie je elke maand de nieuwe inzending uit om er zelf een bedanken we met een Spar uitdaging staan variant op te maken aankoopbon van € 50

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 91