Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 91
Hier is pagina 91 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de uitdaging @
Je favoriete gerecht met
krielaardappelen
Krieltjes zijn een topproduct. Je hoeft ze niet te schillen en ze
hebben een verfijnde smaak. Omdat ze deze maand in seizoen
zijn, vroegen we onze Facebook- en Instagramvolgers naar hun
lekkerste gerecht met krielaardappelen.
Gemarineerde zeevruchtenbrochette met
/
krielaardappeltjes
2
4 personen e 1u
marinade:
16 grote scampi's
I
12 verse Spar sint-jakobsnoten
3 el Boni Selection olijfolie
1 kg Spar krielaardappelen
2 teentjes look
2 tenen look
Het kookteam koos
1 el rode wijnazijn
Provencaalse kruiden
1 el Boni Selection tomatenconcentraat
het gerecht van
1 kl Spar fijngesneden peterselie en
1,5 kl gemalen komijn
bieslook
2 kl paprikapoeder
Oveet
Spar boter
1 kl Boni Selection vloeibare honing
fleur de sel
enkele takjes verse koriander
uit Lendelede
.
1
Steek de barbecue aan
6. Snij de aardappelen middendoor en schik
Greet: “Dit gerecht is niet wegte
2
Marinade: snij de koriander fijn en
ze in een gietijzeren pan. Leg er lepeltjes
denken bij een geslaagde barbecue.
meng met de rest van de marinade-
kruidenboter bovenop en kruid met fleur
de sel. Dek af met aluminiumfolie en
Het is eenvoudig en superlekker. Zelf
ingrediënten
zet ik het elke maand op het menu.
Pel de scampi's, maar laat het
verwarm op de barbecue.
Bij mooi weer garen we de patatjes en
staartstukje zitten. Verwijder het
Steek de zeevruchten op prikkers en
visbrochettes op de barbecue, anders
darmkanaal en schep ze samen met
gril ze goudbruin en net gaar op de
schakelen we de oven en de grill in.
de sint-jakobsnoten door de marinade.
barbecue.
Door voor een andere groente, vis of
Laat 30 min rusten,
Serveer de zeevruchtenbrochette met
rauwkost
marinade te kiezen, kan je er eindeloos
Kook de krielaardappeltjes beetgaar in
mee varieren.
de pel
Maak kruidenboter door de boter te
mengen met Provengaalse kruiden
look, bieslook en peterselie.
Hoe meedoen? @
Post een foto van je favoriete
gerecht met quinoa en schrijf
Het originele idee en zijn
Like Spar Colruyt Group op
er kort bij hoe je het maakt. Het
bedenker krijgen een
Facebook } en Instagram ©)
kookteam kiest er een lekkere
plaatsje in deze rubriek en
Daar zie je elke maand de nieuwe
inzending uit om er zelf een
bedanken we met een Spar
uitdaging staan
variant op te maken
aankoopbon van € 50