Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 91




Hier is pagina 91 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de uitdaging @

Je favoriete gerecht met

krielaardappelen

Krieltjes zijn een topproduct. Je hoeft ze niet te schillen en ze

hebben een verfijnde smaak. Omdat ze deze maand in seizoen

zijn, vroegen we onze Facebook- en Instagramvolgers naar hun

lekkerste gerecht met krielaardappelen.

Gemarineerde zeevruchtenbrochette met

/

krielaardappeltjes

2

4 personen e 1u

marinade:

16 grote scampi's

I

12 verse Spar sint-jakobsnoten

3 el Boni Selection olijfolie

1 kg Spar krielaardappelen

2 teentjes look

2 tenen look

Het kookteam koos

1 el rode wijnazijn

Provencaalse kruiden

1 el Boni Selection tomatenconcentraat

het gerecht van

1 kl Spar fijngesneden peterselie en

1,5 kl gemalen komijn

bieslook

2 kl paprikapoeder

Oveet

Spar boter

1 kl Boni Selection vloeibare honing

fleur de sel

enkele takjes verse koriander

uit Lendelede

.

1

Steek de barbecue aan

6. Snij de aardappelen middendoor en schik

Greet: “Dit gerecht is niet wegte

2

Marinade: snij de koriander fijn en

ze in een gietijzeren pan. Leg er lepeltjes

denken bij een geslaagde barbecue.

meng met de rest van de marinade-

kruidenboter bovenop en kruid met fleur

de sel. Dek af met aluminiumfolie en

Het is eenvoudig en superlekker. Zelf

ingrediënten

zet ik het elke maand op het menu.

Pel de scampi's, maar laat het

verwarm op de barbecue.

Bij mooi weer garen we de patatjes en

staartstukje zitten. Verwijder het

Steek de zeevruchten op prikkers en

visbrochettes op de barbecue, anders

darmkanaal en schep ze samen met

gril ze goudbruin en net gaar op de

schakelen we de oven en de grill in.

de sint-jakobsnoten door de marinade.

barbecue.

Door voor een andere groente, vis of

Laat 30 min rusten,

Serveer de zeevruchtenbrochette met

rauwkost

marinade te kiezen, kan je er eindeloos

Kook de krielaardappeltjes beetgaar in

mee varieren.

de pel

Maak kruidenboter door de boter te

mengen met Provengaalse kruiden

look, bieslook en peterselie.

Hoe meedoen? @

Post een foto van je favoriete

gerecht met quinoa en schrijf

Het originele idee en zijn

Like Spar Colruyt Group op

er kort bij hoe je het maakt. Het

bedenker krijgen een

Facebook } en Instagram ©)

kookteam kiest er een lekkere

plaatsje in deze rubriek en

Daar zie je elke maand de nieuwe

inzending uit om er zelf een

bedanken we met een Spar

uitdaging staan

variant op te maken

aankoopbon van € 50