Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Spar Folder 21.04.2020

Hier is pagina 50 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 50

Garnaalkroketten 20 stuks e 1 u 30 min Ih bi Boni Selection groene linzen bevatten veel eiwitten en 800 g ongepelde garnalen 6,6 g gelatine zijn daarom een prima 1ui cayennepeper 1 wortel 80 g Spar boter vleesvervanger. 2 stengels selder 170 g bloem groene stelen van 1 venkel 6 Spar eieren 3 tenen look 400 g paneermeel 35 g tomatenpuree verse krulpeterselie 800 ml visfumet partjes citroen 200 ml witte wijn 4, Warm de oven voor op 220°C. 2: Pel de garnalen en bewaar ze in de koelkast. Verdeel de koppen en pantsers van de garnalen over een bakplaat met bakpapier. re Bak 15 min in de voorverwarmde oven. Roer er de toma- tenpuree door en laat nog 5 min verder bakken. 4. Pel de ui en snij grof. Was de selder, venkelstelen en wor- tel en snij grof. Plet de tenen look met de platte kant van een chefmes of met de handpalm. 5. en ie Verhit 25 g boter in een kookpot. Bak de ui en selder gla- zig Roer de wortel, venkelstelen en look erdoor. Voeg de RN À garnaalkoppen en pantsers toe. Blus met de witte wijn en laat verdampen. 7 Bevochtig met de visfumet en breng aan de kook. Laat 15 min rustig koken, mix en zeef door een fijne zeef. Laat 4 Lip”. afkoelen. * 8. Laat de gelatine weken in koud water. 9; Smelt 50 g boter in een kookpot. Klop 70 g bloem door 2 de boter met een klopper. Voeg al roerend straalsgewijs 500 ml garnalenfond toe. Laat 1 min koken. 10 Haal van het vuur en roer er 2 eidooiers 1 na 1, de uitge- knepen gelatine en de gepelde garnalen onder. Bewaar de Ee: eiwitten voor later. Kruid met cayennepeper en zout. fl 11 Stort de vulling 2 cm hoog in een beboterde ovenschotel. r 12; EE Dek af met plasticfolie en bewaar in de koelkast tot het 17 en geheel opgesteven is. | T 13 Vul 3 diepe borden: 1 met paneermeel, 1 met de overige men Fl nl all ” bloem en 1 met 4 losgeklopte eieren en de 2 overige eiwitten. nl er 14. Haal de vulling uit de koelkast en snij in gelijke delen van ie ongeveer 5 op 3 cm. \ 15 Haal elk deel eerst door de bloem, dan door het ei en dan =; me PN door het paneermeel. Herhaal de laatste 2 stappen (ei en paneermeel). 16 Frituur de garnaalkroketten in een voorverwarmde fri- N Grimbergen Blanche (6%) teuse op 180°C tot ze goudbruin zijn. « ongefilterd, authentiek, licht troebel abdijbier 17. Serveer met wat peterselie, een stukje citroen en nog wat PEC « frisfruitige tonen van geel fruit, kruid- gepelde garnaaltjes. nagel en koriander A ri zt a we

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 50