Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 47


Hier is pagina 47 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Spar Folder 21.04.2020

Hier is pagina 47 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 47

mijn keuken @ rn, se Koken met cou scous Siena ee à um 66 Dorien: “Couscous is superveelzijdig. Het staat minstens één keer in de week op ons menu. Combineer het met tonijn, een van mijn lievelingsingrediënten, en je krijgt een gerecht waar ik echt niet aan kan weerstaan!” NE Wist je dat … couscous gemaakt wordt van grofgemalen durumtarwe of gries? Via een draaitrommel wordt het griesmeel omgevormd tot kleine bolletjes. Die worden vervolgens gedroogd, net zoals pasta. en, Fi Gebakken tonijn met Griekse couscoussalade 4 personen » 35 min 4tonijnsteaks 150 gBoni Selection Griekse yoghurt 250 g Boni Selection couscous 10 g lookpasta 1citroen 1 blokje groentebouillon 1 rode ui 10 blaadjes munt 1 komkommer % potje verse platte peterselie 200 g tapastomaten 150 g feta 70 g Boni Selection zwarte olijven (ontpit) 2 el Boni Selection Griekse olijfolie Breng 500 ml water met het groente- 8 Roer de rode ui, komkommer, tapas- bouillonblokje aan de kook. tomaten, zwarte olijven en groene Giet de kokende groentebouillon over kruiden onder de couscous. Breng op de couscous en laat 10 min zwellen. smaak met zwarte peper en citroen- Voeg 2 el Griekse olijfolie toe en roer sap. de couscous los met een vork. Laat Meng de Griekse yoghurt met de afkoelen. lookpasta. Kruid met zwarte peper, Pel de rode ui en snipper in halve ringen. zout en enkele druppels citroensap. 10. B Spoel de ui in een zeef onder koud stro- Verhit wat olijfolie in een antikleef- mend water om de smaak te verzachten. pan. et] Er Halveer de komkommer in de lengte en 11 Bak de tonijnsteaks 2 min aan elke verwijder de meeste zaadjes met een kant zodat ze vanbinnen nog mooi koffielepel. Snij het vruchtvlees met rauw zijn. a 12 Serveer de tonijn met de Griekse schil in fijne blokjes. Snij de tapastomaten in 4. Snij de couscous. Verkruimel de feta erover zwarte olijven in schijfjes. en lepel er wat Griekse yoghurt bij. Snipper de munt en platte peterselie fijn.

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 47