Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Doriens keuken
Hoe ziet je kookweek eruit?
“Tijdens de week proberen mijn vriend
en ik snelle gerechtjes te maken. In het
weekend kook ik doorgaans iets grotere
porties en vries ik wat in. Klassiekers
zijn spaghettisaus of chili con carne. Zo
kunnen we in de week, wanneer het echt
supersnel moet gaan, steeds een verse
maaltijd op tafel toveren.”
“De dagen waarop mijn vriend naar de
u
voetbaltraining moet, let ik er op een
#
lichtere maaltijd te voorzien. En aangezien
0
ons goede voornemen voor 2020 minder
Ir
|
vlees eten is, probeer ik zoveel mogelijk
vegetarisch of visgerechten te koken.”
Welke producten liggen het
2.
a
vaakst in je winkelkar?
=.
Ede
a
“Qua groenten en fruit hou ik van paprika
sh +
en banaan. Als ik buffelmozzarella zie,
ar
Ne
gaat die ook meteen de winkelkar in. Zo
lekker en veelzijdig! Verder zorg ik ervoor
sg
"a
à
dat mijn pasta-, rijst- en couscousvoor-
ju
raad steeds op peil blijft. Uiteraard niet
"
ne)
in dergelijke hoeveelheden dat je van
he
'
-
hamsteren kan spreken (lacht). Daar doe
Fe
ik niet aan meel”
ï
Waar kan je niet van af blijven
en wat lust je niet?
ai
“Blauwe kaas is niets voor mij. Chocolade
on
daarentegen is mijn ‘guilty pleasure’:
Wat was je grootste keuken-
blunder?
Lis
“Ik heb al tientallen keren een overheer-
EUR
lijke cheesecake gemaakt. De keer dat ik
ze voor het goede doel maakte, mislukte
ze. Dat mag ik nog steeds horen van mijn
Ta
v
collega’s (lacht).
art
:
N
4
Aan welke maaltijd heb je een
leuke herinnering?
Komkommer en Kann maken
“Schep, dat is paardenstoofvlees. Mijn
1
mi
vriend maakte het om onze verhuis naar
deze Oviekse versie lekker fris.
Blaasveld te vieren. Het gerecht is hier een
lokale specialiteit.”