Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Doriens keuken

Hoe ziet je kookweek eruit?

“Tijdens de week proberen mijn vriend

en ik snelle gerechtjes te maken. In het

weekend kook ik doorgaans iets grotere

porties en vries ik wat in. Klassiekers

zijn spaghettisaus of chili con carne. Zo

kunnen we in de week, wanneer het echt

supersnel moet gaan, steeds een verse

maaltijd op tafel toveren.”

“De dagen waarop mijn vriend naar de

u

voetbaltraining moet, let ik er op een

#

lichtere maaltijd te voorzien. En aangezien

0

ons goede voornemen voor 2020 minder

Ir

|

vlees eten is, probeer ik zoveel mogelijk

vegetarisch of visgerechten te koken.”

Welke producten liggen het

2.

a

vaakst in je winkelkar?

=.

Ede

a

“Qua groenten en fruit hou ik van paprika

sh +

en banaan. Als ik buffelmozzarella zie,

ar

Ne

gaat die ook meteen de winkelkar in. Zo

lekker en veelzijdig! Verder zorg ik ervoor

sg

"a

à

dat mijn pasta-, rijst- en couscousvoor-

ju

raad steeds op peil blijft. Uiteraard niet

"

ne)

in dergelijke hoeveelheden dat je van

he

'

-

hamsteren kan spreken (lacht). Daar doe

Fe

ik niet aan meel”

ï

Waar kan je niet van af blijven

en wat lust je niet?

ai

“Blauwe kaas is niets voor mij. Chocolade

on

daarentegen is mijn ‘guilty pleasure’:

Wat was je grootste keuken-

blunder?

Lis

“Ik heb al tientallen keren een overheer-

EUR

lijke cheesecake gemaakt. De keer dat ik

ze voor het goede doel maakte, mislukte

ze. Dat mag ik nog steeds horen van mijn

Ta

v

collega’s (lacht).

art

:

N

4

Aan welke maaltijd heb je een

leuke herinnering?

Komkommer en Kann maken

“Schep, dat is paardenstoofvlees. Mijn

1

mi

vriend maakte het om onze verhuis naar

deze Oviekse versie lekker fris.

Blaasveld te vieren. Het gerecht is hier een

lokale specialiteit.”