Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

salsa

1,2 kg pruimtomaten

6

Snij de aardappel in blokjes.

450 g gourmato-tomaat

Verwarm een scheut olie in een ruime

8 tenen look

pot en bak de aardappelblokjes onder-

2 zoete puntpaprika’s

voortdurend roeren.

&

125 g geschilde aardappel

8

Voeg de tomatenpuree toe en overgiet

3 el Boni Selection tomatenpuree

met de bouillon. Breng aan de kook en

2 | Boni Selection groentebouillon

laat 15 min sudderen tot de aardappel-

1 potje verse basilicum

blokjes zacht zijn.

schilfers Parmezaanse kaas

vo

Voeg de geroosterde tomaten, punt-

Boni Selection olijfolie

paprika’s, look en % van de basilicum toe.

an

Spar ciabatta

Laat even meekoken en pureer de soep

zeezout

glad. Druk indien nodig nog eens door

een zeef om de tomatenvelletjes te ver-

Verwarm de oven voor op 220°C.

wijderen.

=

en

SJ

1

Was alle tomaten en snij ze middendoor.

Kruid met versgemalen zwarte peper en

Schik alles op een bakplaat.

zeezout.

w

Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet

Werk af met verse basilicumblaadjes en

van de puntpaprika’s, snij in stukken en

schilfers Parmezaanse kaas. Serveer met

leg bij de tomaten.

versgebakken ciabatta.

Pel en plet de tenen look en leg tussen de

tomaten. Besprenkel met olijfolie, kruid

met peper en zout en laat 30 min rooste-

ren in de oven.

1

v

Pluk de basilicumblaadjes.

à

za

_

1e J

#

2

pi

Fan

4

ue

pe

7

2

F

Mis #

at

Sportzot (0,4%)



« alcoholvrij, naar Belgische normen

=

- fine bitterheid

- toetsen van citrus

el

=

Fr

ns

Fl