Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
salsa
1,2 kg pruimtomaten
6
Snij de aardappel in blokjes.
450 g gourmato-tomaat
Verwarm een scheut olie in een ruime
8 tenen look
pot en bak de aardappelblokjes onder-
2 zoete puntpaprika’s
voortdurend roeren.
&
125 g geschilde aardappel
8
Voeg de tomatenpuree toe en overgiet
3 el Boni Selection tomatenpuree
met de bouillon. Breng aan de kook en
2 | Boni Selection groentebouillon
laat 15 min sudderen tot de aardappel-
1 potje verse basilicum
blokjes zacht zijn.
schilfers Parmezaanse kaas
vo
Voeg de geroosterde tomaten, punt-
Boni Selection olijfolie
paprika’s, look en % van de basilicum toe.
an
Spar ciabatta
Laat even meekoken en pureer de soep
zeezout
glad. Druk indien nodig nog eens door
een zeef om de tomatenvelletjes te ver-
Verwarm de oven voor op 220°C.
wijderen.
=
en
SJ
1
Was alle tomaten en snij ze middendoor.
Kruid met versgemalen zwarte peper en
Schik alles op een bakplaat.
zeezout.
w
Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet
Werk af met verse basilicumblaadjes en
van de puntpaprika’s, snij in stukken en
schilfers Parmezaanse kaas. Serveer met
leg bij de tomaten.
versgebakken ciabatta.
Pel en plet de tenen look en leg tussen de
tomaten. Besprenkel met olijfolie, kruid
met peper en zout en laat 30 min rooste-
ren in de oven.
1
v
Pluk de basilicumblaadjes.
à
za
_
1e J
#
2
pi
Fan
4
ue
pe
7
2
F
Mis #
at
Sportzot (0,4%)
—
« alcoholvrij, naar Belgische normen
=
- fine bitterheid
- toetsen van citrus
el
=
Fr
ns
Fl