Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
lekker Italiaans ©
1
| Î
L
—
F3
4
CPE
ir
El
Fer
Le
6
4
a
>
6
bi
Het harkvarı burrata iseen
stuk romiger dan dat van
|
mozzarella. Niet verwonder-
Fr
8
lijk, want burrata maak je
à
a.
.
door room toe te voegen aan
MM.
à
x
mozzarella.
#
En
=.
+4
4
At
en
eh
Ef
4
je.
En
)
Li 0
+
LS
z Le
“à
et
E
4
u
TAS
KL
fl
IE
a]
me
“volop oi alde
-
ei
(l
Ft
Italiaanse keuken zó geva-
ki
Ke
rieerd, er is één constante:
het behouden van de pure
FA
smaak van de ingrediënten.”
%
“4
L,
a
“Pasta vongole en
tiramisu.”
1
4 personen
30 min + drogen: 7 u
Verwarm de oven voor op 100°C.
Doe de tomaten in een weckpot en
1 bol burrata
bewaar ze samen met de kruiden en
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
1 potje verse basilicum
Snij de tomaatjes middendoor en leg
look. Overgiet met olijfolie tot ze onder
staan en zet koel.
1 blik Boni Selection zwarte olijven
ze met de snijkant naar boven op de
zonder pit
bakplaat.
Mix de gedroogde olijven tot poeder en
Spar ciabatta
Kruid royaal met versgemalen peper en
bewaar in een afgesloten bokaaltje in
zeezout. Stop de takjes tijm ertussen.
de koelkast.
1 kg kerstomaatjes
Pel de teentjes look en duw ze door de
Leg de burrata op een serveerschaal
15 takjes verse tijm
lookpers boven de tomaatjes.
en schik de tomaatjes errond.
4 tenen look
Bestrooi met suiker en besprenkel met
Bestrooi met olijvenpoeder en
2 el suiker
olijfolie.
basilicumblaadjes.
zeezout
Zet in het midden van de oven en laat
Druppel er wat olijfolie over en kruid
Boni Selection olijfolie
in 5 à 7 u drogen.
met versgemalen zwarte peper en
zeezout.
Laat de olijven uitlekken en schik ze in
een ovenschaal op bakpapier. Laat ze
Serveer met vers afgebakken ciabatta.
drogen samen met de tomaten.