Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

lekker Italiaans ©

1

| Î

L



F3

4

CPE

ir

El

Fer

Le

6

4

a

>

6

bi

Het harkvarı burrata iseen

stuk romiger dan dat van

|

mozzarella. Niet verwonder-

Fr

8

lijk, want burrata maak je

à

a.

.

door room toe te voegen aan

MM.

à

x

mozzarella.

#

En

=.

+4

4

At

en

eh

Ef

4

je.

En

)

Li 0

+

LS

z Le

“à

et

E

4

u

TAS

KL

fl

IE

a]

me

“volop oi alde

-

ei

(l

Ft

Italiaanse keuken zó geva-

ki

Ke

rieerd, er is één constante:

het behouden van de pure

FA

smaak van de ingrediënten.”

%

“4

L,

a

“Pasta vongole en

tiramisu.”

1

4 personen

30 min + drogen: 7 u

Verwarm de oven voor op 100°C.

Doe de tomaten in een weckpot en

1 bol burrata

bewaar ze samen met de kruiden en

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

1 potje verse basilicum

Snij de tomaatjes middendoor en leg

look. Overgiet met olijfolie tot ze onder

staan en zet koel.

1 blik Boni Selection zwarte olijven

ze met de snijkant naar boven op de

zonder pit

bakplaat.

Mix de gedroogde olijven tot poeder en

Spar ciabatta

Kruid royaal met versgemalen peper en

bewaar in een afgesloten bokaaltje in

zeezout. Stop de takjes tijm ertussen.

de koelkast.

1 kg kerstomaatjes

Pel de teentjes look en duw ze door de

Leg de burrata op een serveerschaal

15 takjes verse tijm

lookpers boven de tomaatjes.

en schik de tomaatjes errond.

4 tenen look

Bestrooi met suiker en besprenkel met

Bestrooi met olijvenpoeder en

2 el suiker

olijfolie.

basilicumblaadjes.

zeezout

Zet in het midden van de oven en laat

Druppel er wat olijfolie over en kruid

Boni Selection olijfolie

in 5 à 7 u drogen.

met versgemalen zwarte peper en

zeezout.

Laat de olijven uitlekken en schik ze in

een ovenschaal op bakpapier. Laat ze

Serveer met vers afgebakken ciabatta.

drogen samen met de tomaten.