Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x feestbuffet ©

Soufflépannenkoeken met

fruit en chocoladesaus

Klop de eigelen los met de volle melk en 10 ml

zonnebloemolie.

4 personen e 35 min

Snij het vanillestokje open. Schraap het merg eruit en

roer het onder de eigelen.

2 Spar eigelen

Zeef de bloem met het bakpoeder en klop door de

20 ml Boni Selection volle melk

eigelen tot een gladde massa.

10 ml Boni Selection zonnebloemolie

Klop de eiwitten stijf met de witte wijnazijn en een

1 vanillestok

snuifje zout.

|

30 g Boni Selection patisseriebloem

Voeg de suiker beetje bij beetje toe en blijf kloppen

1 kl bakpoeder

tot een stevig schuim. Spatel het schuim door het

% kl witte wijnazijn

eigeelbeslag.

45 g suiker

Doe de massa in een spuitzak.

250 g rood fruit

Wrijf een antikleefpan in met zonnebloemolie.

(frambozen, blauwe bessen, aardbeien)

Spuit enkele grote dotten van het pannenkoekenbeslag

enkele blaadjes munt

in de pan.

Boni Selection slagroom

Dek af en laat 4 min zachtjes garen.

Boni Selection chocoladesaus

10

Draai om en laat nog 2 min afgedekt verder garen.

extra:

11

Serveer met rood fruit, slagroom en chocoladesaus.

spuitzak

Werk af met blaadjes munt.

si

F

<<

er

ml

Fu à

Dn

LJ

1

ta

=.

u