Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 71
5x feestbuffet © Soufflépannenkoeken met fruit en chocoladesaus Klop de eigelen los met de volle melk en 10 ml zonnebloemolie. 4 personen e 35 min Snij het vanillestokje open. Schraap het merg eruit en roer het onder de eigelen. 2 Spar eigelen Zeef de bloem met het bakpoeder en klop door de 20 ml Boni Selection volle melk eigelen tot een gladde massa. 10 ml Boni Selection zonnebloemolie Klop de eiwitten stijf met de witte wijnazijn en een 1 vanillestok snuifje zout. | 30 g Boni Selection patisseriebloem Voeg de suiker beetje bij beetje toe en blijf kloppen 1 kl bakpoeder tot een stevig schuim. Spatel het schuim door het % kl witte wijnazijn eigeelbeslag. 45 g suiker Doe de massa in een spuitzak. 250 g rood fruit Wrijf een antikleefpan in met zonnebloemolie. (frambozen, blauwe bessen, aardbeien) Spuit enkele grote dotten van het pannenkoekenbeslag enkele blaadjes munt in de pan. Boni Selection slagroom Dek af en laat 4 min zachtjes garen. Boni Selection chocoladesaus 10 Draai om en laat nog 2 min afgedekt verder garen. extra: 11 Serveer met rood fruit, slagroom en chocoladesaus. spuitzak Werk af met blaadjes munt. si F << er ml Fu à Dn LJ 1 ta =. u
Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 71