Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5x feestbuffet ©
Soufflépannenkoeken met
fruit en chocoladesaus
Klop de eigelen los met de volle melk en 10 ml
zonnebloemolie.
4 personen e 35 min
Snij het vanillestokje open. Schraap het merg eruit en
roer het onder de eigelen.
2 Spar eigelen
Zeef de bloem met het bakpoeder en klop door de
20 ml Boni Selection volle melk
eigelen tot een gladde massa.
10 ml Boni Selection zonnebloemolie
Klop de eiwitten stijf met de witte wijnazijn en een
1 vanillestok
snuifje zout.
|
30 g Boni Selection patisseriebloem
Voeg de suiker beetje bij beetje toe en blijf kloppen
1 kl bakpoeder
tot een stevig schuim. Spatel het schuim door het
% kl witte wijnazijn
eigeelbeslag.
45 g suiker
Doe de massa in een spuitzak.
250 g rood fruit
Wrijf een antikleefpan in met zonnebloemolie.
(frambozen, blauwe bessen, aardbeien)
Spuit enkele grote dotten van het pannenkoekenbeslag
enkele blaadjes munt
in de pan.
Boni Selection slagroom
Dek af en laat 4 min zachtjes garen.
Boni Selection chocoladesaus
10
Draai om en laat nog 2 min afgedekt verder garen.
extra:
11
Serveer met rood fruit, slagroom en chocoladesaus.
spuitzak
Werk af met blaadjes munt.
si
F
<<
er
ml
Fu à
Dn
LJ
1
ta
=.
u