Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

lekker Italiaans ©

w

n

4 personen

2u

500 g bloem tipo 00

3 el Boni Selection olijfolie

% kl zout

enkele takjes verse rozemarijn

=

7 g gedroogde gist

300 ml lauwwarm water

rechthoekige bakvorm

ES

Los de gist op in het lauwwarme water.

Pal

Doe de bloem in een kom, maak een kuil in het midden en

giet het water en de olijfolie erin. Strooi het zout op de rand

van de bloem. Zorg ervoor dat de gist het zout niet raakt,

me

anders rijst je brood niet.

Begin te roeren van het midden naar de buitenkant, tot alle

LS

bloem opgenomen is. Kneed verder op het werkblad tot een

mooi, soepel deeg. Je kan ook de keukenrobot gebruiken,

Ui

kneed dan + 10 minuten.

ie

Maak een mooie bol en leg hem in een met olie ingevette

A.

f

kom. Dek af met plasticfolie of een propere handdoek. Laat

F

mn -

Zi

het deeg 1 u rijzen op een warme plaats.

Haal het deeg uit de kom en vouw het rondom naar elkaar

k

toe, zodat de meeste lucht er weer uit is. Maak er weer een

7

% »

bol van en laat nog 30 min rijzen op een warme plaats.

Herhaal (als je voldoende tijd hebt) stap 5 nog een keer.

P.

r

e

Verwarm de oven voor op 220°C.

Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier. Leg het

vb

deeg in de bakvorm en druk er met je vingertoppen kuiltjes

in. Vul de vorm volledig.

>

<0

Verdeel de rozemarijn erover en druk deze er een beetje in.

.

Besprenkel met olijfolie en bestrooi met grofgemalen zee-

zout.

Le

—< sé

Bak het brood in 15 tot 20 min goudbruin. Draai de focaccia

Ng

om als de bodem nog niet gaar is en bak hem nog 5 min.

Te

#

k

Haal de focaccia uit de oven en laat op een rooster afkoelen.

Jd

ri

Er

À

Serveer met chiffonades

van Terre Ducali, terug te

5

=

vinden in de koeltoog met

al

charcuterie van je Spar

FS

winkel.

"4

(FL.

7

CF

IK

pa

‚fi

Air

N

Me

GA

CF

wur

u

Mm

TM

5 5 LUE

if

in

à

TA

|

|

il



we

Ai

au y

W

ar

AT

Ni

N

ik

RA

un an Buzz de fijne vleeswaren van Terre Ducali?

LE

À

ik!

ui

1,1

bi

|

"

li

ui

HN

d

1

LC

Lin

14