Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29
lekker Italiaans © w n 4 personen 2u 500 g bloem tipo 00 3 el Boni Selection olijfolie % kl zout enkele takjes verse rozemarijn = 7 g gedroogde gist 300 ml lauwwarm water rechthoekige bakvorm ES Los de gist op in het lauwwarme water. Pal Doe de bloem in een kom, maak een kuil in het midden en giet het water en de olijfolie erin. Strooi het zout op de rand van de bloem. Zorg ervoor dat de gist het zout niet raakt, me anders rijst je brood niet. Begin te roeren van het midden naar de buitenkant, tot alle LS bloem opgenomen is. Kneed verder op het werkblad tot een mooi, soepel deeg. Je kan ook de keukenrobot gebruiken, Ui kneed dan + 10 minuten. ie Maak een mooie bol en leg hem in een met olie ingevette A. f kom. Dek af met plasticfolie of een propere handdoek. Laat F mn - Zi het deeg 1 u rijzen op een warme plaats. Haal het deeg uit de kom en vouw het rondom naar elkaar k toe, zodat de meeste lucht er weer uit is. Maak er weer een 7 % » bol van en laat nog 30 min rijzen op een warme plaats. Herhaal (als je voldoende tijd hebt) stap 5 nog een keer. P. r e Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier. Leg het vb deeg in de bakvorm en druk er met je vingertoppen kuiltjes in. Vul de vorm volledig. > <0 Verdeel de rozemarijn erover en druk deze er een beetje in. . Besprenkel met olijfolie en bestrooi met grofgemalen zee- zout. Le —< sé Bak het brood in 15 tot 20 min goudbruin. Draai de focaccia Ng om als de bodem nog niet gaar is en bak hem nog 5 min. Te # k Haal de focaccia uit de oven en laat op een rooster afkoelen. Jd ri Er À Serveer met chiffonades van Terre Ducali, terug te 5 = vinden in de koeltoog met al charcuterie van je Spar FS winkel. "4 (FL. 7 CF IK pa ‚fi Air N Me GA CF wur u Mm TM 5 5 LUE if in à TA | | il té we Ai au y W ar AT Ni N ik RA un an Buzz de fijne vleeswaren van Terre Ducali? LE À ik! ui 1,1 bi | " li ui HN d 1 LC Lin 14
Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29