Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
lekker Italiaans ©
BE
MI PIATTI
4 BE
ae
07
st
4 personen « 1u
250 g kastanjechampignons
500 g tipo 00 bloem
Spar boter
5 Spar eieren
1kl zout
Spar boter
2 el water
verse salie
citroensap
200 g geraspte
Parmezaanse kaas
pastamachine
1teen look
uitsteekvormpje
2 sjalotten
strooi de bloem in een hoopje op je werkblad. Maak
een kuiltje in het midden en breek daarin de eieren
|
Strooi het zout op de rand van de bloem en giet het water in
+
het kuiltje.
Pr
Meng de eieren en het water door de bloem met de vingers
4
|
van 1 hand of een vork. Blijf mengen tot een dikke pasta.
Kneed met beide handen tot een zacht en soepel deeg
gedurende 10 min. Is het deeg te droog, maak dan je handen
a
Te AR
..
nat en kneed verder. Is het deeg te plakkerig, voeg dan nog
wat bloem toe.
Verpak in plasticfolie en laat minstens 20 min rusten
*
pel de sjalotten en snipper ze fijn. Reinig de champig-
x
‚x —
a
Le
nons en snij in kwartjes. Pel en plet de look
Smelt een klontje boter in een pan op een matig vuur en
stoof de sjalotten en look glazig.
a
Voeg de paddenstoelen toe, kruid royaal met peper en zout
en laat gaar bakken.
we
Doe het mengsel in de hakmolen en mix tot een homogene
massa
4
re,
Giet in een kom en schep de gemalen Parmezaanse kaas
é,
Mi
Zi
En
erdoor, tot je een droge puree bekomt. Laat opstijven in de
koelkast.
P' 4
Draai het deeg door de pastamachine in dunne vellen.
rer
Leg porties (1 kl) vulling op het vel pastadeeg met + 3 cm
Mn
Er:
tussenruimte.
an
Bedek met een tweede vel pastadeeg en druk goed aan
4
zodat er geen lucht in de ravioli zit
a
Dan
4
Duw met een uitsteekvormpje tot ravioli en druk de beide
dd
pastavellen goed op elkaar.
.
Breng een ruime pot met gezouten water aan de kook
snij de verse salie fijn. Smelt de boter en laat kleuren tot
}
hazelnootkleur.
à
Voeg de salie en een scheutje citroensap toe. Haal van het
0
vuur.
I
Gaar de ravioli in kokend water tot ze komen bovendrijven
Giet af, verdeel de ravioli over de borden en schep de salie-
ke
a
boter erover. Serveer warm