Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.





ai

_



mn

— geizoentjes @

Carpaccio van tomaat en buffelmozzarella «7

4 personen « 30 min

2 gourmato-tomaten

Dressing: doe de ingrediënten in

tomaten in flinterdunne plakjes.

1 kumato-tomaat

de blender en mix. Kruid verder

Schik ze in cirkels op de borden.

handvol bestomaten

met versgemalen zwarte peper

6.

Leg de plakjes mozzarella er

3 x 125 g buffelmozzarella

en zeezout. Voeg indien nodig

half op en schik de rucola er

100 g Spar rucola

nog wat limoensap toe.

mn

in het midden op. Verdeel de

bestomaten over het bord.

=

dressing:

Snij de mozzarella in plakjes en

Th

5 el Boni Selection olijfolie

schik ze op een bord.

7.

Besprenkel met de rest van de

DR

3 el verse basilicumblaadjes

Overgiet met % van de dressing.

dressing. Kruid met peper en

1 kl limoensap

Dek af met plasticfolie en laat

zout.

2 kl Boni Selection zoete chilisaus

15 min rusten.

Pluk de basilicumblaadjes en

zeezout

Snij de gourmato- en kumato-

verdeel over het bord. Serveer.

=

Be

iu



4

Be,

Le

rt

Te

if

Lu

Mn

ll

re

sf

||

£

à

vr

re

À

‘4



F

es

vi

ir)

Pr:

Ee,

eo

<

1:

iz

A

vr

#

nn

Q

Ri

en

td

LT

=

Et