Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
— — ai _ — mn — geizoentjes @ Carpaccio van tomaat en buffelmozzarella «7 4 personen « 30 min 2 gourmato-tomaten Dressing: doe de ingrediënten in tomaten in flinterdunne plakjes. 1 kumato-tomaat de blender en mix. Kruid verder Schik ze in cirkels op de borden. handvol bestomaten met versgemalen zwarte peper 6. Leg de plakjes mozzarella er 3 x 125 g buffelmozzarella en zeezout. Voeg indien nodig half op en schik de rucola er 100 g Spar rucola nog wat limoensap toe. mn in het midden op. Verdeel de bestomaten over het bord. = dressing: Snij de mozzarella in plakjes en Th 5 el Boni Selection olijfolie schik ze op een bord. 7. Besprenkel met de rest van de DR 3 el verse basilicumblaadjes Overgiet met % van de dressing. dressing. Kruid met peper en 1 kl limoensap Dek af met plasticfolie en laat zout. 2 kl Boni Selection zoete chilisaus 15 min rusten. Pluk de basilicumblaadjes en zeezout Snij de gourmato- en kumato- verdeel over het bord. Serveer. = Be iu jé 4 Be, Le rt Te if Lu Mn ll re sf || £ à vr re À ‘4 “ F es vi ir) Pr: Ee, eo < 1: iz A vr # nn Q Ri en td LT = Et
Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17