Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
—
ai
_
—
mn
— geizoentjes @
Carpaccio van tomaat en buffelmozzarella «7
4 personen « 30 min
2 gourmato-tomaten
Dressing: doe de ingrediënten in
tomaten in flinterdunne plakjes.
1 kumato-tomaat
de blender en mix. Kruid verder
Schik ze in cirkels op de borden.
handvol bestomaten
met versgemalen zwarte peper
6.
Leg de plakjes mozzarella er
3 x 125 g buffelmozzarella
en zeezout. Voeg indien nodig
half op en schik de rucola er
100 g Spar rucola
nog wat limoensap toe.
mn
in het midden op. Verdeel de
bestomaten over het bord.
=
dressing:
Snij de mozzarella in plakjes en
Th
5 el Boni Selection olijfolie
schik ze op een bord.
7.
Besprenkel met de rest van de
DR
3 el verse basilicumblaadjes
Overgiet met % van de dressing.
dressing. Kruid met peper en
1 kl limoensap
Dek af met plasticfolie en laat
zout.
2 kl Boni Selection zoete chilisaus
15 min rusten.
Pluk de basilicumblaadjes en
zeezout
Snij de gourmato- en kumato-
verdeel over het bord. Serveer.
=
Be
iu
jé
4
Be,
Le
rt
Te
if
Lu
Mn
ll
re
sf
||
£
à
vr
re
À
‘4
“
F
es
vi
ir)
Pr:
Ee,
eo
<
1:
iz
A
vr
#
nn
Q
Ri
en
td
LT
=
Et