Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
sr
\\
wi
&
\)
u]
Pe
Pd
Be
Bad 7
—
u
PT
an.
Ke
+
LL
ir
ii
—
pu
6 personen » 1u
[2
L
3 verpakkingen
1 potje verse bladpeterselie
Spar kruimeldeeg
100 g geraspte Parmezaanse
1 kg Spar spinazie
kaas (+ wat extra)
120 g Spar pancetta
500 g ricotta
2 sjalotten
1 Spar ei
2 teentjes look
Boni Selection olijfolie
Pel en snipper de look fijn. Pel en snij de sjalotten in
E)
fijne ringen.
Snij de pancetta in fijne reepjes.
Trek de blaadjes van de peterselie en snij fijn.
ed
Doe de spinazie samen met de peterselie met enkele
el water in een kookpot en zet op een hoog vuur onder
2
deksel. Laat de spinazie slinken. Stort in een vergiet en
A
laat uitlekken.
Ë
Bak de sjalot glazig in olijfolie, voeg de looksnippers en
eN
pancetta toe en roerbak tot de sjalot zacht is.
ee
za
Schep het mengsel door de uitgelekte spinazie. Meng er
vervolgens de Parmezaanse kaas en ricotta door. Kruid
=»:
=.
h
er
met peper en zout.
Ba
Verwarm de oven voor op 200°C.
ré
Snij een deegvel middendoor. Plak % deegvel aan een
volledig vel en rol zo tot een ovaal.
Schik op een bakplaat bekleed met bakpapier.
à
Verdeel de vulling erover maar laat een rand van 5 cm
Fr
©
vrij.
a
LE
—
Plak het resterende deeg aan elkaar, rol uit en leg op de
=
vulling.
L Le
N
Klap de rand om en plooi met je vingers een golvend
randje.
Roer het ei los met 1 el water en bestrijk de bovenkant
G
van de taart.
|
I
DI.
Fr
Bestrooi met wat extra Parmezaanse kaas.
=
Li
À
=
Maak met een scherp mes enkele inkepingen in het
deeg om het teveel aan vocht te laten ontsnappen.
Bak goudbruin en knapperig gaar in 40 min.
Haal uit de oven en snij in stukken. Serveer warm.
F
Kr