Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 34


Hier is pagina 34 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Spar Folder 21.04.2020

Hier is pagina 34 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 34

sr \\ wi & \) u] Pe Pd Be Bad 7 — u PT an. Ke + LL ir ii — pu 6 personen » 1u [2 L 3 verpakkingen 1 potje verse bladpeterselie Spar kruimeldeeg 100 g geraspte Parmezaanse 1 kg Spar spinazie kaas (+ wat extra) 120 g Spar pancetta 500 g ricotta 2 sjalotten 1 Spar ei 2 teentjes look Boni Selection olijfolie Pel en snipper de look fijn. Pel en snij de sjalotten in E) fijne ringen. Snij de pancetta in fijne reepjes. Trek de blaadjes van de peterselie en snij fijn. ed Doe de spinazie samen met de peterselie met enkele el water in een kookpot en zet op een hoog vuur onder 2 deksel. Laat de spinazie slinken. Stort in een vergiet en A laat uitlekken. Ë Bak de sjalot glazig in olijfolie, voeg de looksnippers en eN pancetta toe en roerbak tot de sjalot zacht is. ee za Schep het mengsel door de uitgelekte spinazie. Meng er vervolgens de Parmezaanse kaas en ricotta door. Kruid =»: =. h er met peper en zout. Ba Verwarm de oven voor op 200°C. ré Snij een deegvel middendoor. Plak % deegvel aan een volledig vel en rol zo tot een ovaal. Schik op een bakplaat bekleed met bakpapier. à Verdeel de vulling erover maar laat een rand van 5 cm Fr © vrij. a LE — Plak het resterende deeg aan elkaar, rol uit en leg op de = vulling. L Le N Klap de rand om en plooi met je vingers een golvend randje. Roer het ei los met 1 el water en bestrijk de bovenkant G van de taart. | I DI. Fr Bestrooi met wat extra Parmezaanse kaas. = Li À = Maak met een scherp mes enkele inkepingen in het deeg om het teveel aan vocht te laten ontsnappen. Bak goudbruin en knapperig gaar in 40 min. Haal uit de oven en snij in stukken. Serveer warm. F Kr

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 34