Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
i
|
Confituur van puntpaprika’s, tomaat en chili a
2 potten van %le 1u
12 zoete rode puntpaprika’s
groot stuk verse gember
4 rode picantina’s
100 ml rijstazijn
Î
700 g rijpe trostomaten
50 g bruine suiker
en
|
me
I
Verwarm de oven voor op 200°C.
ze uit de oven en laat ze afkoelen in
2
Snij de paprika’s en picantina’s in de
een stevige, gesloten plastic zak. Nu
lengte middendoor en verwijder de
kan je de schil makkelijk verwijderen.
zaadlijsten en steelaanzet. Schik ze
Laat de picantina’s ongemoeid.
met de velkant naar boven opeen
Doe alles samen in een pan en voeg de
ovenschaal en zet bovenaan in de
rijstazijn en bruine suiker toe. Rasp de
|
oven.
|
gember erover en druk het gembersap
Leg de tomaten op een andere
uit de vezels. Voeg een snuif zout toe.
ovenschaal. Zet onder de paprika's in
Verwarm op een matig hoog vuur
de oven en laat in 30 min garen.
onder regelmatig roeren om de
Haal de tomaten uit de oven en
paprika's in stukken te breken.
verwijder het vel.
Laat koken tot een confituursubstantie
Laat de paprika's nog even garen. Haal
terwijl je blijft roeren.
w
10.
Giet in schone glazen potten en
er
>»
bewaar tot 3 weken in de koelkast.
*
N
À
LL
}
—
Er
«
re
“*
Fa
À
y
l
|
dr
Ae
Lekker DN brood met
|
een stukje pittige kaas.
m
1
D —
N
x