Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

i

|

Confituur van puntpaprika’s, tomaat en chili a

2 potten van %le 1u

12 zoete rode puntpaprika’s

groot stuk verse gember

4 rode picantina’s

100 ml rijstazijn

Î

700 g rijpe trostomaten

50 g bruine suiker

en

|

me

I

Verwarm de oven voor op 200°C.

ze uit de oven en laat ze afkoelen in

2

Snij de paprika’s en picantina’s in de

een stevige, gesloten plastic zak. Nu

lengte middendoor en verwijder de

kan je de schil makkelijk verwijderen.

zaadlijsten en steelaanzet. Schik ze

Laat de picantina’s ongemoeid.

met de velkant naar boven opeen

Doe alles samen in een pan en voeg de

ovenschaal en zet bovenaan in de

rijstazijn en bruine suiker toe. Rasp de

|

oven.

|

gember erover en druk het gembersap

Leg de tomaten op een andere

uit de vezels. Voeg een snuif zout toe.

ovenschaal. Zet onder de paprika's in

Verwarm op een matig hoog vuur

de oven en laat in 30 min garen.

onder regelmatig roeren om de

Haal de tomaten uit de oven en

paprika's in stukken te breken.

verwijder het vel.

Laat koken tot een confituursubstantie

Laat de paprika's nog even garen. Haal

terwijl je blijft roeren.

w

10.

Giet in schone glazen potten en

er



bewaar tot 3 weken in de koelkast.

*

N

À

LL

}



Er

«

re

“*

Fa

À

y

l

|

dr

Ae

Lekker DN brood met

|

een stukje pittige kaas.

m

1

D —

N

x