Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 55


Hier is pagina 55 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Spar Folder 21.04.2020

Hier is pagina 55 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 55

start to kook ® Spareribs met BBQ-saus en coleslaw 4 personen 30 min + oven: 2 u 40 min RS 1,5 kg Spar spareribs BBQ-saus: coleslaw: Lui % witte kool 2h 1 rode puntpaprika Maak de BBQ-saus op 2 wortelen 120 g Spar gerookt spek voorhand en bewaar in 70 g Boni Selection zure 50 ml tomatenketchup room 10 g donkere kandijsuiker de koelkast. 50 g Boni Selection 3 el worcestersaus mayonaise % el paprikapoeder 1el ciderazijn 35 g tomatenpuree 1 el Boni Selection 250 ml tomatenpassata honing % rundsbouillonblokje 1 kl Boni Selection arachideolie mosterd extra: his aluminiumfolie Er Pr BBQ-saus: schil de ui en snipper fijn. ur Er Nn Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in blokjes. Snij het spek in grove stukken. Verhit 3 el arachideolie in een kookpot. Roerbak de ui met het spek en de paprikablokjes. ue w Voeg paprikapoeder, kandijsuiker en tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Blus met 100 ml water, de worcestersaus, ketchup en tomatenpassata. Verkruimel het à. rundsbouillonblokje erover. Breng aan de kook en laat 15 min rustig pruttelen op een zacht vuur zonder deksel. Verwijder het spek en serveer. 10. Spareribs: warm de oven voor op 150°C. 11 Plaats de ribben, afgedekt met aluminiumfolie, 1 u 20 min in de voorverwarmde oven. 12 Verlaag de temperatuur naar 120°C. 13 Smeer de ribben in met de BBQ-saus. Laat 1 u Te verder bakken. Smeer elke 15 min opnieuw in met de BBQ-saus. 14. Coleslaw: snipper de witte kool fijn. Schil de wortel Welke #basistechnieken en rasp fijn. 15 Meng de witte kool en wortel met de zure room, wil jij leren? mayonaise, ciderazijn, honing en mosterd. Kruid met zwarte peper en zout. Laat het ons weten via Facebook Æ3 of 16. Instagram ©). Of stuur een mailtje naar Serveer de coleslaw bij de gegaarde spareribs en BBQ-saus. [email protected]!

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 55