Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

start to kook ®

Spareribs met BBQ-saus

en coleslaw

4 personen 30 min + oven: 2 u 40 min

RS

1,5 kg Spar spareribs

BBQ-saus:

coleslaw:

Lui

% witte kool

2h

1 rode puntpaprika

Maak de BBQ-saus op

2 wortelen

120 g Spar gerookt spek

voorhand en bewaar in

70 g Boni Selection zure

50 ml tomatenketchup

room

10 g donkere kandijsuiker

de koelkast.

50 g Boni Selection

3 el worcestersaus

mayonaise

% el paprikapoeder

1el ciderazijn

35 g tomatenpuree

1 el Boni Selection

250 ml tomatenpassata

honing

% rundsbouillonblokje

1 kl Boni Selection

arachideolie

mosterd

extra:

his

aluminiumfolie

Er

Pr

BBQ-saus: schil de ui en snipper fijn.

ur

Er

Nn

Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika

en snij in blokjes.

Snij het spek in grove stukken.

Verhit 3 el arachideolie in een kookpot.

Roerbak de ui met het spek en de paprikablokjes.

ue w

Voeg paprikapoeder, kandijsuiker en tomatenpuree

toe en roerbak 1 min.

Blus met 100 ml water, de worcestersaus,

ketchup en tomatenpassata. Verkruimel het

à.

rundsbouillonblokje erover.

Breng aan de kook en laat 15 min rustig pruttelen

op een zacht vuur zonder deksel.

Verwijder het spek en serveer.

10.

Spareribs: warm de oven voor op 150°C.

11

Plaats de ribben, afgedekt met aluminiumfolie,

1 u 20 min in de voorverwarmde oven.

12

Verlaag de temperatuur naar 120°C.

13

Smeer de ribben in met de BBQ-saus. Laat 1 u

Te

verder bakken. Smeer elke 15 min opnieuw in met

de BBQ-saus.

14.

Coleslaw: snipper de witte kool fijn. Schil de wortel

Welke #basistechnieken

en rasp fijn.

15

Meng de witte kool en wortel met de zure room,

wil jij leren?

mayonaise, ciderazijn, honing en mosterd. Kruid

met zwarte peper en zout.

Laat het ons weten via Facebook Æ3 of

16.

Instagram ©). Of stuur een mailtje naar

Serveer de coleslaw bij de gegaarde spareribs en

BBQ-saus.

[email protected]!