Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
start to kook ®
Spareribs met BBQ-saus
en coleslaw
4 personen 30 min + oven: 2 u 40 min
RS
1,5 kg Spar spareribs
BBQ-saus:
coleslaw:
Lui
% witte kool
2h
1 rode puntpaprika
Maak de BBQ-saus op
2 wortelen
120 g Spar gerookt spek
voorhand en bewaar in
70 g Boni Selection zure
50 ml tomatenketchup
room
10 g donkere kandijsuiker
de koelkast.
50 g Boni Selection
3 el worcestersaus
mayonaise
% el paprikapoeder
1el ciderazijn
35 g tomatenpuree
1 el Boni Selection
250 ml tomatenpassata
honing
% rundsbouillonblokje
1 kl Boni Selection
arachideolie
mosterd
extra:
his
aluminiumfolie
Er
Pr
BBQ-saus: schil de ui en snipper fijn.
ur
Er
Nn
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika
en snij in blokjes.
Snij het spek in grove stukken.
Verhit 3 el arachideolie in een kookpot.
Roerbak de ui met het spek en de paprikablokjes.
ue w
Voeg paprikapoeder, kandijsuiker en tomatenpuree
toe en roerbak 1 min.
Blus met 100 ml water, de worcestersaus,
ketchup en tomatenpassata. Verkruimel het
à.
rundsbouillonblokje erover.
Breng aan de kook en laat 15 min rustig pruttelen
op een zacht vuur zonder deksel.
Verwijder het spek en serveer.
10.
Spareribs: warm de oven voor op 150°C.
11
Plaats de ribben, afgedekt met aluminiumfolie,
1 u 20 min in de voorverwarmde oven.
12
Verlaag de temperatuur naar 120°C.
13
Smeer de ribben in met de BBQ-saus. Laat 1 u
Te
verder bakken. Smeer elke 15 min opnieuw in met
de BBQ-saus.
14.
Coleslaw: snipper de witte kool fijn. Schil de wortel
Welke #basistechnieken
en rasp fijn.
15
Meng de witte kool en wortel met de zure room,
wil jij leren?
mayonaise, ciderazijn, honing en mosterd. Kruid
met zwarte peper en zout.
Laat het ons weten via Facebook Æ3 of
16.
Instagram ©). Of stuur een mailtje naar
Serveer de coleslaw bij de gegaarde spareribs en
BBQ-saus.
[email protected]!