Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 75


Hier is pagina 75 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Spar Folder 21.04.2020

Hier is pagina 75 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 75

verhaal van ® Vincent en Damien zijn terecht fier op deze evolutie. Al blijft de smaak van het ijs natuurlijk het allerbelangrijkste. “Smaak primeert boven alles,” zegt Damien. “We voegen geen suiker toe. Het zoete komt van natuurlijke zoetstoffen. Enkel de beste Het karamelijs combineert Ons ijs bestaat voor 70% uit melk. vanillestokjes Die halen we elke ochtend op bij en komen in een intens aanmerking. Die gekaramelliseerde ar boeren in de Hoge Venen. De melk wu, d pasteuriseren we eerst, om er ii © worden met de en rijke smaak met grootste zorg een vleugje zout wire vervolgens ijs van te draaien. Ook de room in ons ijs is vers en halen we verwerkt, zodat en is daarbij een hun parfum eerbetoon aan de rechtstreeks bij de boeren. Lokale ‘babelutte’, een optimaal vrijkomt. bedrijven ondersteunen en de keten tijdloos snoepje. zo kort mogelijk houden, vinden ne we erg belangrijk. Zo kunnen we de impact op het milieu beperken.” uf Het fruitige aroma “Onze productie zit eigenlijk in van de cuberdons Aan het zachte Francorchamps, maar hier, in > proef je meteen. € Binche, testen we de recepten en base: © roomijs wordt De fijne stukjes heerlijke Belgische framboos geven nieuwe smaken. De smaak van de melk varieert naargelang de chocolade een licht zurige toegevoegd. Dat is toets aan het seizoenen. Veel hangt af van wat genieten geblazen! geheel. de koeien eten. Dus we blijven het hele jaar door de recepten uitvoerig testen. Neem nu ons vanilleroomijs. = Daarvoor warmen we eerst melk en volle room op. Daarna voeg ik de andere ingrediënten toe en laat ik het geheel opwarmen tot 50°C. Dan hs moet alles afkoelen en indikken en is het tijd om ons steringrediënt toe te voegen: vanille uit F Madagaskar. Ik haal het merg uit de € vanillestokken en voeg het samen met wat natuurlijke wortelkleurstof D) toe aan het mengsel. Bij het ijs, on zoals Babelutte - gezouten karamel SJ en cuberdon, voegen we de smaak aan de hand van natuurlijke k fruitextracten toe. Hiervoor werken we samen met een lokaal bedrijf gespecialiseerd in extracten afkomstig van fruit. Zo’n 24 tot 48 F- æ s uur later draaien we het ijs af en is het tijd om … te proeven (lacht).”

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 75