Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
lekker Italiaans ©
FM
TI
u
ak
ad
4
ze
=
—
=
De
+:
4 personen » 45 min
se
-
2 rode uien
+
ke
1 venkel
Rn
h
1 aubergine
’
1 courgette
7
1 rode, gele, oranje en groene paprika
„TN
Italiaanse kruiden
à
Boni Selection olijfolie
50 g Boni Selection halfzongedroogde tomaatjes op olie
1 bokaal artisjokken
800 g zeebaarsfilet
1 citroen
N
Fa
Kd
% bosje bladpeterselie
la à
zeezout
ei
4
|
|
fi
=
F
Verwarm de oven voor op 200°C.
æ
Hak de peterselie grof.
4]
fe
4
Snij de venkel, aubergine en courgette in plakjes.
rn
pe
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de pa-
N
®
‘
prika’s. Snij het vruchtvlees van de paprika's in brede
ges
repen.
Pel de uien en snij in partjes.
Bestrijk de groenten met olijfolie van de tomaatjes en
bestrooi royaal met Italiaanse kruiden, versgemalen
zwarte peper en zeezout.
Doe de groenten in een ovenschaal en zet in de voor-
verwarmde oven.
Laat de groenten 20 à 25 min garen.
H
Schik de visfilets erop en verdeel er citroenplakjes over.
Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Ne
Zet nog 15 min in de oven, tot de vis net gaar is.
ISicani
(Grillo, Sicilië)
Schep de halfzongedroogde tomaatjes en artisjokken
over de groenten. Kruid met versgemalen zwarte
Tan
Deze Italiaan verrast met een
peper en zeezout.
mt
lekker volle smaak en crispy
Bestrooi met bladpeterselie en serveer.
einde. Afsluiten doet hij met
een lichte toets van witte
== 1
_ pompelmoes.