Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ci
..
E
*
+
id
A
F
PT
FF
/
4
add
Ff
za
él.
I
x
=;
Á
le
8
ki
E
}
#
LE
=
"
2)
en
La Croix des Roses
(Tavel, Frankrijk)
+ neus van cassis en aalbes
* volle, fruitige smaak
=
=
|
+» lange afdronk
zn
—
zum
E
Parelcouscoussalade met tomaten en verse kr
ui
den 7
4 personen e 1u
125 g parelcouscous
Doe de couscous in een kom en bespren-
vuur. Bestrooi met 1 kl ras el hanout en
125 g couscous
kel met 1 el olijfolie. Bestrooi met 1 kl ras
een mespunt zout. Roerbak goudbruin en
90 ml Boni Selection Griekse olijfolie
el hanout, % kl zout en royaal wat zwarte
gaar.
2 kl ras el hanout
peper. Overgiet met 200 ml kokend water.
Haal van het vuur en roer de rozijnen
100 g bestomaten
Roer door elkaar. Dek de schaal af met
erdoor. Laat afkoelen.
aluminiumfolie en laat 20 min rusten.
100 g gourmato-tomaat
Rooster het komijnzaad en de amandelen
100 g kumato-tomaat
Bereid de parelcouscous zoals aangegeven
en hak ze grof.
2 uien
op de verpakking en laat afkoelen.
Snij koriander- en muntblaadjes grof.
30 g Spar gele rozijnen
Haal de aluminiumfolie van de couscous,
10.
Schep beide soorten couscous door elkaar
roer los met een vork en laat afkoelen.
in een serveerschaal.
1 kl komijnzaadjes
50 g Spar amandelen
Verwarm de oven voor op 200°C.
11
Schep de uimengeling, verse kruiden,
15 g korianderblaadjes
Snij de grote tomaten in stukken en schik
amandelen en gekneusde komijnzaadjes
15 g muntblaadjes
in een ovenschaal. Besprenkel ze met
erdoor.
Lel zeste van citroen
12.
olie, kruid met versgemalen zwarte peper
Breng op smaak met sap en zeste van
1el sap van een citroen
en zeezout en laat in 15 min garen in de
citroen en kruid met versgemalen zwarte
zeezout
oven. Laat afkoelen.
peper en zeezout.
Pel de uien en snij in flinterdunne plak-
13
Schik de geroosterde tomaten en bes-
ken. Bak ze in olijfolie op een matig hoog
tomaten erop en serveer.