Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ci

..

E

*

+

id

A

F

PT

FF

/

4

add

Ff

za

él.

I

x

=;

Á

le

8

ki

E

}

#

LE

=

"

2)

en

La Croix des Roses

(Tavel, Frankrijk)

+ neus van cassis en aalbes

* volle, fruitige smaak

=

=

|

+» lange afdronk

zn



zum

E

Parelcouscoussalade met tomaten en verse kr

ui

den 7

4 personen e 1u

125 g parelcouscous

Doe de couscous in een kom en bespren-

vuur. Bestrooi met 1 kl ras el hanout en

125 g couscous

kel met 1 el olijfolie. Bestrooi met 1 kl ras

een mespunt zout. Roerbak goudbruin en

90 ml Boni Selection Griekse olijfolie

el hanout, % kl zout en royaal wat zwarte

gaar.

2 kl ras el hanout

peper. Overgiet met 200 ml kokend water.

Haal van het vuur en roer de rozijnen

100 g bestomaten

Roer door elkaar. Dek de schaal af met

erdoor. Laat afkoelen.

aluminiumfolie en laat 20 min rusten.

100 g gourmato-tomaat

Rooster het komijnzaad en de amandelen

100 g kumato-tomaat

Bereid de parelcouscous zoals aangegeven

en hak ze grof.

2 uien

op de verpakking en laat afkoelen.

Snij koriander- en muntblaadjes grof.

30 g Spar gele rozijnen

Haal de aluminiumfolie van de couscous,

10.

Schep beide soorten couscous door elkaar

roer los met een vork en laat afkoelen.

in een serveerschaal.

1 kl komijnzaadjes

50 g Spar amandelen

Verwarm de oven voor op 200°C.

11

Schep de uimengeling, verse kruiden,

15 g korianderblaadjes

Snij de grote tomaten in stukken en schik

amandelen en gekneusde komijnzaadjes

15 g muntblaadjes

in een ovenschaal. Besprenkel ze met

erdoor.

Lel zeste van citroen

12.

olie, kruid met versgemalen zwarte peper

Breng op smaak met sap en zeste van

1el sap van een citroen

en zeezout en laat in 15 min garen in de

citroen en kruid met versgemalen zwarte

zeezout

oven. Laat afkoelen.

peper en zeezout.

Pel de uien en snij in flinterdunne plak-

13

Schik de geroosterde tomaten en bes-

ken. Bak ze in olijfolie op een matig hoog

tomaten erop en serveer.