Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18


Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Spar Folder 21.04.2020

Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18

Ci .. E * + id A F PT FF / 4 add Ff za él. I x =; Á le 8 ki E } # LE = " 2) en La Croix des Roses (Tavel, Frankrijk) + neus van cassis en aalbes * volle, fruitige smaak = = | +» lange afdronk zn — zum E Parelcouscoussalade met tomaten en verse kr ui den 7 4 personen e 1u 125 g parelcouscous Doe de couscous in een kom en bespren- vuur. Bestrooi met 1 kl ras el hanout en 125 g couscous kel met 1 el olijfolie. Bestrooi met 1 kl ras een mespunt zout. Roerbak goudbruin en 90 ml Boni Selection Griekse olijfolie el hanout, % kl zout en royaal wat zwarte gaar. 2 kl ras el hanout peper. Overgiet met 200 ml kokend water. Haal van het vuur en roer de rozijnen 100 g bestomaten Roer door elkaar. Dek de schaal af met erdoor. Laat afkoelen. aluminiumfolie en laat 20 min rusten. 100 g gourmato-tomaat Rooster het komijnzaad en de amandelen 100 g kumato-tomaat Bereid de parelcouscous zoals aangegeven en hak ze grof. 2 uien op de verpakking en laat afkoelen. Snij koriander- en muntblaadjes grof. 30 g Spar gele rozijnen Haal de aluminiumfolie van de couscous, 10. Schep beide soorten couscous door elkaar roer los met een vork en laat afkoelen. in een serveerschaal. 1 kl komijnzaadjes 50 g Spar amandelen Verwarm de oven voor op 200°C. 11 Schep de uimengeling, verse kruiden, 15 g korianderblaadjes Snij de grote tomaten in stukken en schik amandelen en gekneusde komijnzaadjes 15 g muntblaadjes in een ovenschaal. Besprenkel ze met erdoor. Lel zeste van citroen 12. olie, kruid met versgemalen zwarte peper Breng op smaak met sap en zeste van 1el sap van een citroen en zeezout en laat in 15 min garen in de citroen en kruid met versgemalen zwarte zeezout oven. Laat afkoelen. peper en zeezout. Pel de uien en snij in flinterdunne plak- 13 Schik de geroosterde tomaten en bes- ken. Bak ze in olijfolie op een matig hoog tomaten erop en serveer.

Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18