Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
U
66 jaar
5
++
fe
M
=
ik)
“Koken met heel veel smaak en
(
zelf verse pasta maken natuur-
|
lijk! Na dit kookatelier kriebelt
u
hettoch om een pastamachine
|
aan te schaffen.”
mr
Bas
ds
“Ravioli, cannelloni en lasagne.”
d
„el
ur
6 personen » 40. min
8
IL.
6 kalfsmedaillons of
{|
750 g pruimtomaten
kalfslapjes
1rode ui
hi
2 Spar large eieren
4 stengels witte selder
100 g paneermeel
1 potje verse basilicum
2 tenen look
1 potje verse munt
1 potje verse bladpeterselie
Boni Selection olijfolie
==
gedroogde oregano
citroensap
EE
dopje saffraan
arachideolie
1
Klop de eieren los, doe er een beetje zout bij en leg het
vlees erin. Laat 30 min trekken.
=
|
|
Pel en hak de rode ui fijn.
|
Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vrucht-
vlees van de tomaten in blokjes.
Snij de selderstengels in brunoise.
Snij de muntblaadjes en % van de basilicumblaadjes fijn.
Meng de tomatenblokjes met de rode ui, witte selder,
basilicumsnippers en munt. Breng op smaak met vers-
gemalen peper, zout, olijfolie en 1 el citroensap.
Pel de look en hak fijn. Hak de peterselie fijn.
A
Meng het paneermeel met de fijngehakte peterselie,
look, saffraan en oregano. Kruid met peper en zout.
Verhit een scheut arachideolie in een grote braadpan.
Haal het vlees uit het ei. Paneer aan alle kanten in het
| 2
Pruimtomaten hebben
kruidig mengsel tot alles goed bedekt is.
een vrij vaste structuur
Bak 1 min goudbruin en gaar aan beide kanten.
en heel wat vruchtvlees,
Schep het tomatenmengsel erover en werk af met de
waardoor ze bijzonder
rest van de basilicum.
geschikt zijn voor warme
bereidingen.
FE