Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

à 2

Worstenbreekbrood

4 personen e 35 min + oven: 1u

200 g Spar kalfsgehakt

200 g Spar filet americain

% ui

El

60 g wortel

1 stengel selder

1eltomatenpuree

6 vellen Boni Selection bladerdeeg

(diepvries)

1Sparei

2 el Boni Selection ketchup

hi

extra:

er

springvorm (Ö 18 à 20 cm)

1

Verwarm de oven voor op 180°C

Kad

2

Meng het kalfsgehakt onder de



La

filet americain.

w

“a

Pel de ui en snij in grove stukken.

LA

Schil de wortel en snij in niet te

9

dikke schijfjes.

er

Snij de selder in grove stukken.

Mix de ui, wortel en selder met

2 el ketchup en tomatenpuree tot

een pasta.

Kneed deze pasta onder het

gehakt. Kruid met zwarte peper

en zout.

Snij de vellen bladerdeeg in

4 korte stroken. Rol elke strook

a

dd

dubbel zo groot uit en snij ze

|

opnieuw in 2.

Beleg elke strook bladerdeeg aan

de onderzijde met 1 kl gehakt.

10.

Rol het bladerdeeg rond het

er

RR

$

gehakt.

11

Plaats de worstenbroodjes naast

ie

elkaar en rechtopstaand in een

ingevette springvorm bekleed

met bakpapier.

Æ

12

Klop het eigeel los met een klein

scheutje water.

13.

Smeer het worstenbreekbrood

Fa

ermee in.

14

Bak het worstenbreekbrood 1 u

in de voorverwarmde oven en

serveer.

WE

mn

ze

9

er