Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66
+ à 2 Worstenbreekbrood 4 personen e 35 min + oven: 1u 200 g Spar kalfsgehakt 200 g Spar filet americain % ui El 60 g wortel 1 stengel selder 1eltomatenpuree 6 vellen Boni Selection bladerdeeg (diepvries) 1Sparei 2 el Boni Selection ketchup hi extra: er springvorm (Ö 18 à 20 cm) 1 Verwarm de oven voor op 180°C Kad 2 Meng het kalfsgehakt onder de € La filet americain. w “a Pel de ui en snij in grove stukken. LA Schil de wortel en snij in niet te 9 dikke schijfjes. er Snij de selder in grove stukken. Mix de ui, wortel en selder met 2 el ketchup en tomatenpuree tot een pasta. Kneed deze pasta onder het gehakt. Kruid met zwarte peper en zout. Snij de vellen bladerdeeg in 4 korte stroken. Rol elke strook a dd dubbel zo groot uit en snij ze | opnieuw in 2. Beleg elke strook bladerdeeg aan de onderzijde met 1 kl gehakt. 10. Rol het bladerdeeg rond het er RR $ gehakt. 11 Plaats de worstenbroodjes naast ie elkaar en rechtopstaand in een ingevette springvorm bekleed met bakpapier. Æ 12 Klop het eigeel los met een klein scheutje water. 13. Smeer het worstenbreekbrood Fa ermee in. 14 Bak het worstenbreekbrood 1 u in de voorverwarmde oven en serveer. WE mn ze 9 er
Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66