Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
à 2
Worstenbreekbrood
4 personen e 35 min + oven: 1u
200 g Spar kalfsgehakt
200 g Spar filet americain
% ui
El
60 g wortel
1 stengel selder
1eltomatenpuree
6 vellen Boni Selection bladerdeeg
(diepvries)
1Sparei
2 el Boni Selection ketchup
hi
extra:
er
springvorm (Ö 18 à 20 cm)
1
Verwarm de oven voor op 180°C
Kad
2
Meng het kalfsgehakt onder de
€
La
filet americain.
w
“a
Pel de ui en snij in grove stukken.
LA
Schil de wortel en snij in niet te
9
dikke schijfjes.
er
Snij de selder in grove stukken.
Mix de ui, wortel en selder met
2 el ketchup en tomatenpuree tot
een pasta.
Kneed deze pasta onder het
gehakt. Kruid met zwarte peper
en zout.
Snij de vellen bladerdeeg in
4 korte stroken. Rol elke strook
a
dd
dubbel zo groot uit en snij ze
|
opnieuw in 2.
Beleg elke strook bladerdeeg aan
de onderzijde met 1 kl gehakt.
10.
Rol het bladerdeeg rond het
er
RR
$
gehakt.
11
Plaats de worstenbroodjes naast
ie
elkaar en rechtopstaand in een
ingevette springvorm bekleed
met bakpapier.
Æ
12
Klop het eigeel los met een klein
scheutje water.
13.
Smeer het worstenbreekbrood
Fa
ermee in.
14
Bak het worstenbreekbrood 1 u
in de voorverwarmde oven en
serveer.
WE
mn
ze
9
er