Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

=

si

a Ì

DOLCI

p

la

‘ 4

M“.

Er



2

u

À

:

aM

N

A

IL

7

RE

ke

VA

nnn

un

=

QG

k

(a

=

FE

SA

ur

u

hy

4

Ei

rn

A

Michaëla:

i

vn

“De seadas werden

=

N

traditioneel met

ie

AM

Pasen en Kerstmis

En

te.

w

gemaakt, maar nu

>

%

snoept men er het

gi

|

hele jaar door van.”

D. = Br

4

14 stuks

50 min

260 g bloem tipo 00

Snij de boter in blokjes en kneed, samen

Steek cirkels uit met ® 10 cm. Leg de

30 g Spar boter

met Z kl zout, door de bloem.

vulling in het midden en dek af met een

|

Voeg beetje bij beetje warm water

deegcirkel. Verzegel de randen door ze

250 g pecorino

(160 à 180 ml) toe, tot je een zacht elas-

stevig op elkaar te drukken.

citroen

tisch deeg krijgt.

Verwarm het frietvet op 170°C.

Boni Selection honing

rasp de pecorino en meng

Frituur goudbruin in 2 à 3 min. Laat

arachideolie

deze met de zeste van % citroen en

uitlekken op keukenpapier.

4el citroensap.

Besprenkel met honing en serveer.

3

uitsteekvorm (® 10 cm)

Rol het deeg fijn uit met de deegrol of

frietketel

hi

pastamachine (3 mm dik) in vellen.

6

ii

ie