Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
=
si
a Ì
DOLCI
p
la
‘ 4
M“.
Er
—
2
u
À
:
aM
N
A
IL
7
RE
ke
VA
nnn
un
=
QG
k
(a
=
FE
SA
ur
u
hy
4
Ei
rn
A
Michaëla:
i
vn
“De seadas werden
=
N
traditioneel met
ie
AM
Pasen en Kerstmis
En
te.
w
gemaakt, maar nu
>
%
snoept men er het
gi
|
hele jaar door van.”
D. = Br
4
14 stuks
50 min
260 g bloem tipo 00
Snij de boter in blokjes en kneed, samen
Steek cirkels uit met ® 10 cm. Leg de
30 g Spar boter
met Z kl zout, door de bloem.
vulling in het midden en dek af met een
|
Voeg beetje bij beetje warm water
deegcirkel. Verzegel de randen door ze
250 g pecorino
(160 à 180 ml) toe, tot je een zacht elas-
stevig op elkaar te drukken.
citroen
tisch deeg krijgt.
Verwarm het frietvet op 170°C.
Boni Selection honing
rasp de pecorino en meng
Frituur goudbruin in 2 à 3 min. Laat
arachideolie
deze met de zeste van % citroen en
uitlekken op keukenpapier.
4el citroensap.
Besprenkel met honing en serveer.
3
uitsteekvorm (® 10 cm)
Rol het deeg fijn uit met de deegrol of
frietketel
hi
pastamachine (3 mm dik) in vellen.
6
ii
ie