Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KI

=

KE

A

dr

zu

Le

Fi

Pi

|

Er

=

od

al

=

ne

ree

LE

2e

en

an

®

nn

4

:

En

atie

30 stuks

1u

vien

ANTIPASTI

;

150 g Spar grote ontpitte

30 g witte selder

2 sneden mortadella

sn

=

>

u ME

groene olijven met look

2 Spar eieren

2 sneden prosciutto crudo

Boni Selection bloem

50 g Parmezaanse kaas

Sarah: “Wel een pruiswerkje, die olijven

paneermeel

50 g puur rundgehakt

opvullen. Maar het eindresultaat is het

50 g kippengehakt

meer dan waard!”

40 g gepelde rode ui

Boni Selection olijfolie

20 g geschilde wortel

truffelolie

Pel de ui en schil de wortel.

olijvenslierten bekomt.

Snij de ui, wortel en selder

Rol een bolletje van de paté

in brunoise.

en draai er een olijvensliert

|

Verhit een scheut olijfolie in

rond.

40 jaar

en

een pan en bak de brunoise

Verwarm de frituurolie op

_

glazig.

180°C.

F

Voeg rund- en kippengehakt

Paneer de gevulde olijven.

“Vooral veel verse erocnten

gebruiken in je gerechten.

toe en bak rul. Prak met een

Haal ze eerst door de

Vegetarisch koken is

vork en laat afkoelen.

bloem, vervolgens door de

daardoor erg makkelijk en

Rasp de Parmezaanse kaas

losgeklopte eieren en tot

\

superlekker!”

en doe samen met de

slot door het paneermeel.

mortadella, prosciutto en

Herhaal de laatste 2 stap-

Je

B

gehaktmengeling in het

pen (ei + paneermeel).

hakmolentje. Voeg truffel-

Frituur goudbruin. Laat

“Zonder ani le

olie toe en mix tot een fijne

uitlekken op keukenpapier

paté.

en bestrooi met zout.

Serveer warm.

Snij de olijven, zodat je