Spar - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KI
=
KE
A
dr
zu
Le
Fi
Pi
|
Er
=
od
al
=
ne
ree
LE
2e
en
an
®
nn
4
:
En
atie
30 stuks
1u
vien
ANTIPASTI
;
150 g Spar grote ontpitte
30 g witte selder
2 sneden mortadella
sn
=
>
u ME
groene olijven met look
2 Spar eieren
2 sneden prosciutto crudo
Boni Selection bloem
50 g Parmezaanse kaas
Sarah: “Wel een pruiswerkje, die olijven
paneermeel
50 g puur rundgehakt
opvullen. Maar het eindresultaat is het
50 g kippengehakt
meer dan waard!”
40 g gepelde rode ui
Boni Selection olijfolie
20 g geschilde wortel
truffelolie
Pel de ui en schil de wortel.
olijvenslierten bekomt.
Snij de ui, wortel en selder
Rol een bolletje van de paté
in brunoise.
en draai er een olijvensliert
|
Verhit een scheut olijfolie in
rond.
40 jaar
en
een pan en bak de brunoise
Verwarm de frituurolie op
_
glazig.
180°C.
F
Voeg rund- en kippengehakt
Paneer de gevulde olijven.
“Vooral veel verse erocnten
gebruiken in je gerechten.
toe en bak rul. Prak met een
Haal ze eerst door de
Vegetarisch koken is
vork en laat afkoelen.
bloem, vervolgens door de
daardoor erg makkelijk en
Rasp de Parmezaanse kaas
losgeklopte eieren en tot
\
superlekker!”
en doe samen met de
slot door het paneermeel.
mortadella, prosciutto en
Herhaal de laatste 2 stap-
Je
B
gehaktmengeling in het
pen (ei + paneermeel).
hakmolentje. Voeg truffel-
Frituur goudbruin. Laat
“Zonder ani le
olie toe en mix tot een fijne
uitlekken op keukenpapier
paté.
en bestrooi met zout.
Serveer warm.
Snij de olijven, zodat je