Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
w
KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR 5
À
tl
x
djs
fn
2,
>
IN
DONDERDAG
If
À
|
h
u
*%#
Ve
FISHSTIK- TOK
Ep
35
>
„es
és
=
a
ke
N
m
»
Dre
si
+
Let de kerstomaten
e courgette- en
ke
wo
ineplakjes
in de koelkast
„E
ien voor de
:
En
|
ar
3
ei
0
?
Je
Lug la
VIDEO-RECEPT
:
ns,
PT
à:
a #
3»
il
fr
N
a Ÿ
Wd
N
W
W
Made:
1 |
%
te
2
CAL HET VOLLEDIGE aa ALES LE
5:
u:
wi
12
LE
IR
À
Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek 2 ovenplaten met bakpapier en verdeel er de
fish sticks, de wortelen en de aardappelen over, zonder ze te ontdooien. Schuif ze 15 min in de
oven. Meng intussen de yoghurt met 2 el olijfolie, de komijn, peper en zout. Snijd de granaatappel
horizontaal in 2 en klop er de pitjes uit boven een slakom. Meng de rucola met 2 el olijfolie,
2 el citroensap en zout. Serveer de groenten en de vis met de saus en het slaatje.
Werk af met granaatappelpitjes en citroenpartjes
Vetten: 42g - Koolhydraten: 98 g
9
Vezels: 9 g - Elwitten: 49 g
87
D64_MealPrep_v2.indd
87
20/07/20 16:42