Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

w

KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR 5

À

tl

x

djs

fn

2,

>

IN

DONDERDAG

If

À

|

h

u

*%#

Ve

FISHSTIK- TOK

Ep

35

>

„es

és

=

a

ke

N

m

»

Dre

si

+

Let de kerstomaten

e courgette- en

ke

wo

ineplakjes

in de koelkast

„E

ien voor de

:

En

|

ar

3

ei

0

?

Je

Lug la

VIDEO-RECEPT

:

ns,

PT

à:

a #



il

fr

N

a Ÿ

Wd

N

W

W

Made:

1 |

%

te

2

CAL HET VOLLEDIGE aa ALES LE

5:

u:

wi

12

LE

IR

À

Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek 2 ovenplaten met bakpapier en verdeel er de

fish sticks, de wortelen en de aardappelen over, zonder ze te ontdooien. Schuif ze 15 min in de

oven. Meng intussen de yoghurt met 2 el olijfolie, de komijn, peper en zout. Snijd de granaatappel

horizontaal in 2 en klop er de pitjes uit boven een slakom. Meng de rucola met 2 el olijfolie,

2 el citroensap en zout. Serveer de groenten en de vis met de saus en het slaatje.

Werk af met granaatappelpitjes en citroenpartjes

Vetten: 42g - Koolhydraten: 98 g

9

Vezels: 9 g - Elwitten: 49 g

87

D64_MealPrep_v2.indd

87

20/07/20 16:42