Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 87 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 87
w KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR 5 À tl x djs fn 2, > IN DONDERDAG If À | h u *%# Ve FISHSTIK- TOK Ep 35 > „es és = a ke N m » Dre si + Let de kerstomaten e courgette- en ke wo ineplakjes in de koelkast „E ien voor de : En | ar 3 ei 0 ? Je Lug la VIDEO-RECEPT : ns, PT à: a # 3» il fr N a Ÿ Wd N W W Made: 1 | % te 2 CAL HET VOLLEDIGE aa ALES LE 5: u: wi 12 LE IR À Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek 2 ovenplaten met bakpapier en verdeel er de fish sticks, de wortelen en de aardappelen over, zonder ze te ontdooien. Schuif ze 15 min in de oven. Meng intussen de yoghurt met 2 el olijfolie, de komijn, peper en zout. Snijd de granaatappel horizontaal in 2 en klop er de pitjes uit boven een slakom. Meng de rucola met 2 el olijfolie, 2 el citroensap en zout. Serveer de groenten en de vis met de saus en het slaatje. Werk af met granaatappelpitjes en citroenpartjes Vetten: 42g - Koolhydraten: 98 g 9 Vezels: 9 g - Elwitten: 49 g 87 D64_MealPrep_v2.indd 87 20/07/20 16:42
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 87