Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG KOOP IK … JA

VLEESBROOD MET WORTELEN,

BALLETJES MET DRAGONSAUS,

WEDGES EN PEPERSAUS

k

L

GEBRAISEERD WITLOOF EN PUREE

Vetten: 84

Vetten: 17 g - Koolhydraten: 53

Koolhydrate:

alg

@

Vezels: 11g - Eiwitten: 33g

Vezels:6 g- Eiwitten: 41 8

» 1 panklaar vleesbrood

« 1 zakje verse pepersaus

u

» 2 schaaltjes balletjes met dragonsaus (2x + 760 g - 12 stuks)

(#650 9)

“Culinary' (220 g)

IRGON

» 4 pakjes gebraiseerd witloof (4 x 150 g)

>

« 1 family pack polderpuree Bart Desmidt (1 kg)

2 pakjes voorgegaarde gele

« 3el olijfolie

en oranje wortelschijfjes

« 2takjes rozemarijn

- 30 g boter

(2x400 9

« Lof 2 kl komijnpoeder

_

» Peper en zout

2 schaaltjes aardappelpartjes

« Peper en zout

MORGON DUBŒUF 2017

peper en zeezout (2 x 450 g)

Frankrijk - Beaujolais

@ Verwarm de oven voor op 180°C. Schuif de balletjes

in de oven en bak ze 40 min.

Een volle, elegante wijn

@ Verwarm de oven voor op 180°C. Leg het

met een vleugje aroma

@ Bak de witloofstronkjes 10 min op een matig vuurtje

vleesbrood in een grote ovenschaal en schuif het

van rode vruchten.

rondom goudbruin in een grote braadpan met de hete

Heerlijk bij vleesbrood.

15 min in de oven. Schik er de aardappelpartjes

boter. Breng verder op smaak.

rondom en bak nog 25 min (dus in totaal 40 min

® Warm de puree op volgens de instructies op

voor het vleesbrood).

de verpakking.

@ Fruit de wortelen 5 min op een vrij hoog

@ Dien alles heel warm op en zet een potje mosterd

vuur, in een grote braadpan met de olijfolie,

op tafel.

en voeg naar smaak de gehakte rozemarijn en

zen

@- Heb je verse dragon in huis? Gebruik hem als gamituur om je borden

komijn toe. Kruid verder af met peper en zout.

E

een frisse en geurige toets te geven.

© Warm de saus op volgens de instructies op

de verpakking.

@ Snijd het vleesbrood in sneetjes en serveer

met de saus, de wortelen en de aardappelen.

Geef de wortelen gerust een personal touch naar eigen

smaak: ras el hanout, paprika, honing, knoflook,

kurkuma …

CURTIUS

België - Luik

SPAGHETTI PUTTANESCA MET TONIJN

Lichtjes bitter, fris, met

fruitige en bloemige

aroma's. Perfect bij

Vetten: 10 g - Koolhydraten:103g

balletjes met dragonsaus

0@

Vezels: 8 - Eiwitten: 37g

« 2 bokalen witte tonijn in eigen nat

+ 1 bokaaltje nonpareilles kappertjes

NOEDELS À LA MINUTE

(2x 140 g, uitgelekt gewicht)

(70 g, uitgelekt gewicht)

» 1 blik gestrekte ansjovisfilets in

« 1 bokaal visfond (4d)

Fa

MET GROENTEBALLETJES

olijfolie (30 g)

« 2 el olijfolie

>

» 1 flesje passata (700 g)

« Lel fijngesnipperde knoflook =

« 1 potje verse fijngehakte ui (50 g)

« 1 rode peper

r,

Vetten:9 g - Koolhydraten: 63 g

- L citroen

« 4 takjes bladpeterselie

oe

Vezels: 10 g Eiwitten: 20g

500 g spaghetti

« Peper en zout

» 1 zakje groenteballetjes

« 4 pakjes instantnoedels ‘Thaï

Greenway # (500 g)

Red Curry’ Knorr (4x 69 g)

@ Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook.

« 1 limoen

« K rode peper

5

@ Hak de rode peper fijn en fruit hem 5 min in een

+ 4 takjes koriander

econ

stoofpan met de olijfolie, de ui en de knoflook. Meng met

de uitgelekte tonijn en giet er na 1 min de visfond bij. Laat

© warm de groenteballetjes in een braadpan

2 min op een hoog vuur inkoken en voeg dan de passata

op. volgens de instructies op de verpakking.

toe. Laat 10 min sudderen.

® Kook de spaghetti volgens de instructies op de

@ Kook de noedels volgens de instructies op

VERNACCIA DI SAN

de verpakking.

GIMIGNAND 2019

verpakking.

© Verdeel alles over diepe borden. Werk af met

@ Schep de kappertjes en de gehakte peterselie bij de

halië - Cecchi

limoenpartjes, de fijngesnipperde rode peper en

Torrebona

saus. Breng verder op smaak. Meng met de uitgelekte

de koriander. Serveer meteen.

Een jonge, frisse

pasta, voeg de uitgelekte ansjovisfilets toe en dien meteen



witte wijn met

op. met citroenpartjes.

y- Vervang de noedels naar eigen smaak door instantrijst

mineraaltoetsen. Past

-

bijv: ‘Rice Snack Indian Curry’ Knorr.

perfect bij je spaghetti

Geen kappertjes bij de hand? Dit recept is ook heel lekker met enkele

-

alla puttanesca.

zwarte olijven!

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 31

D20_Aufourd huij achete.indd 37

®

23/07/2020 1132