Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 37 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37
VANDAAG KOOP IK … JA VLEESBROOD MET WORTELEN, BALLETJES MET DRAGONSAUS, WEDGES EN PEPERSAUS k L GEBRAISEERD WITLOOF EN PUREE Vetten: 84 Vetten: 17 g - Koolhydraten: 53 Koolhydrate: alg @ Vezels: 11g - Eiwitten: 33g Vezels:6 g- Eiwitten: 41 8 » 1 panklaar vleesbrood « 1 zakje verse pepersaus u » 2 schaaltjes balletjes met dragonsaus (2x + 760 g - 12 stuks) (#650 9) “Culinary' (220 g) IRGON » 4 pakjes gebraiseerd witloof (4 x 150 g) > « 1 family pack polderpuree Bart Desmidt (1 kg) 2 pakjes voorgegaarde gele « 3el olijfolie en oranje wortelschijfjes « 2takjes rozemarijn - 30 g boter (2x400 9 « Lof 2 kl komijnpoeder _ » Peper en zout 2 schaaltjes aardappelpartjes « Peper en zout MORGON DUBŒUF 2017 peper en zeezout (2 x 450 g) Frankrijk - Beaujolais @ Verwarm de oven voor op 180°C. Schuif de balletjes in de oven en bak ze 40 min. Een volle, elegante wijn @ Verwarm de oven voor op 180°C. Leg het met een vleugje aroma @ Bak de witloofstronkjes 10 min op een matig vuurtje vleesbrood in een grote ovenschaal en schuif het van rode vruchten. rondom goudbruin in een grote braadpan met de hete Heerlijk bij vleesbrood. 15 min in de oven. Schik er de aardappelpartjes boter. Breng verder op smaak. rondom en bak nog 25 min (dus in totaal 40 min ® Warm de puree op volgens de instructies op voor het vleesbrood). de verpakking. @ Fruit de wortelen 5 min op een vrij hoog @ Dien alles heel warm op en zet een potje mosterd vuur, in een grote braadpan met de olijfolie, op tafel. en voeg naar smaak de gehakte rozemarijn en zen @- Heb je verse dragon in huis? Gebruik hem als gamituur om je borden komijn toe. Kruid verder af met peper en zout. E een frisse en geurige toets te geven. © Warm de saus op volgens de instructies op de verpakking. @ Snijd het vleesbrood in sneetjes en serveer met de saus, de wortelen en de aardappelen. Geef de wortelen gerust een personal touch naar eigen smaak: ras el hanout, paprika, honing, knoflook, kurkuma … CURTIUS België - Luik SPAGHETTI PUTTANESCA MET TONIJN Lichtjes bitter, fris, met fruitige en bloemige aroma's. Perfect bij Vetten: 10 g - Koolhydraten:103g balletjes met dragonsaus 0@ Vezels: 8 - Eiwitten: 37g « 2 bokalen witte tonijn in eigen nat + 1 bokaaltje nonpareilles kappertjes NOEDELS À LA MINUTE (2x 140 g, uitgelekt gewicht) (70 g, uitgelekt gewicht) » 1 blik gestrekte ansjovisfilets in « 1 bokaal visfond (4d) Fa MET GROENTEBALLETJES olijfolie (30 g) « 2 el olijfolie > » 1 flesje passata (700 g) « Lel fijngesnipperde knoflook = « 1 potje verse fijngehakte ui (50 g) « 1 rode peper r, Vetten:9 g - Koolhydraten: 63 g - L citroen « 4 takjes bladpeterselie oe Vezels: 10 g Eiwitten: 20g 500 g spaghetti « Peper en zout » 1 zakje groenteballetjes « 4 pakjes instantnoedels ‘Thaï Greenway # (500 g) Red Curry’ Knorr (4x 69 g) @ Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook. « 1 limoen « K rode peper 5 @ Hak de rode peper fijn en fruit hem 5 min in een + 4 takjes koriander econ stoofpan met de olijfolie, de ui en de knoflook. Meng met de uitgelekte tonijn en giet er na 1 min de visfond bij. Laat © warm de groenteballetjes in een braadpan 2 min op een hoog vuur inkoken en voeg dan de passata op. volgens de instructies op de verpakking. toe. Laat 10 min sudderen. ® Kook de spaghetti volgens de instructies op de @ Kook de noedels volgens de instructies op VERNACCIA DI SAN de verpakking. GIMIGNAND 2019 verpakking. © Verdeel alles over diepe borden. Werk af met @ Schep de kappertjes en de gehakte peterselie bij de halië - Cecchi limoenpartjes, de fijngesnipperde rode peper en Torrebona saus. Breng verder op smaak. Meng met de uitgelekte de koriander. Serveer meteen. Een jonge, frisse pasta, voeg de uitgelekte ansjovisfilets toe en dien meteen “ witte wijn met op. met citroenpartjes. y- Vervang de noedels naar eigen smaak door instantrijst mineraaltoetsen. Past - bijv: ‘Rice Snack Indian Curry’ Knorr. perfect bij je spaghetti Geen kappertjes bij de hand? Dit recept is ook heel lekker met enkele - alla puttanesca. zwarte olijven! ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 31 D20_Aufourd huij achete.indd 37 ® 23/07/2020 1132
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37