Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG KOOP IK … JA
VLEESBROOD MET WORTELEN,
BALLETJES MET DRAGONSAUS,
WEDGES EN PEPERSAUS
k
L
GEBRAISEERD WITLOOF EN PUREE
Vetten: 84
Vetten: 17 g - Koolhydraten: 53
Koolhydrate:
alg
@
Vezels: 11g - Eiwitten: 33g
Vezels:6 g- Eiwitten: 41 8
» 1 panklaar vleesbrood
« 1 zakje verse pepersaus
u
» 2 schaaltjes balletjes met dragonsaus (2x + 760 g - 12 stuks)
(#650 9)
“Culinary' (220 g)
IRGON
» 4 pakjes gebraiseerd witloof (4 x 150 g)
>
« 1 family pack polderpuree Bart Desmidt (1 kg)
2 pakjes voorgegaarde gele
« 3el olijfolie
en oranje wortelschijfjes
« 2takjes rozemarijn
- 30 g boter
(2x400 9
« Lof 2 kl komijnpoeder
_
» Peper en zout
2 schaaltjes aardappelpartjes
« Peper en zout
MORGON DUBŒUF 2017
peper en zeezout (2 x 450 g)
Frankrijk - Beaujolais
@ Verwarm de oven voor op 180°C. Schuif de balletjes
in de oven en bak ze 40 min.
Een volle, elegante wijn
@ Verwarm de oven voor op 180°C. Leg het
met een vleugje aroma
@ Bak de witloofstronkjes 10 min op een matig vuurtje
vleesbrood in een grote ovenschaal en schuif het
van rode vruchten.
rondom goudbruin in een grote braadpan met de hete
Heerlijk bij vleesbrood.
15 min in de oven. Schik er de aardappelpartjes
boter. Breng verder op smaak.
rondom en bak nog 25 min (dus in totaal 40 min
® Warm de puree op volgens de instructies op
voor het vleesbrood).
de verpakking.
@ Fruit de wortelen 5 min op een vrij hoog
@ Dien alles heel warm op en zet een potje mosterd
vuur, in een grote braadpan met de olijfolie,
op tafel.
en voeg naar smaak de gehakte rozemarijn en
zen
@- Heb je verse dragon in huis? Gebruik hem als gamituur om je borden
komijn toe. Kruid verder af met peper en zout.
E
een frisse en geurige toets te geven.
© Warm de saus op volgens de instructies op
de verpakking.
@ Snijd het vleesbrood in sneetjes en serveer
met de saus, de wortelen en de aardappelen.
Geef de wortelen gerust een personal touch naar eigen
smaak: ras el hanout, paprika, honing, knoflook,
kurkuma …
CURTIUS
België - Luik
SPAGHETTI PUTTANESCA MET TONIJN
Lichtjes bitter, fris, met
fruitige en bloemige
aroma's. Perfect bij
Vetten: 10 g - Koolhydraten:103g
balletjes met dragonsaus
0@
Vezels: 8 - Eiwitten: 37g
« 2 bokalen witte tonijn in eigen nat
+ 1 bokaaltje nonpareilles kappertjes
NOEDELS À LA MINUTE
(2x 140 g, uitgelekt gewicht)
(70 g, uitgelekt gewicht)
» 1 blik gestrekte ansjovisfilets in
« 1 bokaal visfond (4d)
Fa
MET GROENTEBALLETJES
olijfolie (30 g)
« 2 el olijfolie
>
» 1 flesje passata (700 g)
« Lel fijngesnipperde knoflook =
« 1 potje verse fijngehakte ui (50 g)
« 1 rode peper
r,
Vetten:9 g - Koolhydraten: 63 g
- L citroen
« 4 takjes bladpeterselie
oe
Vezels: 10 g Eiwitten: 20g
500 g spaghetti
« Peper en zout
» 1 zakje groenteballetjes
« 4 pakjes instantnoedels ‘Thaï
Greenway # (500 g)
Red Curry’ Knorr (4x 69 g)
@ Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook.
« 1 limoen
« K rode peper
5
@ Hak de rode peper fijn en fruit hem 5 min in een
+ 4 takjes koriander
econ
stoofpan met de olijfolie, de ui en de knoflook. Meng met
de uitgelekte tonijn en giet er na 1 min de visfond bij. Laat
© warm de groenteballetjes in een braadpan
2 min op een hoog vuur inkoken en voeg dan de passata
op. volgens de instructies op de verpakking.
toe. Laat 10 min sudderen.
® Kook de spaghetti volgens de instructies op de
@ Kook de noedels volgens de instructies op
VERNACCIA DI SAN
de verpakking.
GIMIGNAND 2019
verpakking.
© Verdeel alles over diepe borden. Werk af met
@ Schep de kappertjes en de gehakte peterselie bij de
halië - Cecchi
limoenpartjes, de fijngesnipperde rode peper en
Torrebona
saus. Breng verder op smaak. Meng met de uitgelekte
de koriander. Serveer meteen.
Een jonge, frisse
pasta, voeg de uitgelekte ansjovisfilets toe en dien meteen
“
witte wijn met
op. met citroenpartjes.
y- Vervang de noedels naar eigen smaak door instantrijst
mineraaltoetsen. Past
-
bijv: ‘Rice Snack Indian Curry’ Knorr.
perfect bij je spaghetti
Geen kappertjes bij de hand? Dit recept is ook heel lekker met enkele
-
alla puttanesca.
zwarte olijven!
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 31
D20_Aufourd huij achete.indd 37
®
23/07/2020 1132