Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 108
Hier is pagina 108 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PIZZA MET HUMMUS, RODE BIET
BAGEL MET PULLED PORK,
EN SUPERIEUR HAM
KOOLSLA EN CITROENMAYO
zier
30 Hin» GEMAKKELIJK - €€ - „PERS.
15 MIN + GEMAKKELIJK €:
4 PERS.
5 ss" Superieur té zander nitrieten? HERTA - 3004 g verse spinazie +
2 pakjes ‘Pulled pork HERTA (150 g) -
1 pakje Ee He Kool (200 de
4 bagels
2 rollen ‘Pizzadeeg’ HERTA - 100 g geitenkaas in buche
1 kuipje smeerkaas (150 g)
1 bussel lente-ui
Voor de hummus:
Voor de saus.
% citroen
400 g kikkererwten in blik + 200 g gekookte rode biet
leitroen - 2 potjes natuuryoghurt (125 g) - 6 el mayonaise
2 el tahini
Peper en zout
1. Snijd de lente-uitjes in fijne reepjes. Spoel de lente-ui en de rode
kool, Dep droog en zet aan de kant.
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de verse spinazie. Snijd
de geitenkaas in plakjes
2. Maak de saus: meng de yoghurt samen met de mayonaise en
het sap van 1 citroen.
2. Maak de hummus: doe de kikkererwten, de rode biet, het sap van
3. Snijd de bagels in 2
2 citroen en de tahini in een blender. Voeg 2 el vocht uit het blik van
de kikkererwten toe, zodat de hummus lekker smeuïg wordt. Mix en
4. Beleg de bagels met de smeerkaas en de pulled pork.
5. Werk af met de saus, de rode kool en de lente-ui.
breng op smaak met peper en zout
3. Rol het pizzadeeg met het bakpapier open op een bakplaat en
smeer er enkele eetlepels hummus op. Beleg met de verse spinazie en
enkele plakjes geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.
4, Plaats de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 15 à 20 min.
Snijd ondertussen de Superieur ham in stukjes.
5. Haal de pizza's uit de oven en werk af met de ham
Serveer onmiddellijk.
ce
-
Herta
PULLED
HT
=
PORC
Je kunt de rode kool naar eigen smaak vervangen door
A!
=
ofeen
geraspte witte kool, wortel, radijs
xD
Lao
kant-en-klare mix van voorgaande.
1509
GNOCCHI MET POMPOEN,
SPIRAALTAART MET AARDAPPEL
PADDENSTOELEN EN EDELHAM
AUBERGINE EN COURGETTE
30MIN - GEMAKKELIJK - Ees A PERS.
35 MIN + GEMAKKELIJK - €: A PERS.
1 pakje Edelham met t
"HERTA (120 ge
500 g pompoenblokjes
200 g ‘Spekreepjes natuur bé n
eten’ HERTA - 3 eieren - 3 grote zachtkokende
250 g paddenstoelen - 60 g verse spinazie - 500 g gnocchi
4 el olijfolie
aardappelen - 2 aubergines
1 courgette - 1 rol ‘Kruimeldeeg’ HERTA
1 rode chilipeper
Ye el kaneel
% el paprikapoeder
Peper en zout
250 ml room + 30 g parmigiano - 2 el groene of rode pesto
Peper van de molen
1. Verwarm de oven voor op 200°C,
1. Verwarm de oven voor op 200°C en haal het kruimeldeeg uit
2. Breng een pot met gezouten water aan de kook. Voeg de gnocchi toe
de koelkast.
en kook gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en zet even
2. Was de aardappelen, courgette en aubergines. Dep droog en snijd
aan de kant.
de groenten in de lengte in dunne plakken.
3. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Maak de paddenstoelen schoon
3. Neem een springvorm en leg het kruimeldeeg met het bakpapier in
met keukenpapier en snijd in stukjes. Hak de rode chilipeper fijn.
de vorm. Snijd de rest van het deeg af en prik gaatjes in de bodem
4. Leg de pompoenblokjes in een ovenschaal. Besprenkel met
&. Bestrijk de bodem met 2el pesto en voeg daarna de groenten toe.
2 el olijfolie, de fijngehakte rode chilipeper, de kaneel, het paprikapoeder,
Begin van buiten naar binnen met eerst een cirkel aardappel, dan
peper en zout, en roer om. Plaats gedurende 15 à 20 min in de oven tot
aubergine, dan courgette en herhaal dit tot je in het midden uitkomt.
de pompoenblokjes krokant gebakken zijn
5. Klop de eieren los met de room en de geraspte parmigiano.
5. Verhit een grote pan met de rest van de olijfolie en bak de
Breng op smaak met peper van de molen
paddenstoelen tot ze mooi bruin zijn. Haal de pompoen uit de oven en
6. Giet het mengsel voorzichtig over de taart en werk af met
meng samen met de gnocchi onder de paddenstoelen.
de spekreepjes. Plaats gedurende 35 min in de oven.
6. Snijd de edelham met tijm in reepjes en
7. Haal de taart uit de oven als hij goudbruin is.
Herta
voeg deze samen met de verse spinazie toe aan
ana Noa
Serveer meteen.
de paddenstoelenmix. Stoof alles kort aan, haal
Spekreepjes
van het vuur en kruid af naar smaak
Geerte Jim
@ Het gebruik van nitrieten is de meest voorkomende
ardo
manier om ambachtelijke en industriële vleeswaren
te bewaren. Dankzij een speciaal recept en een
Natuur
Nature
innovatieve productiemethode kan HERTA je favoriete
were
Ent Lit |,
vleeswaren nu ook bewaren zonder nitrieten, terwijl
de voedselveiligheid wordt gewaarborgd.