Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 108




Hier is pagina 108 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PIZZA MET HUMMUS, RODE BIET

BAGEL MET PULLED PORK,

EN SUPERIEUR HAM

KOOLSLA EN CITROENMAYO

zier

30 Hin» GEMAKKELIJK - €€ - „PERS.

15 MIN + GEMAKKELIJK €:

4 PERS.

5 ss" Superieur té zander nitrieten? HERTA - 3004 g verse spinazie +

2 pakjes ‘Pulled pork HERTA (150 g) -

1 pakje Ee He Kool (200 de

4 bagels

2 rollen ‘Pizzadeeg’ HERTA - 100 g geitenkaas in buche

1 kuipje smeerkaas (150 g)

1 bussel lente-ui

Voor de hummus:

Voor de saus.

% citroen

400 g kikkererwten in blik + 200 g gekookte rode biet

leitroen - 2 potjes natuuryoghurt (125 g) - 6 el mayonaise

2 el tahini

Peper en zout

1. Snijd de lente-uitjes in fijne reepjes. Spoel de lente-ui en de rode

kool, Dep droog en zet aan de kant.

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de verse spinazie. Snijd

de geitenkaas in plakjes

2. Maak de saus: meng de yoghurt samen met de mayonaise en

het sap van 1 citroen.

2. Maak de hummus: doe de kikkererwten, de rode biet, het sap van

3. Snijd de bagels in 2

2 citroen en de tahini in een blender. Voeg 2 el vocht uit het blik van

de kikkererwten toe, zodat de hummus lekker smeuïg wordt. Mix en

4. Beleg de bagels met de smeerkaas en de pulled pork.

5. Werk af met de saus, de rode kool en de lente-ui.

breng op smaak met peper en zout

3. Rol het pizzadeeg met het bakpapier open op een bakplaat en

smeer er enkele eetlepels hummus op. Beleg met de verse spinazie en

enkele plakjes geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.

4, Plaats de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 15 à 20 min.

Snijd ondertussen de Superieur ham in stukjes.

5. Haal de pizza's uit de oven en werk af met de ham

Serveer onmiddellijk.

ce

-

Herta

PULLED

HT

=

PORC

Je kunt de rode kool naar eigen smaak vervangen door

A!

=

ofeen

geraspte witte kool, wortel, radijs

xD

Lao

kant-en-klare mix van voorgaande.

1509

GNOCCHI MET POMPOEN,

SPIRAALTAART MET AARDAPPEL

PADDENSTOELEN EN EDELHAM

AUBERGINE EN COURGETTE

30MIN - GEMAKKELIJK - Ees A PERS.

35 MIN + GEMAKKELIJK - €: A PERS.

1 pakje Edelham met t

"HERTA (120 ge

500 g pompoenblokjes

200 g ‘Spekreepjes natuur bé n

eten’ HERTA - 3 eieren - 3 grote zachtkokende

250 g paddenstoelen - 60 g verse spinazie - 500 g gnocchi

4 el olijfolie

aardappelen - 2 aubergines

1 courgette - 1 rol ‘Kruimeldeeg’ HERTA

1 rode chilipeper

Ye el kaneel

% el paprikapoeder

Peper en zout

250 ml room + 30 g parmigiano - 2 el groene of rode pesto

Peper van de molen

1. Verwarm de oven voor op 200°C,

1. Verwarm de oven voor op 200°C en haal het kruimeldeeg uit

2. Breng een pot met gezouten water aan de kook. Voeg de gnocchi toe

de koelkast.

en kook gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en zet even

2. Was de aardappelen, courgette en aubergines. Dep droog en snijd

aan de kant.

de groenten in de lengte in dunne plakken.

3. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Maak de paddenstoelen schoon

3. Neem een springvorm en leg het kruimeldeeg met het bakpapier in

met keukenpapier en snijd in stukjes. Hak de rode chilipeper fijn.

de vorm. Snijd de rest van het deeg af en prik gaatjes in de bodem

4. Leg de pompoenblokjes in een ovenschaal. Besprenkel met

&. Bestrijk de bodem met 2el pesto en voeg daarna de groenten toe.

2 el olijfolie, de fijngehakte rode chilipeper, de kaneel, het paprikapoeder,

Begin van buiten naar binnen met eerst een cirkel aardappel, dan

peper en zout, en roer om. Plaats gedurende 15 à 20 min in de oven tot

aubergine, dan courgette en herhaal dit tot je in het midden uitkomt.

de pompoenblokjes krokant gebakken zijn

5. Klop de eieren los met de room en de geraspte parmigiano.

5. Verhit een grote pan met de rest van de olijfolie en bak de

Breng op smaak met peper van de molen

paddenstoelen tot ze mooi bruin zijn. Haal de pompoen uit de oven en

6. Giet het mengsel voorzichtig over de taart en werk af met

meng samen met de gnocchi onder de paddenstoelen.

de spekreepjes. Plaats gedurende 35 min in de oven.

6. Snijd de edelham met tijm in reepjes en

7. Haal de taart uit de oven als hij goudbruin is.

Herta

voeg deze samen met de verse spinazie toe aan

ana Noa

Serveer meteen.

de paddenstoelenmix. Stoof alles kort aan, haal

Spekreepjes

van het vuur en kruid af naar smaak

Geerte Jim

@ Het gebruik van nitrieten is de meest voorkomende

ardo

manier om ambachtelijke en industriële vleeswaren

te bewaren. Dankzij een speciaal recept en een

Natuur

Nature

innovatieve productiemethode kan HERTA je favoriete

were

Ent Lit |,

vleeswaren nu ook bewaren zonder nitrieten, terwijl

de voedselveiligheid wordt gewaarborgd.