Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE |

BOEKWEITPANNENKOEKEN

PIZZA MET GEGRILDE

VERSE PAPPARDELLE

MET MERINGUE EN CITROEN

ARTISJOKKEN

MET WATERKERS,

GEGRILDE KERSTOMATEN

EN PIJNBOOMPITTEN

Vetten: 33g - Koolhydraten: 85,g

9

yes 23g -Koolhydraten: 62g

2g-Eiwitten:10g

©®

Is: 8 g - Eiwitten: 220

FP

ten:

- Koolhydraten: 76.8

3

©®

zels:5g- Eiwitten: 33g

4

Voor het

» 200 g kristalsuiker

Voor het pizzadeeg:

* 200 g Bruschetta’ dip

5

pannenkoekendeeg:

» 125 g boter

* 200 g+lel bloem

(1 schaaltje)

» 3 eieren

Voor de meringue:

‘Doppio zero’ Selezione

» 6 ontpitte groene

» 200 g boekweitbloem

« 2 eiwitten op

Casillo

olijven

Voor de pappardelle:

Voor de saus en de

2

» 5 di volle melk

Kamertemperatuur

« 1 dl water

» 75 g geraspte

» 4 eieren

garnituur:

« 30 g boter

+ 120 g bloemsuiker

+ 18 g verse gist

mozzarella

» Ys bussel waterkers

+ 600 g troskerstomaten

» Zout

Voor de garnituur:

« Zel olijfolie

« Lel olijfolie

» 400 g bloem ‘Doppio

« 100 g pijnboompitten

Voor de lemon curd:

» Leitroen

» I klzout

» Ys el ‘Italia Mix’ Market

zero’ Selezione Casillo

« 100 g parmigiano

+ Zeieren

« Lel bloemsuiker

Voor de garnituur:

Fresh

+ 2 diolijfolie

» 2el olijfolie

» 2citroenen

» 80 g gegrilde

Extra:

* 2 kl zout

+ 2H ‘Italia M Market

artisjokken Sud'n'Sol

+ Bakpapier

Fresh

@ Maak het pannenkoekendeeg: meng

» Peper en zout

de bloem en de melk beetje bij beetje met

@ Maak het pizzadeeg: los de gist op in

lauw water en laat 5 min rusten, tot het

© Maak de pasta: mix de olie en de

een garde. Roer er de eieren en een snufje

zout onder. Dek af en laat minstens 1u in

mengsel lichtjes begint te schuimen. Doe

waterkersblaadjes. Meng de bloem, het

de koelkast rusten (of zelfs de hele nacht).

200 g bloem en het zout in een slakom,

zout en de eieren. Voeg er beetje bij beetje

waterkersolie aan toe en kneed met de

@ Maak de lemon curd: verwarm het

maak een kuiltje in het midden van de

sap van de citroenen (8 cl), de eieren,

bloem en giet er de opgeloste gist in.

vingers tot een compact, maar soepel

de boter in stukken en de kristalsuiker al

en homogeen deeg (houd de rest van de

Meng, voeg de olijfolie toe en kneed met

kloppend in een steelpan, op een zacht

de vingers tot een soepele en homogene

waterkersolie apart). Vorm een deegbal,

vuurtje, ot het mengsel indikt (let op,

deegbal. Leg hem op een bord, dek af met

wikkel hem in vershoudfolie en laat 1.30 u

in de koelkast rusten.

de bereiding mag niet koken). Zet in

een keukendoek en laat 40 min op een

de koelkast.

warme plaats rijzen.

@ Verwarm de oven voor op 110°C. Doe

de troskerstomaten in een ovenschaal,

© Bak 8 dikke pannenkoeken met

@ Verwarm de oven voor op 220°C.

een beetje boter, zoals gewoonlijk.

Bestuif het werkblad met bloem en vorm

besprenkel ze met olijfolie, kruid ze met

Houd ze warm,

zout en bestrooi ze met de kruidenmix.

een pizzabodem, maar gebruik vooral

Schuif de tomaten 1u in de oven.

@ Maak de meringue: het gewicht van

geen deegrol (anders verdwijnen de

de suiker moet het dubbele zijn van

luchtbellen): druk het deeg met de palm

© Bak de pijnboompitten zonder

het gewicht van de eiwitten. Klop de

van je handen plat. Leg het deeg op een

toevoeging van vetstof op een

eiwitten tot schuim en voeg beetje bij

vel bakpapier en bestrijk het met de

matig vuurtje goudbruin, in

een antiaanbakpan.

beetje de bloemsuiker toe, terwijl je

tomatenbruschetta. Beleg de pizza met

blijft kloppen tot een stevige, gladde en

de artisjokken en de gehalveerde olijven.

© Verdeel het deeg in porties, haal elke

glanzende meringue.

Bestrooi ze met geraspte mozzarella en

portie 3 keer door de pastamachine en

@ Plooi de pannenkoeken in 4 en

Italiaanse kruidenmix.

snijd ze in repen van 2,5 cm breedte.

schik ze op de borden. Werk ze af met

® Schuif de pizza met het papier op

Je kunt de pasta meteen in kokend

het rooster van de oven en bak 10 min

gezouten water dompelen (+ 1.30 min

lemon curd en een grote lepel meringue.

Kleur de meringues goudbruin met

(houd ze in het oog!). Besprenkel met een

kooktijd), ze minstens 1u op een propere

een brander voor crème brûlée, bestuif

scheutje olijfolie en serveer meteen.

keukendoek laten drogen of ze aan

met bloemsuiker en werk af met

een rooster hangen om te drogen. Hoe

citroenpartjes. Dien meteen op.

@

Je deeg rijst het best in een goed verwarmde

droger de pasta, hoe meer smaak ze

ruimte zonder tocht. En als je helemaal zeker

hebben en hoe langer hun kooktijd is.

-@- Gooi niets weg: gebruik de eidooiers voor een

wilt zijn, dan laat je het gewoon rijzen in een

@ Kruid de rest van de waterkersolie

crème anglaise, crème brûlée, sabayon …

voorverwarmde oven op 50°C.

met peper en zout. Schep de olie en de

Succes gegarandeerd!

pijnboompitten bij de uitgelekte pasta.

Serveer met de gegrilde tomaten en de

geraspte parmigiano.

x

@- Parfumeer de pasta naar eigen smaak met

je favoriete kruiden: jonge spinazieblaadjes,

rucola, basilicum …

57

D10_DéliWeekendPäteindd 57

2007120 17:13