Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 57 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 57
KEUKENCHALLENGE | BOEKWEITPANNENKOEKEN PIZZA MET GEGRILDE VERSE PAPPARDELLE MET MERINGUE EN CITROEN ARTISJOKKEN MET WATERKERS, GEGRILDE KERSTOMATEN EN PIJNBOOMPITTEN Vetten: 33g - Koolhydraten: 85,g 9 yes 23g -Koolhydraten: 62g 2g-Eiwitten:10g ©® Is: 8 g - Eiwitten: 220 FP ten: - Koolhydraten: 76.8 3 ©® zels:5g- Eiwitten: 33g 4 Voor het » 200 g kristalsuiker Voor het pizzadeeg: * 200 g Bruschetta’ dip 5 pannenkoekendeeg: » 125 g boter * 200 g+lel bloem (1 schaaltje) » 3 eieren Voor de meringue: ‘Doppio zero’ Selezione » 6 ontpitte groene » 200 g boekweitbloem « 2 eiwitten op Casillo olijven Voor de pappardelle: Voor de saus en de 2 » 5 di volle melk Kamertemperatuur « 1 dl water » 75 g geraspte » 4 eieren garnituur: « 30 g boter + 120 g bloemsuiker + 18 g verse gist mozzarella » Ys bussel waterkers + 600 g troskerstomaten » Zout Voor de garnituur: « Zel olijfolie « Lel olijfolie » 400 g bloem ‘Doppio « 100 g pijnboompitten Voor de lemon curd: » Leitroen » I klzout » Ys el ‘Italia Mix’ Market zero’ Selezione Casillo « 100 g parmigiano + Zeieren « Lel bloemsuiker Voor de garnituur: Fresh + 2 diolijfolie » 2el olijfolie » 2citroenen » 80 g gegrilde Extra: * 2 kl zout + 2H ‘Italia M Market artisjokken Sud'n'Sol + Bakpapier Fresh @ Maak het pannenkoekendeeg: meng » Peper en zout de bloem en de melk beetje bij beetje met @ Maak het pizzadeeg: los de gist op in lauw water en laat 5 min rusten, tot het © Maak de pasta: mix de olie en de een garde. Roer er de eieren en een snufje zout onder. Dek af en laat minstens 1u in mengsel lichtjes begint te schuimen. Doe waterkersblaadjes. Meng de bloem, het de koelkast rusten (of zelfs de hele nacht). 200 g bloem en het zout in een slakom, zout en de eieren. Voeg er beetje bij beetje waterkersolie aan toe en kneed met de @ Maak de lemon curd: verwarm het maak een kuiltje in het midden van de sap van de citroenen (8 cl), de eieren, bloem en giet er de opgeloste gist in. vingers tot een compact, maar soepel de boter in stukken en de kristalsuiker al en homogeen deeg (houd de rest van de Meng, voeg de olijfolie toe en kneed met kloppend in een steelpan, op een zacht de vingers tot een soepele en homogene waterkersolie apart). Vorm een deegbal, vuurtje, ot het mengsel indikt (let op, deegbal. Leg hem op een bord, dek af met wikkel hem in vershoudfolie en laat 1.30 u in de koelkast rusten. de bereiding mag niet koken). Zet in een keukendoek en laat 40 min op een de koelkast. warme plaats rijzen. @ Verwarm de oven voor op 110°C. Doe de troskerstomaten in een ovenschaal, © Bak 8 dikke pannenkoeken met @ Verwarm de oven voor op 220°C. een beetje boter, zoals gewoonlijk. Bestuif het werkblad met bloem en vorm besprenkel ze met olijfolie, kruid ze met Houd ze warm, zout en bestrooi ze met de kruidenmix. een pizzabodem, maar gebruik vooral Schuif de tomaten 1u in de oven. @ Maak de meringue: het gewicht van geen deegrol (anders verdwijnen de de suiker moet het dubbele zijn van luchtbellen): druk het deeg met de palm © Bak de pijnboompitten zonder het gewicht van de eiwitten. Klop de van je handen plat. Leg het deeg op een toevoeging van vetstof op een eiwitten tot schuim en voeg beetje bij vel bakpapier en bestrijk het met de matig vuurtje goudbruin, in een antiaanbakpan. beetje de bloemsuiker toe, terwijl je tomatenbruschetta. Beleg de pizza met blijft kloppen tot een stevige, gladde en de artisjokken en de gehalveerde olijven. © Verdeel het deeg in porties, haal elke glanzende meringue. Bestrooi ze met geraspte mozzarella en portie 3 keer door de pastamachine en @ Plooi de pannenkoeken in 4 en Italiaanse kruidenmix. snijd ze in repen van 2,5 cm breedte. schik ze op de borden. Werk ze af met ® Schuif de pizza met het papier op Je kunt de pasta meteen in kokend het rooster van de oven en bak 10 min gezouten water dompelen (+ 1.30 min lemon curd en een grote lepel meringue. Kleur de meringues goudbruin met (houd ze in het oog!). Besprenkel met een kooktijd), ze minstens 1u op een propere een brander voor crème brûlée, bestuif scheutje olijfolie en serveer meteen. keukendoek laten drogen of ze aan met bloemsuiker en werk af met een rooster hangen om te drogen. Hoe citroenpartjes. Dien meteen op. @ Je deeg rijst het best in een goed verwarmde droger de pasta, hoe meer smaak ze ruimte zonder tocht. En als je helemaal zeker hebben en hoe langer hun kooktijd is. -@- Gooi niets weg: gebruik de eidooiers voor een wilt zijn, dan laat je het gewoon rijzen in een @ Kruid de rest van de waterkersolie crème anglaise, crème brûlée, sabayon … voorverwarmde oven op 50°C. met peper en zout. Schep de olie en de Succes gegarandeerd! pijnboompitten bij de uitgelekte pasta. Serveer met de gegrilde tomaten en de geraspte parmigiano. x @- Parfumeer de pasta naar eigen smaak met je favoriete kruiden: jonge spinazieblaadjes, rucola, basilicum … 57 D10_DéliWeekendPäteindd 57 2007120 17:13
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 57