Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE |
BOEKWEITPANNENKOEKEN
PIZZA MET GEGRILDE
VERSE PAPPARDELLE
MET MERINGUE EN CITROEN
ARTISJOKKEN
MET WATERKERS,
GEGRILDE KERSTOMATEN
EN PIJNBOOMPITTEN
Vetten: 33g - Koolhydraten: 85,g
9
yes 23g -Koolhydraten: 62g
2g-Eiwitten:10g
©®
Is: 8 g - Eiwitten: 220
FP
ten:
- Koolhydraten: 76.8
3
©®
zels:5g- Eiwitten: 33g
4
Voor het
» 200 g kristalsuiker
Voor het pizzadeeg:
* 200 g Bruschetta’ dip
5
pannenkoekendeeg:
» 125 g boter
* 200 g+lel bloem
(1 schaaltje)
» 3 eieren
Voor de meringue:
‘Doppio zero’ Selezione
» 6 ontpitte groene
» 200 g boekweitbloem
« 2 eiwitten op
Casillo
olijven
Voor de pappardelle:
Voor de saus en de
2
» 5 di volle melk
Kamertemperatuur
« 1 dl water
» 75 g geraspte
» 4 eieren
garnituur:
« 30 g boter
+ 120 g bloemsuiker
+ 18 g verse gist
mozzarella
» Ys bussel waterkers
+ 600 g troskerstomaten
» Zout
Voor de garnituur:
« Zel olijfolie
« Lel olijfolie
» 400 g bloem ‘Doppio
« 100 g pijnboompitten
Voor de lemon curd:
» Leitroen
» I klzout
» Ys el ‘Italia Mix’ Market
zero’ Selezione Casillo
« 100 g parmigiano
+ Zeieren
« Lel bloemsuiker
Voor de garnituur:
Fresh
+ 2 diolijfolie
» 2el olijfolie
» 2citroenen
» 80 g gegrilde
Extra:
* 2 kl zout
+ 2H ‘Italia M Market
artisjokken Sud'n'Sol
+ Bakpapier
Fresh
@ Maak het pannenkoekendeeg: meng
» Peper en zout
de bloem en de melk beetje bij beetje met
@ Maak het pizzadeeg: los de gist op in
lauw water en laat 5 min rusten, tot het
© Maak de pasta: mix de olie en de
een garde. Roer er de eieren en een snufje
zout onder. Dek af en laat minstens 1u in
mengsel lichtjes begint te schuimen. Doe
waterkersblaadjes. Meng de bloem, het
de koelkast rusten (of zelfs de hele nacht).
200 g bloem en het zout in een slakom,
zout en de eieren. Voeg er beetje bij beetje
waterkersolie aan toe en kneed met de
@ Maak de lemon curd: verwarm het
maak een kuiltje in het midden van de
sap van de citroenen (8 cl), de eieren,
bloem en giet er de opgeloste gist in.
vingers tot een compact, maar soepel
de boter in stukken en de kristalsuiker al
en homogeen deeg (houd de rest van de
Meng, voeg de olijfolie toe en kneed met
kloppend in een steelpan, op een zacht
de vingers tot een soepele en homogene
waterkersolie apart). Vorm een deegbal,
vuurtje, ot het mengsel indikt (let op,
deegbal. Leg hem op een bord, dek af met
wikkel hem in vershoudfolie en laat 1.30 u
in de koelkast rusten.
de bereiding mag niet koken). Zet in
een keukendoek en laat 40 min op een
de koelkast.
warme plaats rijzen.
@ Verwarm de oven voor op 110°C. Doe
de troskerstomaten in een ovenschaal,
© Bak 8 dikke pannenkoeken met
@ Verwarm de oven voor op 220°C.
een beetje boter, zoals gewoonlijk.
Bestuif het werkblad met bloem en vorm
besprenkel ze met olijfolie, kruid ze met
Houd ze warm,
zout en bestrooi ze met de kruidenmix.
een pizzabodem, maar gebruik vooral
Schuif de tomaten 1u in de oven.
@ Maak de meringue: het gewicht van
geen deegrol (anders verdwijnen de
de suiker moet het dubbele zijn van
luchtbellen): druk het deeg met de palm
© Bak de pijnboompitten zonder
het gewicht van de eiwitten. Klop de
van je handen plat. Leg het deeg op een
toevoeging van vetstof op een
eiwitten tot schuim en voeg beetje bij
vel bakpapier en bestrijk het met de
matig vuurtje goudbruin, in
een antiaanbakpan.
beetje de bloemsuiker toe, terwijl je
tomatenbruschetta. Beleg de pizza met
blijft kloppen tot een stevige, gladde en
de artisjokken en de gehalveerde olijven.
© Verdeel het deeg in porties, haal elke
glanzende meringue.
Bestrooi ze met geraspte mozzarella en
portie 3 keer door de pastamachine en
@ Plooi de pannenkoeken in 4 en
Italiaanse kruidenmix.
snijd ze in repen van 2,5 cm breedte.
schik ze op de borden. Werk ze af met
® Schuif de pizza met het papier op
Je kunt de pasta meteen in kokend
het rooster van de oven en bak 10 min
gezouten water dompelen (+ 1.30 min
lemon curd en een grote lepel meringue.
Kleur de meringues goudbruin met
(houd ze in het oog!). Besprenkel met een
kooktijd), ze minstens 1u op een propere
een brander voor crème brûlée, bestuif
scheutje olijfolie en serveer meteen.
keukendoek laten drogen of ze aan
met bloemsuiker en werk af met
een rooster hangen om te drogen. Hoe
citroenpartjes. Dien meteen op.
@
Je deeg rijst het best in een goed verwarmde
droger de pasta, hoe meer smaak ze
ruimte zonder tocht. En als je helemaal zeker
hebben en hoe langer hun kooktijd is.
-@- Gooi niets weg: gebruik de eidooiers voor een
wilt zijn, dan laat je het gewoon rijzen in een
@ Kruid de rest van de waterkersolie
crème anglaise, crème brûlée, sabayon …
voorverwarmde oven op 50°C.
met peper en zout. Schep de olie en de
Succes gegarandeerd!
pijnboompitten bij de uitgelekte pasta.
Serveer met de gegrilde tomaten en de
geraspte parmigiano.
x
@- Parfumeer de pasta naar eigen smaak met
je favoriete kruiden: jonge spinazieblaadjes,
rucola, basilicum …
57
D10_DéliWeekendPäteindd 57
2007120 17:13