Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
©
{
À
N
74
VX
er
FA KEUKENCHALLENGE
;
=
tr.
TECHNIEK #3
A
N
PÄSTADEEG
f
Het geheim van pastadeeg? ;:
Gebruik semola: bloem gemaakt
van harde tarwe. Deze bloem
SN
is nietzo fijn gemalen als onze
‘gewone’ bloem, waardoor hij
Ye
meer gluten (lees: elasticiteit)
bevat. Laat het deeg 1.30.u
in de koelkast rusten voor je,
het verwerkt, zodat de gluten
die je tijdens het kneden hebt
»
geactiveerd tot rust komen.
Verpak je deeg wel eerst in
Ë
plasticfolie, zodat het niet
A
uitdroogt.
a
dee
© Kneed de bloem met de eieren niet &
=
ke
lang, wél krachtig. Zo'n 10 min'is:
voldoende, als je het met.de hand
doet. Het deeg moet elastisch en glad!
aanvoelen. Plakkerig deeg? Kneed er
nog wat extra bloem door. Droog deeg?
®
Voeg een scheutje lauw water toe.
a
Ÿ
E
sd
SV Je op
be.
ES
ba, Ÿ
is
ER, NSS
je
re
x
a
}
HG
Maak de hoogste bloemì-ei-vulka:
>. DEKIDS
en roer, meng, kneed totdat jouw
=
DOEN MER)
pastadeeg lekker rekbaar is,
VERSE PAPPARDELLE
Zet ondertusseneen Italiaans
Tr
MET WATERKERS,
LA Da
muziekje op, zodat je meteen in
ONTDEK HET
VIDEO-RECEPT
GEGRILDE KERSTOMATEN
hogere pastasferen komt.
;
3
EN PIJNBOOMPITTEN
9,
A
54
D10_DétiWeekendPâteindd 54
20/07/20 17:11