Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

©

{

À

N

74

VX

er

FA KEUKENCHALLENGE

;

=

tr.

TECHNIEK #3

A

N

PÄSTADEEG

f

Het geheim van pastadeeg? ;:

Gebruik semola: bloem gemaakt

van harde tarwe. Deze bloem

SN

is nietzo fijn gemalen als onze

‘gewone’ bloem, waardoor hij

Ye

meer gluten (lees: elasticiteit)

bevat. Laat het deeg 1.30.u

in de koelkast rusten voor je,

het verwerkt, zodat de gluten

die je tijdens het kneden hebt

»

geactiveerd tot rust komen.

Verpak je deeg wel eerst in

Ë

plasticfolie, zodat het niet

A

uitdroogt.

a

dee

© Kneed de bloem met de eieren niet &

=

ke

lang, wél krachtig. Zo'n 10 min'is:

voldoende, als je het met.de hand

doet. Het deeg moet elastisch en glad!

aanvoelen. Plakkerig deeg? Kneed er

nog wat extra bloem door. Droog deeg?

®

Voeg een scheutje lauw water toe.

a

Ÿ

E

sd

SV Je op

be.

ES

ba, Ÿ

is

ER, NSS

je

re

x

a

}

HG

Maak de hoogste bloemì-ei-vulka:

>. DEKIDS

en roer, meng, kneed totdat jouw

=

DOEN MER)

pastadeeg lekker rekbaar is,

VERSE PAPPARDELLE

Zet ondertusseneen Italiaans

Tr

MET WATERKERS,

LA Da

muziekje op, zodat je meteen in

ONTDEK HET

VIDEO-RECEPT

GEGRILDE KERSTOMATEN

hogere pastasferen komt.

;

3

EN PIJNBOOMPITTEN

9,

A

54

D10_DétiWeekendPâteindd 54

20/07/20 17:11