Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(3) [04]

NGE

TECHNIEK #2

Ei

PL

PIZZADEE

De ingrediönten van klassiek Napolitaans I

dleeg zijn

water, fijn zeezout, gist en bloeMitype ‘00° N;

het deeg

de hand is gemengd en gekneedy rijst het dee

ITA

40 min op kamertemperatuur emdan nog ee

0 min nadatje

het deeg uitgerold hebt. Beleg je deegbodem

Ep Tan

favoriete ingrediënten.

® Ro, rek of strekje pizzadeeg lekker dunuit, want in de 0

PEA LITE

ij

Pad

dl

Ee

®

4

pe

en:

1%

u

u

PN

vd je op

4

p. 57!

=

ud

Druk het deeg plat met je handpalmen tot een cirkel of ovaal.

AUS)

Strooi voldoende bloem op je werkopper vlak, zodat het deeg niet

MALE

blijft plakken. Hoe dunner je deeg, hoe groter én krokanter je

pizza straks uit de oven komt!

PIZZA MET GEGRILDE

U

ARTISJOKKEN

53

D10_Déf

kendPâteindd 53

20/07/20 17:10