Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(3) [04]
NGE
TECHNIEK #2
Ei
PL
PIZZADEE
De ingrediönten van klassiek Napolitaans I
dleeg zijn
water, fijn zeezout, gist en bloeMitype ‘00° N;
het deeg
de hand is gemengd en gekneedy rijst het dee
ITA
40 min op kamertemperatuur emdan nog ee
0 min nadatje
het deeg uitgerold hebt. Beleg je deegbodem
Ep Tan
favoriete ingrediënten.
® Ro, rek of strekje pizzadeeg lekker dunuit, want in de 0
PEA LITE
ij
Pad
dl
Ee
®
4
pe
en:
1%
u
u
PN
vd je op
4
p. 57!
=
ud
Druk het deeg plat met je handpalmen tot een cirkel of ovaal.
AUS)
Strooi voldoende bloem op je werkopper vlak, zodat het deeg niet
MALE
blijft plakken. Hoe dunner je deeg, hoe groter én krokanter je
pizza straks uit de oven komt!
PIZZA MET GEGRILDE
U
ARTISJOKKEN
53
D10_Déf
kendPâteindd 53
20/07/20 17:10