Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 29 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29
m PRODUCT IN DE KIJKER B ROND ZUURDESEMBROOD? ZIN IN BROOD MET EEN MOOIE KORST, EEN LICHTE, LUCHTIGE KRUIM EN DIE TYPISCHE ZURIGE SMAAK VAN ZUURDESEM? DAN GA JE AAN JE TREKKEN KOMEN MET DIT HEERLIJK ZUURDESEMBROOD, 100% BELGISCH EN … PUUR NATUUR! BLIJFT LANG VERS 100% Belgisch Een ‘proper’ en natu brood Als je het op de juiste manier ijk bewaart (in de broodzak in Dit brood wordt gemaakt Ken je de clean eating-trend © 500g (proper eten)? Die bestaat een broodtrommel), blijft met 100% Belgische tarwe Dat is het gewicht van ons erin om (onder andere) het brood wel een week van topkwaliteit (de zaden rond zuurdesembrood. In lang vers. zijn gecertifieerd en aangepast het bakkersjargon wordt dat verse, lokale voeding te aan onze grond) die met eten, zonder kleurstoffen een ‘huishoudbrood’ genoemd en bewaarmiddelen, die respect voor het milieu geteeld (of een groot brood). milieuvriendelijk en op Net uit de oven wordt, en zelfgemaakte traditionele wijze bereid wordt. zuurdesem. 100% natuurlijke Net zoals ons zuurdesembrood. Bij Delhaize wordt er ingrediënten dus. HET GEHEIM VAN verschillende keren per dag brood gebakken, net ZIJN SMAAK Het brood dankt zijn unieke zoals bij de bakker. Of je smaak aan kwaliteits 66 het nu om 8 u 's morgens of net voor sluitingstijd ingrediënten, maar ook aan Het brood is een koopt, het is altijd supervers At de toewijding en de vakkennis bron van vezels en met een malse kruim en de m is ee van onze ambachtelijke loe ter bakkers: het deeg krijgt 24 u rijk aan complexe een krrrokante korst. Malf f mic ism om te rusten, het wordt met koolhydraten, LUE GU de hand gekneed en op de belangrijkste steen gebakken. #HALLO- je eer ACTEN dig energiebron van een fermei Mm evenwichtige voeding. GOEBEZIGERS Als het brood bruin Om de smaak van dit is en met zuurdesem uitzonderlijke brood nog meer tot zijn recht te laten gebakken, is het komen, snijd je er dikke nog beter. boterhammen van. Daar kun je eens goed in bijten. N 12 2% 4 Je "WA Ontdek onze belegde ka be Li ammen op delhaize.be/recepten 29 D68_Le produit à la loupe.indd 20/07/20 18:24
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29