Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

m

PRODUCT IN DE KIJKER B

ROND

ZUURDESEMBROOD?

ZIN IN BROOD MET EEN MOOIE KORST, EEN LICHTE, LUCHTIGE KRUIM EN DIE TYPISCHE

ZURIGE SMAAK VAN ZUURDESEM? DAN GA JE AAN JE TREKKEN KOMEN MET DIT HEERLIJK

ZUURDESEMBROOD, 100% BELGISCH EN … PUUR NATUUR!

BLIJFT LANG VERS

100% Belgisch

Een ‘proper’

en natu

brood

Als je het op de juiste manier

ijk

bewaart (in de broodzak in

Dit brood wordt gemaakt

Ken je de clean eating-trend

©

500g

(proper eten)? Die bestaat

een broodtrommel), blijft

met 100% Belgische tarwe

Dat is het gewicht van ons

erin om (onder andere)

het brood wel een week

van topkwaliteit (de zaden

rond zuurdesembrood. In

lang vers.

zijn gecertifieerd en aangepast

het bakkersjargon wordt dat

verse, lokale voeding te

aan onze grond) die met

eten, zonder kleurstoffen

een ‘huishoudbrood’ genoemd

en bewaarmiddelen, die

respect voor het milieu geteeld

(of een groot brood).

milieuvriendelijk en op

Net uit de oven

wordt, en zelfgemaakte

traditionele wijze bereid wordt.

zuurdesem. 100% natuurlijke

Net zoals ons zuurdesembrood.

Bij Delhaize wordt er

ingrediënten dus.

HET GEHEIM VAN

verschillende keren per

dag brood gebakken, net

ZIJN SMAAK

Het brood dankt zijn unieke

zoals bij de bakker. Of je

smaak aan kwaliteits

66

het nu om 8 u 's morgens

of net voor sluitingstijd

ingrediënten, maar ook aan

Het brood is een

koopt, het is altijd supervers

At

de toewijding en de vakkennis

bron van vezels en

met een malse kruim en

de

m is ee

van onze ambachtelijke

loe

ter

bakkers: het deeg krijgt 24 u

rijk aan complexe

een krrrokante korst.

Malf

f mic

ism

om te rusten, het wordt met

koolhydraten,

LUE

GU

de hand gekneed en op

de belangrijkste

steen gebakken.

#HALLO-

je eer

ACTEN

dig

energiebron van een

fermei

Mm

evenwichtige voeding.

GOEBEZIGERS

Als het brood bruin

Om de smaak van dit

is en met zuurdesem

uitzonderlijke brood nog

meer tot zijn recht te laten

gebakken, is het

komen, snijd je er dikke

nog beter.

boterhammen van. Daar kun

je eens goed in bijten.

N

12

2%

4

Je

"WA

Ontdek onze belegde

ka

be

Li

ammen op

delhaize.be/recepten

29

D68_Le produit à la loupe.indd

20/07/20 18:24