Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
m
PRODUCT IN DE KIJKER B
ROND
ZUURDESEMBROOD?
ZIN IN BROOD MET EEN MOOIE KORST, EEN LICHTE, LUCHTIGE KRUIM EN DIE TYPISCHE
ZURIGE SMAAK VAN ZUURDESEM? DAN GA JE AAN JE TREKKEN KOMEN MET DIT HEERLIJK
ZUURDESEMBROOD, 100% BELGISCH EN … PUUR NATUUR!
BLIJFT LANG VERS
100% Belgisch
Een ‘proper’
en natu
brood
Als je het op de juiste manier
ijk
bewaart (in de broodzak in
Dit brood wordt gemaakt
Ken je de clean eating-trend
©
500g
(proper eten)? Die bestaat
een broodtrommel), blijft
met 100% Belgische tarwe
Dat is het gewicht van ons
erin om (onder andere)
het brood wel een week
van topkwaliteit (de zaden
rond zuurdesembrood. In
lang vers.
zijn gecertifieerd en aangepast
het bakkersjargon wordt dat
verse, lokale voeding te
aan onze grond) die met
eten, zonder kleurstoffen
een ‘huishoudbrood’ genoemd
en bewaarmiddelen, die
respect voor het milieu geteeld
(of een groot brood).
milieuvriendelijk en op
Net uit de oven
wordt, en zelfgemaakte
traditionele wijze bereid wordt.
zuurdesem. 100% natuurlijke
Net zoals ons zuurdesembrood.
Bij Delhaize wordt er
ingrediënten dus.
HET GEHEIM VAN
verschillende keren per
dag brood gebakken, net
ZIJN SMAAK
Het brood dankt zijn unieke
zoals bij de bakker. Of je
smaak aan kwaliteits
66
het nu om 8 u 's morgens
of net voor sluitingstijd
ingrediënten, maar ook aan
Het brood is een
koopt, het is altijd supervers
At
de toewijding en de vakkennis
bron van vezels en
met een malse kruim en
de
m is ee
van onze ambachtelijke
loe
ter
bakkers: het deeg krijgt 24 u
rijk aan complexe
een krrrokante korst.
Malf
f mic
ism
om te rusten, het wordt met
koolhydraten,
LUE
GU
de hand gekneed en op
de belangrijkste
steen gebakken.
#HALLO-
je eer
ACTEN
dig
energiebron van een
fermei
Mm
evenwichtige voeding.
GOEBEZIGERS
Als het brood bruin
Om de smaak van dit
is en met zuurdesem
uitzonderlijke brood nog
meer tot zijn recht te laten
gebakken, is het
komen, snijd je er dikke
nog beter.
boterhammen van. Daar kun
je eens goed in bijten.
N
12
2%
4
Je
"WA
Ontdek onze belegde
ka
be
Li
ammen op
delhaize.be/recepten
29
D68_Le produit à la loupe.indd
20/07/20 18:24