Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 112
Hier is pagina 112 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alles over je winkel en je boodschappen in e
F
VERSE PAPPARDELLE MET
PIZZA MET GEGRILDE ARTISJOKKEN
BLANQUETTE VAN VIS
WATERKERS, GEGRILDE KERS-
KA
MET GRIZE GARNALEN
TOMATEN EN PIJNBOOMPITTEN
Voor het pizzadeeg:
Voor 4 personen
Voor 4 personen
POTERIE ON TEE
M 500 g visfilets naar keuze: kabeljauw, zalm,
Casillo M 18 g verse gist
DEEE TTC MM 200 g gepelde
Voor de pappardelle:
M 2elolifolie M 1klzout
m Aeieren IM % bussel waterkers
grijze garnalen MM 300 g biowortelen
m 400 g bloem ‘Doppio zero’ Selezione Casillo
Voor de garnituur:
M Z bioknolselder M 2 biopreistengels
m 2dlolijfolie 2 kl zout
M 80 g gegrilde artisjokken Sud’n'Sol
M 2 citroenen M 250 g basmatirijst
HE 200 g ‘Bruschetta’ dip (1 schaaltje)
M 60g bloem M 2 dizure room M 2,5 di witte
Voor de saus en de garnituur:
RUN EU
m 600 g troskerstomaten
CCR En TT Tr
M 100 g pijnboompitten
M 75 g geraspte mozzarella
M 2x1,9 di visfond M 5 dl ‘groentebouillon’
LOUE
Fundo M 60 g boter M 3 el olijfolie
M 100 gparmigiano M 2 el olijfolie
E el ‘italia Mix Market Fresh
B 2Kl Italia Mix Market Fresh
EE A takjes tijm
Bag
Extra: Bakpapier
LRU
PANINO CON BURRATA E SPIANATA
BROODJE MET PULLED PORK
GEBRADEN RUNDSBURGER
N]
NET
MET SPIEGELEI
IB 80 g ultrafijne spianata (1 schaaltje)
EE | kg varkensspiering EN 150 g gegrilde
Voor 4 personen
M 150 g biotomatendip (1 schaaltje)
varkenskoteletten of porchetta arrosto EN 6 witte
IE 1 dikke ribeye Irish Beef (+ 600 g)
MATE
bagnatbroodjes EN 6 el mosterd I 320 g
M 4eieren MM 1 tomaat M 1 klein slahartje
BREE
augurkenplakjes zoetzuur (Ì bokaal) ER 30g
m | grote ui ME 4 hamburgerbroodjes met
EB 2 bollen burrata bufala (2 x 125 g)
“Fijne kruiden en look’ boter MM 2 el olijfolie
sesamzaadjes MM 2 grote sneetjes cheddar
dn
Voor de marinade:
(of 4kleine) M 4 el barbecuesaus
M lgroteui M 400 g gepelde tomatenblokjes
m 5elolijfolie MM Peper en zout
(1 blik) ME 2elhoning Mi 4elaziin BC
Voor de chimichurri:
mosterd M 3elketchup M 3 el Worcestersaus
M 2elrodewijnazin M 6 clolijfolie
M2elsojasaus M 2elolijfolie MM 3teentjes
M 2 bussel bladpeterselie M 1 bussel koriander
knoflook MM 1 kleine rode peper
I | kleine groene peper EN 1 teentje knoflook
LRU
LACET
FISHSTIK-TOK
SUPER TOMATEN
KATSU SANDO MET KIP
Le ROSE
een
Ke TTT
M 600 g kabeljauwhaasje EN 6 eieren
1,2 kg cœur de bœuf-tomaten
m 2 kippenborstfilets MI lei
m 500 g biowortelen MI 500 g vastkokende
1 bussel lente-uitjes
LR ONE EEE Tue
aardappelen MI 300 g panko
150 g jonge spinazieblaadjes
m 255 bloem I 50 g panko
M 100 gbloem M 1 di olijfolie
50 g halfgedroogde tomaten
M 4 el Japanese Style’ mayonaise Saitaku
WANDERN
60 g zwarte Kalamonolijven
M del barbecuesaus
m 2el ‘Wok mix’ Market Fresh EN Peper en zout
50 g geroosterde pijnboompitten
m 3elolijfolie IM Peper en zout
Voor de yoghurtsaus:
250 g halfvolkorenrijst
Voor de groentepickles:
m 500 gyoghurt M 2 el olijfolie
250 g ricotta
IE 150 g rauwe groenten naar keuze: komkommer,
m 1klkomijnpoeder MM Peper en zout
100 g parmigiano
wortelen, venkel, radijzen …
Voor de salade:
2 el olijfolie
M 1 el kristalsuiker
M 100 grucola EN 1 granaatappel
4 takjes tiim
| BEE
M loitroen M 2 el olijfolie M Peper en zout
Peper en zout
EE | kl zout
PINK SMOOTHIE
ZANDTAART MET BLAUWE
BOEKWEITPANNENKOEKEN
VRUCHTEN
MET MERINGUE EN CITROEN
Voor 1 persoon
BEET:
KEN
Voor 4 à 8 personen
IE 100 g frambozen
Voor het zanddeeg:
Voor het pannenkoekendeeg:
LAT
m lei I 225 gzelfrijzende bloem
WM 3eieren I 200 g boekweitbloem
Lel vloeibare honing
M 830 g kristalsuiker EN 160 g boter
m 5divollemelk MM 30 g ANT
Voor de lemon curd:
BE:
Voor de crème anglaise:
M 2 eieren M ? citroenen M 200 g kristalsuiker
M Geiïdooiers M 30 gmaiszetmeel M 5 di melk
LPO
M 90 g kristalsuiker EM 1 vanillestokje
Voor de meringue:
Voor de garnituur:
B 2eiwitten EN 120 g bloemsuiker
M 500 g blauwe bessen
Voor de garnituur:
IE 200 g braambessen
LRO
BORNE
I BEE WERTE