Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 112




Hier is pagina 112 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alles over je winkel en je boodschappen in e

F

VERSE PAPPARDELLE MET

PIZZA MET GEGRILDE ARTISJOKKEN

BLANQUETTE VAN VIS

WATERKERS, GEGRILDE KERS-

KA

MET GRIZE GARNALEN

TOMATEN EN PIJNBOOMPITTEN

Voor het pizzadeeg:

Voor 4 personen

Voor 4 personen

POTERIE ON TEE

M 500 g visfilets naar keuze: kabeljauw, zalm,

Casillo M 18 g verse gist

DEEE TTC MM 200 g gepelde

Voor de pappardelle:

M 2elolifolie M 1klzout

m Aeieren IM % bussel waterkers

grijze garnalen MM 300 g biowortelen

m 400 g bloem ‘Doppio zero’ Selezione Casillo

Voor de garnituur:

M Z bioknolselder M 2 biopreistengels

m 2dlolijfolie 2 kl zout

M 80 g gegrilde artisjokken Sud’n'Sol

M 2 citroenen M 250 g basmatirijst

HE 200 g ‘Bruschetta’ dip (1 schaaltje)

M 60g bloem M 2 dizure room M 2,5 di witte

Voor de saus en de garnituur:

RUN EU

m 600 g troskerstomaten

CCR En TT Tr

M 100 g pijnboompitten

M 75 g geraspte mozzarella

M 2x1,9 di visfond M 5 dl ‘groentebouillon’

LOUE

Fundo M 60 g boter M 3 el olijfolie

M 100 gparmigiano M 2 el olijfolie

E el ‘italia Mix Market Fresh

B 2Kl Italia Mix Market Fresh

EE A takjes tijm

Bag

Extra: Bakpapier

LRU

PANINO CON BURRATA E SPIANATA

BROODJE MET PULLED PORK

GEBRADEN RUNDSBURGER

N]

NET

MET SPIEGELEI

IB 80 g ultrafijne spianata (1 schaaltje)

EE | kg varkensspiering EN 150 g gegrilde

Voor 4 personen

M 150 g biotomatendip (1 schaaltje)

varkenskoteletten of porchetta arrosto EN 6 witte

IE 1 dikke ribeye Irish Beef (+ 600 g)

MATE

bagnatbroodjes EN 6 el mosterd I 320 g

M 4eieren MM 1 tomaat M 1 klein slahartje

BREE

augurkenplakjes zoetzuur (Ì bokaal) ER 30g

m | grote ui ME 4 hamburgerbroodjes met

EB 2 bollen burrata bufala (2 x 125 g)

“Fijne kruiden en look’ boter MM 2 el olijfolie

sesamzaadjes MM 2 grote sneetjes cheddar

dn

Voor de marinade:

(of 4kleine) M 4 el barbecuesaus

M lgroteui M 400 g gepelde tomatenblokjes

m 5elolijfolie MM Peper en zout

(1 blik) ME 2elhoning Mi 4elaziin BC

Voor de chimichurri:

mosterd M 3elketchup M 3 el Worcestersaus

M 2elrodewijnazin M 6 clolijfolie

M2elsojasaus M 2elolijfolie MM 3teentjes

M 2 bussel bladpeterselie M 1 bussel koriander

knoflook MM 1 kleine rode peper

I | kleine groene peper EN 1 teentje knoflook

LRU

LACET

FISHSTIK-TOK

SUPER TOMATEN

KATSU SANDO MET KIP

Le ROSE

een

Ke TTT

M 600 g kabeljauwhaasje EN 6 eieren

1,2 kg cœur de bœuf-tomaten

m 2 kippenborstfilets MI lei

m 500 g biowortelen MI 500 g vastkokende

1 bussel lente-uitjes

LR ONE EEE Tue

aardappelen MI 300 g panko

150 g jonge spinazieblaadjes

m 255 bloem I 50 g panko

M 100 gbloem M 1 di olijfolie

50 g halfgedroogde tomaten

M 4 el Japanese Style’ mayonaise Saitaku

WANDERN

60 g zwarte Kalamonolijven

M del barbecuesaus

m 2el ‘Wok mix’ Market Fresh EN Peper en zout

50 g geroosterde pijnboompitten

m 3elolijfolie IM Peper en zout

Voor de yoghurtsaus:

250 g halfvolkorenrijst

Voor de groentepickles:

m 500 gyoghurt M 2 el olijfolie

250 g ricotta

IE 150 g rauwe groenten naar keuze: komkommer,

m 1klkomijnpoeder MM Peper en zout

100 g parmigiano

wortelen, venkel, radijzen …

Voor de salade:

2 el olijfolie

M 1 el kristalsuiker

M 100 grucola EN 1 granaatappel

4 takjes tiim

| BEE

M loitroen M 2 el olijfolie M Peper en zout

Peper en zout

EE | kl zout

PINK SMOOTHIE

ZANDTAART MET BLAUWE

BOEKWEITPANNENKOEKEN

VRUCHTEN

MET MERINGUE EN CITROEN

Voor 1 persoon

BEET:

KEN

Voor 4 à 8 personen

IE 100 g frambozen

Voor het zanddeeg:

Voor het pannenkoekendeeg:

LAT

m lei I 225 gzelfrijzende bloem

WM 3eieren I 200 g boekweitbloem

Lel vloeibare honing

M 830 g kristalsuiker EN 160 g boter

m 5divollemelk MM 30 g ANT

Voor de lemon curd:

BE:

Voor de crème anglaise:

M 2 eieren M ? citroenen M 200 g kristalsuiker

M Geiïdooiers M 30 gmaiszetmeel M 5 di melk

LPO

M 90 g kristalsuiker EM 1 vanillestokje

Voor de meringue:

Voor de garnituur:

B 2eiwitten EN 120 g bloemsuiker

M 500 g blauwe bessen

Voor de garnituur:

IE 200 g braambessen

LRO

BORNE

I BEE WERTE