Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 112
Hier is pagina 112 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 112 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 112
Alles over je winkel en je boodschappen in e F VERSE PAPPARDELLE MET PIZZA MET GEGRILDE ARTISJOKKEN BLANQUETTE VAN VIS WATERKERS, GEGRILDE KERS- KA MET GRIZE GARNALEN TOMATEN EN PIJNBOOMPITTEN Voor het pizzadeeg: Voor 4 personen Voor 4 personen POTERIE ON TEE M 500 g visfilets naar keuze: kabeljauw, zalm, Casillo M 18 g verse gist DEEE TTC MM 200 g gepelde Voor de pappardelle: M 2elolifolie M 1klzout m Aeieren IM % bussel waterkers grijze garnalen MM 300 g biowortelen m 400 g bloem ‘Doppio zero’ Selezione Casillo Voor de garnituur: M Z bioknolselder M 2 biopreistengels m 2dlolijfolie 2 kl zout M 80 g gegrilde artisjokken Sud’n'Sol M 2 citroenen M 250 g basmatirijst HE 200 g ‘Bruschetta’ dip (1 schaaltje) M 60g bloem M 2 dizure room M 2,5 di witte Voor de saus en de garnituur: RUN EU m 600 g troskerstomaten CCR En TT Tr M 100 g pijnboompitten M 75 g geraspte mozzarella M 2x1,9 di visfond M 5 dl ‘groentebouillon’ LOUE Fundo M 60 g boter M 3 el olijfolie M 100 gparmigiano M 2 el olijfolie E el ‘italia Mix Market Fresh B 2Kl Italia Mix Market Fresh EE A takjes tijm Bag Extra: Bakpapier LRU PANINO CON BURRATA E SPIANATA BROODJE MET PULLED PORK GEBRADEN RUNDSBURGER N] NET MET SPIEGELEI IB 80 g ultrafijne spianata (1 schaaltje) EE | kg varkensspiering EN 150 g gegrilde Voor 4 personen M 150 g biotomatendip (1 schaaltje) varkenskoteletten of porchetta arrosto EN 6 witte IE 1 dikke ribeye Irish Beef (+ 600 g) MATE bagnatbroodjes EN 6 el mosterd I 320 g M 4eieren MM 1 tomaat M 1 klein slahartje BREE augurkenplakjes zoetzuur (Ì bokaal) ER 30g m | grote ui ME 4 hamburgerbroodjes met EB 2 bollen burrata bufala (2 x 125 g) “Fijne kruiden en look’ boter MM 2 el olijfolie sesamzaadjes MM 2 grote sneetjes cheddar dn Voor de marinade: (of 4kleine) M 4 el barbecuesaus M lgroteui M 400 g gepelde tomatenblokjes m 5elolijfolie MM Peper en zout (1 blik) ME 2elhoning Mi 4elaziin BC Voor de chimichurri: mosterd M 3elketchup M 3 el Worcestersaus M 2elrodewijnazin M 6 clolijfolie M2elsojasaus M 2elolijfolie MM 3teentjes M 2 bussel bladpeterselie M 1 bussel koriander knoflook MM 1 kleine rode peper I | kleine groene peper EN 1 teentje knoflook LRU LACET FISHSTIK-TOK SUPER TOMATEN KATSU SANDO MET KIP Le ROSE een Ke TTT M 600 g kabeljauwhaasje EN 6 eieren 1,2 kg cœur de bœuf-tomaten m 2 kippenborstfilets MI lei m 500 g biowortelen MI 500 g vastkokende 1 bussel lente-uitjes LR ONE EEE Tue aardappelen MI 300 g panko 150 g jonge spinazieblaadjes m 255 bloem I 50 g panko M 100 gbloem M 1 di olijfolie 50 g halfgedroogde tomaten M 4 el Japanese Style’ mayonaise Saitaku WANDERN 60 g zwarte Kalamonolijven M del barbecuesaus m 2el ‘Wok mix’ Market Fresh EN Peper en zout 50 g geroosterde pijnboompitten m 3elolijfolie IM Peper en zout Voor de yoghurtsaus: 250 g halfvolkorenrijst Voor de groentepickles: m 500 gyoghurt M 2 el olijfolie 250 g ricotta IE 150 g rauwe groenten naar keuze: komkommer, m 1klkomijnpoeder MM Peper en zout 100 g parmigiano wortelen, venkel, radijzen … Voor de salade: 2 el olijfolie M 1 el kristalsuiker M 100 grucola EN 1 granaatappel 4 takjes tiim | BEE M loitroen M 2 el olijfolie M Peper en zout Peper en zout EE | kl zout PINK SMOOTHIE ZANDTAART MET BLAUWE BOEKWEITPANNENKOEKEN VRUCHTEN MET MERINGUE EN CITROEN Voor 1 persoon BEET: KEN Voor 4 à 8 personen IE 100 g frambozen Voor het zanddeeg: Voor het pannenkoekendeeg: LAT m lei I 225 gzelfrijzende bloem WM 3eieren I 200 g boekweitbloem Lel vloeibare honing M 830 g kristalsuiker EN 160 g boter m 5divollemelk MM 30 g ANT Voor de lemon curd: BE: Voor de crème anglaise: M 2 eieren M ? citroenen M 200 g kristalsuiker M Geiïdooiers M 30 gmaiszetmeel M 5 di melk LPO M 90 g kristalsuiker EM 1 vanillestokje Voor de meringue: Voor de garnituur: B 2eiwitten EN 120 g bloemsuiker M 500 g blauwe bessen Voor de garnituur: IE 200 g braambessen LRO BORNE I BEE WERTE
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 112