Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

= |

M coon rip

GEBRADEN RUNDSBURGER MET SPIEGELEI

BROODJE MET PULLED PORK

wen: 57 g- Koolhydraten: 34 g

Vetten: 39 g - Koolhydraten: 45 g

©

Vezels:3 g- Elwiten: 18 8

©

Vezels:4 g - Eiwitten: 47g

Voor de chimichurri:

« 1 dikke ribeye Irish Beef

« 2 grote sneetjes

« 1 kg varkensspiering

« 2el olijfolie

« Zel sojasaus

(+ 600 g)

cheddar (of 4 kleine)

» 2el rodewijnazijn

+ 150 g gegrilde

Voor de marinade:

+ 2 el olijfolie

» 4eieren

* 4 el barbecuesaus

“ Gclolifolie

varkenskoteletten of

= 1 grote ui

« 3teentjes knoflook

« 1 tomaat

« 5 el olijfolie

+ Ys bussel bladpeterselie

porchetta arrosto

» 400 g gepelde

« 1 kleine rode peper

* 1 klein slahartje

» Peper en zout

* 1 bussel koriander

« 6 witte bagnatbroodjes

tomatenblokjes (1 blik)

« Peper en zout

« 1 grote ui

« 1 kleine groene peper

« Bel mosterd

+ 2el honing

« 4 hamburgerbroodjes

« Lteentje knoflook

» 320 g augurkenplakjes

+ 4el azin

met sesamzaadjes

+ Peper en zout

zoetzuur (1 bokaal)

» Lel mosterd

» 30 g ‘Fijne kruiden en

3el ketchup

@ Verwarm een antiaanbakpan op een vrij hoog vuur. Smeer

look’ boter

« 3 el Worcestersaus

de ribeye met 2 el olijfolie in en schroei hem 1 min per kant in

de hete braadpan dicht. Kruid met peper en zout, verlaag het

@ Verwarm de oven voor op 180°C. Schroei de spieringen aan

vuur tot het minimum en bak het vlees nog 5 min per kant. Laat

de 2 kanten kort dicht op een hoog vuur, in een braadpan met de

de ribeye op een plank rusten en snijd hem in fijne sneetjes.

olijfolie.

@ Fruit de fijngesnipperde ui 15 min op een heel zacht vuurtje

@ Maak de marinade: doe de gehakte ui, de geperste teentjes

in Lel olijfolie. Voeg de barbecuesaus toe en haal de pan van

knoflook en het gehalveerde, ontpitte pepertje in een stoofpan.

het vuur.

Meng er alle ingrediënten voor de marinade onder. Voeg het

© Maak de chimichurri: doe de bladpeterselieblaadies, het

vlees toe en bestrijk het goed langs alle kanten. Giet er indien

geperste teentje knoflook, het ontpitte gehakte pepertje, de

nodig een beetje water bij, zodat het vlees volledig door de

koriander, de olie, de azijn, peper en zout in de beker van

marinade bedekt is. Zet het deksel op de stoofpan en bak 2u in

de mixer. Mix schoksgewijs, zo vermijd je dat de salsa te fijn

de oven. Draai het vlees halverwege de baktijd om.

gemalen is en op een dressing lijkt.

© Laa lichtjes afkoelen, haal de spieringen uit de saus en trek

@ Snijd de tomaat in plakjes en maak de slablaadjes schoon.

het vlees in stukjes.

Warm de broodjes op volgens de instructies op de verpakking.

@ Open de broodjes en besmeer elke helft met saus. Voeg

© Bak 4 spiegeleieren in 2 el hete olijfolie.

de mosterd, de sneetjes charcuterie en de vleesplukjes toe.

Beleg met augurkenplakjes en sluit de sandwiches. Bak

@ Beleg de broodjes met de chimichurri, het vlees, de

gekaramelliseerde uien, de cheddar, de sla en de schijfjes

ze aan de 2 kanten goudbruin, in grote braadpannen met

de gearomatiseerde boter. Dien warm op.

tomaat. Leg er de spiegeleieren bovenop, sluit de broodjes en

smullen maar!

KATSU SANDO MET KIP

-@- Haal het vlees 30 min à 1 u op voorhand uit de koelkast, zodat je het perfect

kunt bakken.

ten: 32.

Koolhydraten: 62 8

06

zels:

Iwitten:25g

» 2 kippenborstfilets

» del barbecuesaus

« Lel kristalsuiker

PANINO CON BURRATA E SPIANATA

» lei

« 3 el olijfolie

« 1 di water

+ 8 dikke sneetjes wit

« Peper en zout

« 1 dl azijn

vierkantbrood

Voor de groentepickles:

« LH zout

Vetten: 318 - Koolhydraten: 33 g

+ 25gbloem

+ 150 grauve

®

Vezels:3 g - Eiwitten: 16 g

* 50 g panko

groenten naar keuze:

+ 80 g ultrafijne spianata

+ 20 grucola

« Peper en zout

» 4el Japanese Style’

komkommer, wortelen,

mayonaise Saitaku

venkel, radijzen …

(1 schaaltje)

« 1 ciabatta

+ 150 g biotomatendip

+ 2 bollen burrata bufala

© Maak de pickles: meng de azijn, het zout, de suiker en giet er

(1 schaaltje)

(2x 125 g)

het water bij. Snijd de groenten met de mandoline in ultrafijne

@ Snijd de ciabatta in 4 stukken. Open ze, besmeer

plakjes. Laat ze 20 à 30 min in het pekelnat weken.

de onderkant met de tomatendip, beleg met rucola en

@ Verwarm de oven intussen voor op 160°C. Kruid de

sneetjes spianata.

kipfilets met peper en zout. Klop het ei los met peper en zout.

@ Snijd de burrata's in 2, verdeel ze over de sandwiches, breng

Rol de kipfilets eerst door de bloem, haal ze door het ei, rol

ze op smaak en sluit de broodjes. Druk ze lichtjes plat en serveer

ze in de panko en bak ze kort goudbruin aan de 2 kanten,

ze meteen (of bewaar ze ingepakt in de koelkast om er later,

in een braadpan met de hete olijfolie. Laat nog 15 min in

op het werk of tijdens een picknick, van te smullen).

de oven bakken.

© Beleg de helft van de broodsneetjes met de uitgelekte

®- Geen lekkende sandwiches meer: leg de burrata bovenop de garnituur,

groenten, de kip in plakjes, de mayonaise en de barbecuesaus.

zo wordt het sap door het kruim van de ciabatta geabsorbeerd.

Sluit de boterhammen en tast toe.

70

D17_FoodTripSandwich.indd 70

20/07/20 16:00