Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70


Hier is pagina 70 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Delhaize Folder 01.09.2020

Hier is pagina 70 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70

= | M coon rip GEBRADEN RUNDSBURGER MET SPIEGELEI BROODJE MET PULLED PORK wen: 57 g- Koolhydraten: 34 g Vetten: 39 g - Koolhydraten: 45 g © Vezels:3 g- Elwiten: 18 8 © Vezels:4 g - Eiwitten: 47g Voor de chimichurri: « 1 dikke ribeye Irish Beef « 2 grote sneetjes « 1 kg varkensspiering « 2el olijfolie « Zel sojasaus (+ 600 g) cheddar (of 4 kleine) » 2el rodewijnazijn + 150 g gegrilde Voor de marinade: + 2 el olijfolie » 4eieren * 4 el barbecuesaus “ Gclolifolie varkenskoteletten of = 1 grote ui « 3teentjes knoflook « 1 tomaat « 5 el olijfolie + Ys bussel bladpeterselie porchetta arrosto » 400 g gepelde « 1 kleine rode peper * 1 klein slahartje » Peper en zout * 1 bussel koriander « 6 witte bagnatbroodjes tomatenblokjes (1 blik) « Peper en zout « 1 grote ui « 1 kleine groene peper « Bel mosterd + 2el honing « 4 hamburgerbroodjes « Lteentje knoflook » 320 g augurkenplakjes + 4el azin met sesamzaadjes + Peper en zout zoetzuur (1 bokaal) » Lel mosterd » 30 g ‘Fijne kruiden en 3el ketchup @ Verwarm een antiaanbakpan op een vrij hoog vuur. Smeer look’ boter « 3 el Worcestersaus de ribeye met 2 el olijfolie in en schroei hem 1 min per kant in de hete braadpan dicht. Kruid met peper en zout, verlaag het @ Verwarm de oven voor op 180°C. Schroei de spieringen aan vuur tot het minimum en bak het vlees nog 5 min per kant. Laat de 2 kanten kort dicht op een hoog vuur, in een braadpan met de de ribeye op een plank rusten en snijd hem in fijne sneetjes. olijfolie. @ Fruit de fijngesnipperde ui 15 min op een heel zacht vuurtje @ Maak de marinade: doe de gehakte ui, de geperste teentjes in Lel olijfolie. Voeg de barbecuesaus toe en haal de pan van knoflook en het gehalveerde, ontpitte pepertje in een stoofpan. het vuur. Meng er alle ingrediënten voor de marinade onder. Voeg het © Maak de chimichurri: doe de bladpeterselieblaadies, het vlees toe en bestrijk het goed langs alle kanten. Giet er indien geperste teentje knoflook, het ontpitte gehakte pepertje, de nodig een beetje water bij, zodat het vlees volledig door de koriander, de olie, de azijn, peper en zout in de beker van marinade bedekt is. Zet het deksel op de stoofpan en bak 2u in de mixer. Mix schoksgewijs, zo vermijd je dat de salsa te fijn de oven. Draai het vlees halverwege de baktijd om. gemalen is en op een dressing lijkt. © Laa lichtjes afkoelen, haal de spieringen uit de saus en trek @ Snijd de tomaat in plakjes en maak de slablaadjes schoon. het vlees in stukjes. Warm de broodjes op volgens de instructies op de verpakking. @ Open de broodjes en besmeer elke helft met saus. Voeg © Bak 4 spiegeleieren in 2 el hete olijfolie. de mosterd, de sneetjes charcuterie en de vleesplukjes toe. Beleg met augurkenplakjes en sluit de sandwiches. Bak @ Beleg de broodjes met de chimichurri, het vlees, de gekaramelliseerde uien, de cheddar, de sla en de schijfjes ze aan de 2 kanten goudbruin, in grote braadpannen met de gearomatiseerde boter. Dien warm op. tomaat. Leg er de spiegeleieren bovenop, sluit de broodjes en smullen maar! KATSU SANDO MET KIP -@- Haal het vlees 30 min à 1 u op voorhand uit de koelkast, zodat je het perfect kunt bakken. ten: 32. Koolhydraten: 62 8 06 zels: Iwitten:25g » 2 kippenborstfilets » del barbecuesaus « Lel kristalsuiker PANINO CON BURRATA E SPIANATA » lei « 3 el olijfolie « 1 di water + 8 dikke sneetjes wit « Peper en zout « 1 dl azijn vierkantbrood Voor de groentepickles: « LH zout Vetten: 318 - Koolhydraten: 33 g + 25gbloem + 150 grauve ® Vezels:3 g - Eiwitten: 16 g * 50 g panko groenten naar keuze: + 80 g ultrafijne spianata + 20 grucola « Peper en zout » 4el Japanese Style’ komkommer, wortelen, mayonaise Saitaku venkel, radijzen … (1 schaaltje) « 1 ciabatta + 150 g biotomatendip + 2 bollen burrata bufala © Maak de pickles: meng de azijn, het zout, de suiker en giet er (1 schaaltje) (2x 125 g) het water bij. Snijd de groenten met de mandoline in ultrafijne @ Snijd de ciabatta in 4 stukken. Open ze, besmeer plakjes. Laat ze 20 à 30 min in het pekelnat weken. de onderkant met de tomatendip, beleg met rucola en @ Verwarm de oven intussen voor op 160°C. Kruid de sneetjes spianata. kipfilets met peper en zout. Klop het ei los met peper en zout. @ Snijd de burrata's in 2, verdeel ze over de sandwiches, breng Rol de kipfilets eerst door de bloem, haal ze door het ei, rol ze op smaak en sluit de broodjes. Druk ze lichtjes plat en serveer ze in de panko en bak ze kort goudbruin aan de 2 kanten, ze meteen (of bewaar ze ingepakt in de koelkast om er later, in een braadpan met de hete olijfolie. Laat nog 15 min in op het werk of tijdens een picknick, van te smullen). de oven bakken. © Beleg de helft van de broodsneetjes met de uitgelekte ®- Geen lekkende sandwiches meer: leg de burrata bovenop de garnituur, groenten, de kip in plakjes, de mayonaise en de barbecuesaus. zo wordt het sap door het kruim van de ciabatta geabsorbeerd. Sluit de boterhammen en tast toe. 70 D17_FoodTripSandwich.indd 70 20/07/20 16:00

Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70