Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
= |
M coon rip
GEBRADEN RUNDSBURGER MET SPIEGELEI
BROODJE MET PULLED PORK
wen: 57 g- Koolhydraten: 34 g
Vetten: 39 g - Koolhydraten: 45 g
©
Vezels:3 g- Elwiten: 18 8
©
Vezels:4 g - Eiwitten: 47g
Voor de chimichurri:
« 1 dikke ribeye Irish Beef
« 2 grote sneetjes
« 1 kg varkensspiering
« 2el olijfolie
« Zel sojasaus
(+ 600 g)
cheddar (of 4 kleine)
» 2el rodewijnazijn
+ 150 g gegrilde
Voor de marinade:
+ 2 el olijfolie
» 4eieren
* 4 el barbecuesaus
“ Gclolifolie
varkenskoteletten of
= 1 grote ui
« 3teentjes knoflook
« 1 tomaat
« 5 el olijfolie
+ Ys bussel bladpeterselie
porchetta arrosto
» 400 g gepelde
« 1 kleine rode peper
* 1 klein slahartje
» Peper en zout
* 1 bussel koriander
« 6 witte bagnatbroodjes
tomatenblokjes (1 blik)
« Peper en zout
« 1 grote ui
« 1 kleine groene peper
« Bel mosterd
+ 2el honing
« 4 hamburgerbroodjes
« Lteentje knoflook
» 320 g augurkenplakjes
+ 4el azin
met sesamzaadjes
+ Peper en zout
zoetzuur (1 bokaal)
» Lel mosterd
» 30 g ‘Fijne kruiden en
3el ketchup
@ Verwarm een antiaanbakpan op een vrij hoog vuur. Smeer
look’ boter
« 3 el Worcestersaus
de ribeye met 2 el olijfolie in en schroei hem 1 min per kant in
de hete braadpan dicht. Kruid met peper en zout, verlaag het
@ Verwarm de oven voor op 180°C. Schroei de spieringen aan
vuur tot het minimum en bak het vlees nog 5 min per kant. Laat
de 2 kanten kort dicht op een hoog vuur, in een braadpan met de
de ribeye op een plank rusten en snijd hem in fijne sneetjes.
olijfolie.
@ Fruit de fijngesnipperde ui 15 min op een heel zacht vuurtje
@ Maak de marinade: doe de gehakte ui, de geperste teentjes
in Lel olijfolie. Voeg de barbecuesaus toe en haal de pan van
knoflook en het gehalveerde, ontpitte pepertje in een stoofpan.
het vuur.
Meng er alle ingrediënten voor de marinade onder. Voeg het
© Maak de chimichurri: doe de bladpeterselieblaadies, het
vlees toe en bestrijk het goed langs alle kanten. Giet er indien
geperste teentje knoflook, het ontpitte gehakte pepertje, de
nodig een beetje water bij, zodat het vlees volledig door de
koriander, de olie, de azijn, peper en zout in de beker van
marinade bedekt is. Zet het deksel op de stoofpan en bak 2u in
de mixer. Mix schoksgewijs, zo vermijd je dat de salsa te fijn
de oven. Draai het vlees halverwege de baktijd om.
gemalen is en op een dressing lijkt.
© Laa lichtjes afkoelen, haal de spieringen uit de saus en trek
@ Snijd de tomaat in plakjes en maak de slablaadjes schoon.
het vlees in stukjes.
Warm de broodjes op volgens de instructies op de verpakking.
@ Open de broodjes en besmeer elke helft met saus. Voeg
© Bak 4 spiegeleieren in 2 el hete olijfolie.
de mosterd, de sneetjes charcuterie en de vleesplukjes toe.
Beleg met augurkenplakjes en sluit de sandwiches. Bak
@ Beleg de broodjes met de chimichurri, het vlees, de
gekaramelliseerde uien, de cheddar, de sla en de schijfjes
ze aan de 2 kanten goudbruin, in grote braadpannen met
de gearomatiseerde boter. Dien warm op.
tomaat. Leg er de spiegeleieren bovenop, sluit de broodjes en
smullen maar!
KATSU SANDO MET KIP
-@- Haal het vlees 30 min à 1 u op voorhand uit de koelkast, zodat je het perfect
kunt bakken.
ten: 32.
Koolhydraten: 62 8
06
zels:
Iwitten:25g
» 2 kippenborstfilets
» del barbecuesaus
« Lel kristalsuiker
PANINO CON BURRATA E SPIANATA
» lei
« 3 el olijfolie
« 1 di water
+ 8 dikke sneetjes wit
« Peper en zout
« 1 dl azijn
vierkantbrood
Voor de groentepickles:
« LH zout
Vetten: 318 - Koolhydraten: 33 g
+ 25gbloem
+ 150 grauve
®
Vezels:3 g - Eiwitten: 16 g
* 50 g panko
groenten naar keuze:
+ 80 g ultrafijne spianata
+ 20 grucola
« Peper en zout
» 4el Japanese Style’
komkommer, wortelen,
mayonaise Saitaku
venkel, radijzen …
(1 schaaltje)
« 1 ciabatta
+ 150 g biotomatendip
+ 2 bollen burrata bufala
© Maak de pickles: meng de azijn, het zout, de suiker en giet er
(1 schaaltje)
(2x 125 g)
het water bij. Snijd de groenten met de mandoline in ultrafijne
@ Snijd de ciabatta in 4 stukken. Open ze, besmeer
plakjes. Laat ze 20 à 30 min in het pekelnat weken.
de onderkant met de tomatendip, beleg met rucola en
@ Verwarm de oven intussen voor op 160°C. Kruid de
sneetjes spianata.
kipfilets met peper en zout. Klop het ei los met peper en zout.
@ Snijd de burrata's in 2, verdeel ze over de sandwiches, breng
Rol de kipfilets eerst door de bloem, haal ze door het ei, rol
ze op smaak en sluit de broodjes. Druk ze lichtjes plat en serveer
ze in de panko en bak ze kort goudbruin aan de 2 kanten,
ze meteen (of bewaar ze ingepakt in de koelkast om er later,
in een braadpan met de hete olijfolie. Laat nog 15 min in
op het werk of tijdens een picknick, van te smullen).
de oven bakken.
© Beleg de helft van de broodsneetjes met de uitgelekte
®- Geen lekkende sandwiches meer: leg de burrata bovenop de garnituur,
groenten, de kip in plakjes, de mayonaise en de barbecuesaus.
zo wordt het sap door het kruim van de ciabatta geabsorbeerd.
Sluit de boterhammen en tast toe.
70
D17_FoodTripSandwich.indd 70
20/07/20 16:00