Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 82 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82
= | a KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR KLAAR, START, PREPPEN MAAR! MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES @ Verwarm de oven voor op 220°C. Rol ze in de bloem, tik het overschot eraf, @ Doe de hele zoete aardappelen in een haal ze door de eieren en rol ze dan in de + 4 rundburgers kookpot, bedek ze met water, breng aan de panko. Bedek 2 ovenplaten met bakpapier, « 300 g gekookte ham in sneetjes kook en kook de aardappelen 40 min. verdeel er de groentestaafjes over en bak ze © Doe de kerstomaten in een ovenschaal, » 600 g kabeljauwhaasje 20 min goudbruin in de oven, op 200°C. Zet in » Beieren prik er gaatjes in en meng ze met 2 el olijfolie, de diepvriezer”. « Zaubergines zout en de rietsuiker. Schuif 20 min in de oven © Snijd de kabeljauw in 8 porties. Kruid « 5 courgettes Zet de tomaten in de diepvriezer“. met peper en zout. Paneer ze op dezelfde « 500 g biowortelen © Snijd intussen een hoedje uit de coeur manier als de groenten en bak ze kort rondom « 1,2 kg grote niet te rijpe cœur de bœuf- de bœuf-tomaten en hol ze uit (houd het tomaten goudbruin, in een braadpan met een kleine vruchtvlees apart). Draai ze om in een bodem hete olijfolie. Zet in de diepvriezer”. » 500 g kerstomaten ovenschaal, leg er de hoedjes naast en schuif @ Fruit het vruchtvlees van de coeur de « 2 heel rijpe avocado’s alles 10 min in de oven. « 1 bussel lente-uitjes boeuf-tomaten in een braadpan met de « 150 g jonge spinazieblaadjes © Snijd de aubergines in dikke plakjes. Bedek fijngesnipperde lente-uitjes, de tijm en een ovenplaat met bakpapier en schik er de « 100 g rucola 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout, en laat « 2 slahartjes aubergineplakjes op. Besprenkel ze met 10 min pruttelen. Meng intussen de gekookte + 50 g halfgedroogde tomaten 2 el olie, kruid ze met peper en zout, en bak rijst met de ricotta, 100 g geraspte parmigiano, » 60 g zwarte Kalamonolijven ze 20 min in de oven. Doe hetzelfde met de halfgedroogde tomaten in stukken, « 2 grote zoete aardappelen (+ 600 g) 3 courgettes en bak ze 15 min. Zet alles in de grofgehakte jonge spinazieblaadjes, « 1 granaatappel de diepvriezer”. + Zcitroenen de gehakte, ontpitte zwarte olijven en de @ Mix of plet het vruchtvlees van de pijnboompitten. Breng verder op smaak. Vul + 500 g vastkokende aardappelen avocado’s met het sap van 1 citroen, de de coeur de boeuf-tomaten met deze bereiding « 1 kg verse of « frietjes + 400 g parmigiano koriander, Lel olijfolie, peper en zout. Doe in en leg er de hoedjes bovenop. Verdeel de saus + 4 mozzarellabollen (4 x 125 g) een luchtdichte pot, dek de hele oppervlakte over de bodem van een ovenschaal en schik « 100 g gruyère goed af met een stukje vershoudfolie, sluit de er de gevulde tomaten in. Schep een eventueel « 1 verse geitenkaas natuur Le Larry pot en zet in de koelkast. restje vulling ook in de schaal, langs de kant. 1259 @ Kook de rijst volgens de instructies op Laat afkoelen, dek af en zet in de koelkast. * 250 g ricotta de verpakking. @® kook de pasta in gezouten water, maar + 500 g yoghurt natuur @ schil de zoete aardappelen en plet hun slechts gedurende 70% van de aangeduide + 2,5 dlroom * 2 bussels basilicum vruchtvlees met een vork. Hak de oregano en kooktijd. Giet ze af en spoel ze grondig met 1 bussel basilicum fijn. Voeg de oregano, het koud water. Snijd de ham in kleine vierkantjes. « 1 bussel verse oregano basilicum, 200 g geraspte parmigiano, Meng 2 grofgeraspte courgettes in een grote » 1 bussel koriander » 4 takjes tijm 2 eieren, de azijn, peper en zout toe. Kneed ovenschaal met de room, 100 g geraspte tot 2 deegballen en druk ze met de hand parmigiano, 1 gehakte bussel basilicum, de plat tussen 2 vellen bakpapier. Verwijder ham, peper en zout. Voeg de uitgelekte pasta het bovenste vel bakpapier en schuif de toe, meng, verdeel de bereiding gelijkmatig en « 50 g geroosterde pijnboompitten deegballen 10 min in de oven, op 200°C. bestrooi met geraspte gruyère. Dek af en zet in + 4 hamburgerbroodjes met Laat de deegballen afkoelen en zet ze met de diepvriezer. sesamzaadjes het bakpapier in de diepvriezer. ® Bak de burgers 30 s per kant goudbruin « 500 g tortiglione, macaroni … « 250 g halfvolkorenrijst © Klop 6 eieren met de ‘Wok mix‘, de ‘Fish op een hoog vuur, in een braadpan met 1 el Mix’, peper en zout. Snijd de ongeschilde olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet in » 380 g havervlokken aardappelen en de wortelen in dikke staafjes. de koelkast*. + 300 g panko « 100 g bloem « 1 afgestreken el rietsuiker « 4el barbecuesaus » 2elazin + 2dlolijfolie + 1 frituurbad + 2el‘Fish mix" Market Fresh « 2el ‘Wok mix’ Market Fresh + 1 kl komijnpoeder » Peperen zout * Tenzij anders aangegeven, moeten alle bereidingen in luchtdichte potten bewaard worden. Laat steeds goed afkoelen, sluit de pot en zet in de koelkast of in de diepvriezer. 82 = D64_MealPrep_v2.indd 82 2007120 16:40
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82