Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

= |

a KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR

KLAAR, START, PREPPEN MAAR!

MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES

@ Verwarm de oven voor op 220°C.

Rol ze in de bloem, tik het overschot eraf,

@ Doe de hele zoete aardappelen in een

haal ze door de eieren en rol ze dan in de

+ 4 rundburgers

kookpot, bedek ze met water, breng aan de

panko. Bedek 2 ovenplaten met bakpapier,

« 300 g gekookte ham in sneetjes

kook en kook de aardappelen 40 min.

verdeel er de groentestaafjes over en bak ze

© Doe de kerstomaten in een ovenschaal,

» 600 g kabeljauwhaasje

20 min goudbruin in de oven, op 200°C. Zet in

» Beieren

prik er gaatjes in en meng ze met 2 el olijfolie,

de diepvriezer”.

« Zaubergines

zout en de rietsuiker. Schuif 20 min in de oven

© Snijd de kabeljauw in 8 porties. Kruid

« 5 courgettes

Zet de tomaten in de diepvriezer“.

met peper en zout. Paneer ze op dezelfde

« 500 g biowortelen

© Snijd intussen een hoedje uit de coeur

manier als de groenten en bak ze kort rondom

« 1,2 kg grote niet te rijpe cœur de bœuf-

de bœuf-tomaten en hol ze uit (houd het

tomaten

goudbruin, in een braadpan met een kleine

vruchtvlees apart). Draai ze om in een

bodem hete olijfolie. Zet in de diepvriezer”.

» 500 g kerstomaten

ovenschaal, leg er de hoedjes naast en schuif

@ Fruit het vruchtvlees van de coeur de

« 2 heel rijpe avocado’s

alles 10 min in de oven.

« 1 bussel lente-uitjes

boeuf-tomaten in een braadpan met de

« 150 g jonge spinazieblaadjes

© Snijd de aubergines in dikke plakjes. Bedek

fijngesnipperde lente-uitjes, de tijm en

een ovenplaat met bakpapier en schik er de

« 100 g rucola

2 el olijfolie. Kruid met peper en zout, en laat

« 2 slahartjes

aubergineplakjes op. Besprenkel ze met

10 min pruttelen. Meng intussen de gekookte

+ 50 g halfgedroogde tomaten

2 el olie, kruid ze met peper en zout, en bak

rijst met de ricotta, 100 g geraspte parmigiano,

» 60 g zwarte Kalamonolijven

ze 20 min in de oven. Doe hetzelfde met

de halfgedroogde tomaten in stukken,

« 2 grote zoete aardappelen (+ 600 g)

3 courgettes en bak ze 15 min. Zet alles in

de grofgehakte jonge spinazieblaadjes,

« 1 granaatappel

de diepvriezer”.

+ Zcitroenen

de gehakte, ontpitte zwarte olijven en de

@ Mix of plet het vruchtvlees van de

pijnboompitten. Breng verder op smaak. Vul

+ 500 g vastkokende aardappelen

avocado’s met het sap van 1 citroen, de

de coeur de boeuf-tomaten met deze bereiding

« 1 kg verse of « frietjes

+ 400 g parmigiano

koriander, Lel olijfolie, peper en zout. Doe in

en leg er de hoedjes bovenop. Verdeel de saus

+ 4 mozzarellabollen (4 x 125 g)

een luchtdichte pot, dek de hele oppervlakte

over de bodem van een ovenschaal en schik

« 100 g gruyère

goed af met een stukje vershoudfolie, sluit de

er de gevulde tomaten in. Schep een eventueel

« 1 verse geitenkaas natuur Le Larry

pot en zet in de koelkast.

restje vulling ook in de schaal, langs de kant.

1259

@ Kook de rijst volgens de instructies op

Laat afkoelen, dek af en zet in de koelkast.

* 250 g ricotta

de verpakking.

@® kook de pasta in gezouten water, maar

+ 500 g yoghurt natuur

@ schil de zoete aardappelen en plet hun

slechts gedurende 70% van de aangeduide

+ 2,5 dlroom

* 2 bussels basilicum

vruchtvlees met een vork. Hak de oregano en

kooktijd. Giet ze af en spoel ze grondig met

1 bussel basilicum fijn. Voeg de oregano, het

koud water. Snijd de ham in kleine vierkantjes.

« 1 bussel verse oregano

basilicum, 200 g geraspte parmigiano,

Meng 2 grofgeraspte courgettes in een grote

» 1 bussel koriander

» 4 takjes tijm

2 eieren, de azijn, peper en zout toe. Kneed

ovenschaal met de room, 100 g geraspte

tot 2 deegballen en druk ze met de hand

parmigiano, 1 gehakte bussel basilicum, de

plat tussen 2 vellen bakpapier. Verwijder

ham, peper en zout. Voeg de uitgelekte pasta

het bovenste vel bakpapier en schuif de

toe, meng, verdeel de bereiding gelijkmatig en

« 50 g geroosterde pijnboompitten

deegballen 10 min in de oven, op 200°C.

bestrooi met geraspte gruyère. Dek af en zet in

+ 4 hamburgerbroodjes met

Laat de deegballen afkoelen en zet ze met

de diepvriezer.

sesamzaadjes

het bakpapier in de diepvriezer.

® Bak de burgers 30 s per kant goudbruin

« 500 g tortiglione, macaroni …

« 250 g halfvolkorenrijst

© Klop 6 eieren met de ‘Wok mix‘, de ‘Fish

op een hoog vuur, in een braadpan met 1 el

Mix’, peper en zout. Snijd de ongeschilde

olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet in

» 380 g havervlokken

aardappelen en de wortelen in dikke staafjes.

de koelkast*.

+ 300 g panko

« 100 g bloem

« 1 afgestreken el rietsuiker

« 4el barbecuesaus

» 2elazin

+ 2dlolijfolie

+ 1 frituurbad

+ 2el‘Fish mix" Market Fresh

« 2el ‘Wok mix’ Market Fresh

+ 1 kl komijnpoeder

» Peperen zout

* Tenzij anders aangegeven, moeten alle bereidingen in luchtdichte potten bewaard worden.

Laat steeds goed afkoelen, sluit de pot en zet in de koelkast of in de diepvriezer.

82

=

D64_MealPrep_v2.indd 82

2007120 16:40