Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
= |
a KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR
KLAAR, START, PREPPEN MAAR!
MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES
@ Verwarm de oven voor op 220°C.
Rol ze in de bloem, tik het overschot eraf,
@ Doe de hele zoete aardappelen in een
haal ze door de eieren en rol ze dan in de
+ 4 rundburgers
kookpot, bedek ze met water, breng aan de
panko. Bedek 2 ovenplaten met bakpapier,
« 300 g gekookte ham in sneetjes
kook en kook de aardappelen 40 min.
verdeel er de groentestaafjes over en bak ze
© Doe de kerstomaten in een ovenschaal,
» 600 g kabeljauwhaasje
20 min goudbruin in de oven, op 200°C. Zet in
» Beieren
prik er gaatjes in en meng ze met 2 el olijfolie,
de diepvriezer”.
« Zaubergines
zout en de rietsuiker. Schuif 20 min in de oven
© Snijd de kabeljauw in 8 porties. Kruid
« 5 courgettes
Zet de tomaten in de diepvriezer“.
met peper en zout. Paneer ze op dezelfde
« 500 g biowortelen
© Snijd intussen een hoedje uit de coeur
manier als de groenten en bak ze kort rondom
« 1,2 kg grote niet te rijpe cœur de bœuf-
de bœuf-tomaten en hol ze uit (houd het
tomaten
goudbruin, in een braadpan met een kleine
vruchtvlees apart). Draai ze om in een
bodem hete olijfolie. Zet in de diepvriezer”.
» 500 g kerstomaten
ovenschaal, leg er de hoedjes naast en schuif
@ Fruit het vruchtvlees van de coeur de
« 2 heel rijpe avocado’s
alles 10 min in de oven.
« 1 bussel lente-uitjes
boeuf-tomaten in een braadpan met de
« 150 g jonge spinazieblaadjes
© Snijd de aubergines in dikke plakjes. Bedek
fijngesnipperde lente-uitjes, de tijm en
een ovenplaat met bakpapier en schik er de
« 100 g rucola
2 el olijfolie. Kruid met peper en zout, en laat
« 2 slahartjes
aubergineplakjes op. Besprenkel ze met
10 min pruttelen. Meng intussen de gekookte
+ 50 g halfgedroogde tomaten
2 el olie, kruid ze met peper en zout, en bak
rijst met de ricotta, 100 g geraspte parmigiano,
» 60 g zwarte Kalamonolijven
ze 20 min in de oven. Doe hetzelfde met
de halfgedroogde tomaten in stukken,
« 2 grote zoete aardappelen (+ 600 g)
3 courgettes en bak ze 15 min. Zet alles in
de grofgehakte jonge spinazieblaadjes,
« 1 granaatappel
de diepvriezer”.
+ Zcitroenen
de gehakte, ontpitte zwarte olijven en de
@ Mix of plet het vruchtvlees van de
pijnboompitten. Breng verder op smaak. Vul
+ 500 g vastkokende aardappelen
avocado’s met het sap van 1 citroen, de
de coeur de boeuf-tomaten met deze bereiding
« 1 kg verse of « frietjes
+ 400 g parmigiano
koriander, Lel olijfolie, peper en zout. Doe in
en leg er de hoedjes bovenop. Verdeel de saus
+ 4 mozzarellabollen (4 x 125 g)
een luchtdichte pot, dek de hele oppervlakte
over de bodem van een ovenschaal en schik
« 100 g gruyère
goed af met een stukje vershoudfolie, sluit de
er de gevulde tomaten in. Schep een eventueel
« 1 verse geitenkaas natuur Le Larry
pot en zet in de koelkast.
restje vulling ook in de schaal, langs de kant.
1259
@ Kook de rijst volgens de instructies op
Laat afkoelen, dek af en zet in de koelkast.
* 250 g ricotta
de verpakking.
@® kook de pasta in gezouten water, maar
+ 500 g yoghurt natuur
@ schil de zoete aardappelen en plet hun
slechts gedurende 70% van de aangeduide
+ 2,5 dlroom
* 2 bussels basilicum
vruchtvlees met een vork. Hak de oregano en
kooktijd. Giet ze af en spoel ze grondig met
1 bussel basilicum fijn. Voeg de oregano, het
koud water. Snijd de ham in kleine vierkantjes.
« 1 bussel verse oregano
basilicum, 200 g geraspte parmigiano,
Meng 2 grofgeraspte courgettes in een grote
» 1 bussel koriander
» 4 takjes tijm
2 eieren, de azijn, peper en zout toe. Kneed
ovenschaal met de room, 100 g geraspte
tot 2 deegballen en druk ze met de hand
parmigiano, 1 gehakte bussel basilicum, de
plat tussen 2 vellen bakpapier. Verwijder
ham, peper en zout. Voeg de uitgelekte pasta
het bovenste vel bakpapier en schuif de
toe, meng, verdeel de bereiding gelijkmatig en
« 50 g geroosterde pijnboompitten
deegballen 10 min in de oven, op 200°C.
bestrooi met geraspte gruyère. Dek af en zet in
+ 4 hamburgerbroodjes met
Laat de deegballen afkoelen en zet ze met
de diepvriezer.
sesamzaadjes
het bakpapier in de diepvriezer.
® Bak de burgers 30 s per kant goudbruin
« 500 g tortiglione, macaroni …
« 250 g halfvolkorenrijst
© Klop 6 eieren met de ‘Wok mix‘, de ‘Fish
op een hoog vuur, in een braadpan met 1 el
Mix’, peper en zout. Snijd de ongeschilde
olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet in
» 380 g havervlokken
aardappelen en de wortelen in dikke staafjes.
de koelkast*.
+ 300 g panko
« 100 g bloem
« 1 afgestreken el rietsuiker
« 4el barbecuesaus
» 2elazin
+ 2dlolijfolie
+ 1 frituurbad
+ 2el‘Fish mix" Market Fresh
« 2el ‘Wok mix’ Market Fresh
+ 1 kl komijnpoeder
» Peperen zout
* Tenzij anders aangegeven, moeten alle bereidingen in luchtdichte potten bewaard worden.
Laat steeds goed afkoelen, sluit de pot en zet in de koelkast of in de diepvriezer.
82
=
D64_MealPrep_v2.indd 82
2007120 16:40