Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 62


Hier is pagina 62 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Delhaize Folder 01.09.2020

Hier is pagina 62 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 62

[3 HA TIP van pe CHEF Ontdek al onze recepten met pasta op delhaize.be/recepten 8 HELP! Hoe maak ik: DE BESTE BOLOGNESE? Iedereen vindt de bolognesesaus van zijn mama de lekkerste. Maar hoe authentiek is onze Belgische spaghettisaus tegenover de Italiaanse ragú alla bolognese? Chef Jeroen De Pauw geeft een woordje uitleg over de oorsprong én de bereidingswijze van deze populaire pastasaus. Voor eens en altijd: is onze geliefde stoofvlees doet. Schep het gekorste vlees bolognesesaus nu Italiaans of niet? uit de pot en houd apart in een kom …” JEROEN: “Als een Italiaan onze spaghettisaus op zijn bord krijgt, zou hij Passata, ajuin, look erbij en klaar? grote ogen opzetten. Niet alleen omdat JEROEN: “Je fruit vervolgens inderdaad een onze pasta zwemt in de saus (lacht), beetje ui en knoflook in olijfolie. Je voegt maar ook omdat we vanalles in onze het vlees weer toe met passata … en pas daarna begint het echte werk. Je zet het spaghettisaus draaien: gemengd gehakt, selder, wortelen, paprika, champignons … deksel op je pot en laat het vlees zo'n 4 We maken er eigenlijk meer een 2u traag garen in de oven op 160°C. \| groentesaus van dan een vleessaus, zoals Op die manier smelt het vlees straks in | oorspronkelijk de bedoeling was.” je saus én op je tong, zoals het een echte bolognese betaamt” “Bolognese is Mmm, klinkt goed. Maar wat als ik weinig tijd heb? eigenlijk een ragout JEROEN: “Als je weinig tijd hebt, kun je eventueel wel met gehakt aan de slag die gemaakt wordt gaan. Maar om de smaak van je saus (1 van het zenuwstuk zo puur mogelijk te houden, laat je al die extra groenten best achterwege. van de hals van Ui, knoflook en passata volstaan als smaakmakers voor een authentieke de koe.” saus. Je kunt eventueel ook een scheut wijn (witte of rode) toevoegen en Aha, de basis van de enige echte je bord afwerken met parmigiano, kk bolognese is vlees? verse basilicum of oregano.” | JEROEN: “Jep, bolognese is eigenlijk een ragout op basis van rundvlees. Geen gehakt, maar het zenuwstuk van de VEGAN BOLO: YOLO OF NO-60? © hals van de koe. Deze 'halslap' wordt ook JEROEN: “Ook veggies en vegans hebben gebruikt als stoofvlees, soepvlees of filet recht op een authentieke pastasaus. americain. Vraag ernaar bij de beenhouwer Gebruik dan een vleesvervanger in plaats van je favoriete Delhaize. Hij zal je met van rundvlees. Bak de vleesvervanger aan plezier zo’n stevig stuk vlees bezorgen. met de ui en de knoflook, voeg de passata Snijd het rundvlees in dunne reepjes en toe en laat max. 20 min sudderen, zodat daarna in blokjes. Verwarm een scheut je vleesvervanger nog een leuke bite heeft Kies voor een vleesvervanger op basis van olijfolie in een grote pot op het vuur. Bak de stukjes vlees aan in de pan zoals je bij groenten, peulvruchten of seitan” vevevsovervsoesenes sce corveserveertesrrenerosereersorse sens derenseevvents eve enve eneen d Esens a Ze Bi 62 Pe | a D72 Conseil de chef DEF.indd 62 20/07/20 15:50

Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 62