Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 24 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24
[3 F5 SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN ZOETE AARDAPPELSALADE KIPSATÉS EN ZOETE OPEN RAVIOLI MET PULLED PORK MET GEGRILDE GARNALEN EN ZOETE AARDAPPELCREME AARDAPPELPUREE Verten: 128 - Koolhydraten: 46 g 206 Vezels:8 g - Elwitten:17 g Vetten:17 g - Koolhydraten: 43 g Vetten:22 g - Koolhydraten: 598 ® Vezels: 1g - Eiwitten: i7 g 09 Vezels: 1 - Elwitten:50g Verwarm de oven voor op 180°C. Bak 425 g zoete aardappelblokjes met Verwarm de oven voor op 180°C. Leg Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 2 hele zoete aardappelen (+ 500 g) in 4 hele zoete aardappelen (+ 1 kg) in peper en zout (l schaaltje) volgens de instructies op de verpakking, Snijd een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u en een ovenschaal, bak ze gedurende lu 1lente-uitje, 110 g mini-asperges, schil ze. Breng 5 dl water aan de kook en schil ze. Mix het vruchtvlees van de met 1 gevogeltebouillonblokje. Haal de aardappelen met 2 el tahini, peper en 1 mango en Y2 rode peper in heel fijne schuine plakjes. Meng ze met pan van het vuur en voeg het vruchtvlees zout, tot een homogene puree. Rijg 700 g 200 g courgettelinguini (l schaaltje), van de zoete aardappelen toe, samen extra fijne kipfiletlapjes op satéstokjes. met 1 dl zure room en Espelettepeper, Bak ze op een matig vuurtje goudbruin, 100 g gedopte edamameboontjes, Y2 gehakte bussel koriander, naar eigen smaak. Mix tot een gladde in een braadpan met 2 el olijfolie. Voeg 4 el rijstazijn, 2 el gembersiroop (uit crème en breng verder op smaak. Houd 3 el hoisinsaus en 3 el water toe. Laat warm. Fruit 300 g ‘Pulled Pork’ Herta inkoken en lichtjes karamelliseren. een bokaal gemberballetjes op siroop) en Ys el ‘Thai Mix’ Market Fresh. Verdeel met Lel olijfolie in een braadpan. Giet er Bestrooi met 2 el sesamzaadjes en over een grote schaal. Snijd de staart 1,5 dl water bij, roer de aanbaksels los en serveer de zoete aardappelpuree met laat 5 min op een zacht vuurtje sudderen de satés. Werk af met 2 fijngesnipperde van 400 g ontdooide hele garnalen « overlangs in 2, zonder ze volledig open Breng een kookpot water aan de kook lente-uitjes en 4 el ‘Thai Nuts’ Blue te snijden. Bak ze met 2 el olijfolie en en dompel er 8 verse lasagnevellen Elephant. Dien meteen op. gedurende 3 min in. Giet een beetje % el Thai Mix’. Verdeel de garnalen over de salade en voeg de zoete zoete aardappelcrème in de borden. aardappelblokjes toe. Werk af met Voeg 2 uitgelekte lasagnevellen toe in elk bord, verfrommel ze lichtjes en verdeel 1limoen in partjes. Bestrooi met 2el paarse radijsscheuten, er de pulled pork over. Besprenkel met 2 el kokosschilfers en koriander. een scheutje olijfolie, werk af met ZOETE AARDAPPELWAFELS basilicum en serveer. MET GEROOKTE FOREL ®- Heb je geen gembersiroop in huis? = Rasp een stukje gember, pers er het sap uit en © Geef de pulled pork naar eigen smaak wat pit meng het met honing (of agavesiroop). met een beetje sojasaus. Vetten: 36 g - Koolhydraten: 44 g 9 v Is:2g- Eiwitten: 22g Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 3 hele zoete aardappelen (+ 750 g) in VELOUTÉ VAN ZOETE AARDAPPELEN MET GEROOKTE FOREL = een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u © 15 MIN + 20 MIN KOOKTIJD © GEMAKKELI LS en schil ze. Meng 500 g vruchtvlees met 50 g boter in stukken, 100 g bloem en Vetten: H g - Koolhydraten:27g 06 Vezels:3g - Envitten: 11 g 2 eieren tot een homogeen deeg. Kruid met peper en zout. Bak kleine wafels, zoals gewoonlijk, in een heet beboterd Hak 1 ui en 1 preiwit. Fruit ze 2 min op een vrij hoog vuur in een stoofpan met 2 el olijfolie. Bestrooi met 1 kl ras el hanout, voeg 425 g zoete aardappelblokjes wafelijzer (10 à 12 wafels). Garneer de met peper en zout toe (1 schaaltje) en meng 1 min. Overgiet met 1,2 l water en voeg wafels met 2 dl zure room in quenelles, verdeel er 250 g gerookte Ardense 2 verkruimelde gevogeltebouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat 20 min op een zacht vuurtje pruttelen. Mix de soep in de blender fijn en breng ze verder forelfilets taste of Inspirations in op smaak. Verdeel de soep over de borden en voeg 140 g licht verkruimelde stukken bovenop en werk af met 1citroen in fijne schijfjes. Bestrooi met gerookt forelhaasje toe, 1 el maanzaad en enkele takjes waterkers (of peterselie). Besprenkel de soep met een scheutje olijfolie en serveer. gehakte bieslook en roze peper. -@- Gebruik je een gewone mixer? Giet de soep dan door een puntzeef om er alle restjes aardappelschil ®- Laat een zeebriesje over je wafels waaien: strooi - uitte filteren. wat haringeitjes op de roomquenelles. 24 D03_DeSaisonPatateDouce.indd 24 22/07/20 15:05
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24