Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

[3

F5 SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN

ZOETE AARDAPPELSALADE

KIPSATÉS EN ZOETE

OPEN RAVIOLI MET PULLED PORK

MET GEGRILDE GARNALEN

EN ZOETE AARDAPPELCREME

AARDAPPELPUREE

Verten: 128 - Koolhydraten: 46 g

206

Vezels:8 g - Elwitten:17 g

Vetten:17 g - Koolhydraten: 43 g

Vetten:22 g - Koolhydraten: 598

®

Vezels: 1g - Eiwitten: i7 g

09

Vezels: 1 - Elwitten:50g

Verwarm de oven voor op 180°C. Bak

425 g zoete aardappelblokjes met

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg

2 hele zoete aardappelen (+ 500 g) in

4 hele zoete aardappelen (+ 1 kg) in

peper en zout (l schaaltje) volgens de

instructies op de verpakking, Snijd

een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u en

een ovenschaal, bak ze gedurende lu

1lente-uitje, 110 g mini-asperges,

schil ze. Breng 5 dl water aan de kook

en schil ze. Mix het vruchtvlees van de

met 1 gevogeltebouillonblokje. Haal de

aardappelen met 2 el tahini, peper en

1 mango en Y2 rode peper in heel fijne

schuine plakjes. Meng ze met

pan van het vuur en voeg het vruchtvlees

zout, tot een homogene puree. Rijg 700 g

200 g courgettelinguini (l schaaltje),

van de zoete aardappelen toe, samen

extra fijne kipfiletlapjes op satéstokjes.

met 1 dl zure room en Espelettepeper,

Bak ze op een matig vuurtje goudbruin,

100 g gedopte edamameboontjes,

Y2 gehakte bussel koriander,

naar eigen smaak. Mix tot een gladde

in een braadpan met 2 el olijfolie. Voeg

4 el rijstazijn, 2 el gembersiroop (uit

crème en breng verder op smaak. Houd

3 el hoisinsaus en 3 el water toe. Laat

warm. Fruit 300 g ‘Pulled Pork’ Herta

inkoken en lichtjes karamelliseren.

een bokaal gemberballetjes op siroop) en

Ys el ‘Thai Mix’ Market Fresh. Verdeel

met Lel olijfolie in een braadpan. Giet er

Bestrooi met 2 el sesamzaadjes en

over een grote schaal. Snijd de staart

1,5 dl water bij, roer de aanbaksels los en

serveer de zoete aardappelpuree met

laat 5 min op een zacht vuurtje sudderen

de satés. Werk af met 2 fijngesnipperde

van 400 g ontdooide hele garnalen «

overlangs in 2, zonder ze volledig open

Breng een kookpot water aan de kook

lente-uitjes en 4 el ‘Thai Nuts’ Blue

te snijden. Bak ze met 2 el olijfolie en

en dompel er 8 verse lasagnevellen

Elephant. Dien meteen op.

gedurende 3 min in. Giet een beetje

% el Thai Mix’. Verdeel de garnalen

over de salade en voeg de zoete

zoete aardappelcrème in de borden.

aardappelblokjes toe. Werk af met

Voeg 2 uitgelekte lasagnevellen toe in elk

bord, verfrommel ze lichtjes en verdeel

1limoen in partjes. Bestrooi met

2el paarse radijsscheuten,

er de pulled pork over. Besprenkel met

2 el kokosschilfers en koriander.

een scheutje olijfolie, werk af met

ZOETE AARDAPPELWAFELS

basilicum en serveer.

MET GEROOKTE FOREL

®- Heb je geen gembersiroop in huis?

=

Rasp een stukje gember, pers er het sap uit en

© Geef de pulled pork naar eigen smaak wat pit

meng het met honing (of agavesiroop).

met een beetje sojasaus.

Vetten: 36 g - Koolhydraten: 44 g

9

v

Is:2g- Eiwitten: 22g

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg

3 hele zoete aardappelen (+ 750 g) in

VELOUTÉ VAN ZOETE AARDAPPELEN MET GEROOKTE FOREL

=

een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u

© 15 MIN + 20 MIN KOOKTIJD © GEMAKKELI

LS

en schil ze. Meng 500 g vruchtvlees met

50 g boter in stukken, 100 g bloem en

Vetten: H g - Koolhydraten:27g

06

Vezels:3g - Envitten: 11 g

2 eieren tot een homogeen deeg. Kruid

met peper en zout. Bak kleine wafels,

zoals gewoonlijk, in een heet beboterd

Hak 1 ui en 1 preiwit. Fruit ze 2 min op een vrij hoog vuur in een stoofpan met

2 el olijfolie. Bestrooi met 1 kl ras el hanout, voeg 425 g zoete aardappelblokjes

wafelijzer (10 à 12 wafels). Garneer de

met peper en zout toe (1 schaaltje) en meng 1 min. Overgiet met 1,2 l water en voeg

wafels met 2 dl zure room in quenelles,

verdeel er 250 g gerookte Ardense

2 verkruimelde gevogeltebouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat 20 min op

een zacht vuurtje pruttelen. Mix de soep in de blender fijn en breng ze verder

forelfilets taste of Inspirations in

op smaak. Verdeel de soep over de borden en voeg 140 g licht verkruimelde

stukken bovenop en werk af met

1citroen in fijne schijfjes. Bestrooi met

gerookt forelhaasje toe, 1 el maanzaad en enkele takjes waterkers

(of peterselie). Besprenkel de soep met een scheutje olijfolie en serveer.

gehakte bieslook en roze peper.

-@- Gebruik je een gewone mixer? Giet de soep dan door een puntzeef om er alle restjes aardappelschil

®- Laat een zeebriesje over je wafels waaien: strooi

-

uitte filteren.

wat haringeitjes op de roomquenelles.

24

D03_DeSaisonPatateDouce.indd 24

22/07/20 15:05