Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
[3
F5 SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN
ZOETE AARDAPPELSALADE
KIPSATÉS EN ZOETE
OPEN RAVIOLI MET PULLED PORK
MET GEGRILDE GARNALEN
EN ZOETE AARDAPPELCREME
AARDAPPELPUREE
Verten: 128 - Koolhydraten: 46 g
206
Vezels:8 g - Elwitten:17 g
Vetten:17 g - Koolhydraten: 43 g
Vetten:22 g - Koolhydraten: 598
®
Vezels: 1g - Eiwitten: i7 g
09
Vezels: 1 - Elwitten:50g
Verwarm de oven voor op 180°C. Bak
425 g zoete aardappelblokjes met
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg
2 hele zoete aardappelen (+ 500 g) in
4 hele zoete aardappelen (+ 1 kg) in
peper en zout (l schaaltje) volgens de
instructies op de verpakking, Snijd
een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u en
een ovenschaal, bak ze gedurende lu
1lente-uitje, 110 g mini-asperges,
schil ze. Breng 5 dl water aan de kook
en schil ze. Mix het vruchtvlees van de
met 1 gevogeltebouillonblokje. Haal de
aardappelen met 2 el tahini, peper en
1 mango en Y2 rode peper in heel fijne
schuine plakjes. Meng ze met
pan van het vuur en voeg het vruchtvlees
zout, tot een homogene puree. Rijg 700 g
200 g courgettelinguini (l schaaltje),
van de zoete aardappelen toe, samen
extra fijne kipfiletlapjes op satéstokjes.
met 1 dl zure room en Espelettepeper,
Bak ze op een matig vuurtje goudbruin,
100 g gedopte edamameboontjes,
Y2 gehakte bussel koriander,
naar eigen smaak. Mix tot een gladde
in een braadpan met 2 el olijfolie. Voeg
4 el rijstazijn, 2 el gembersiroop (uit
crème en breng verder op smaak. Houd
3 el hoisinsaus en 3 el water toe. Laat
warm. Fruit 300 g ‘Pulled Pork’ Herta
inkoken en lichtjes karamelliseren.
een bokaal gemberballetjes op siroop) en
Ys el ‘Thai Mix’ Market Fresh. Verdeel
met Lel olijfolie in een braadpan. Giet er
Bestrooi met 2 el sesamzaadjes en
over een grote schaal. Snijd de staart
1,5 dl water bij, roer de aanbaksels los en
serveer de zoete aardappelpuree met
laat 5 min op een zacht vuurtje sudderen
de satés. Werk af met 2 fijngesnipperde
van 400 g ontdooide hele garnalen «
overlangs in 2, zonder ze volledig open
Breng een kookpot water aan de kook
lente-uitjes en 4 el ‘Thai Nuts’ Blue
te snijden. Bak ze met 2 el olijfolie en
en dompel er 8 verse lasagnevellen
Elephant. Dien meteen op.
gedurende 3 min in. Giet een beetje
% el Thai Mix’. Verdeel de garnalen
over de salade en voeg de zoete
zoete aardappelcrème in de borden.
aardappelblokjes toe. Werk af met
Voeg 2 uitgelekte lasagnevellen toe in elk
bord, verfrommel ze lichtjes en verdeel
1limoen in partjes. Bestrooi met
2el paarse radijsscheuten,
er de pulled pork over. Besprenkel met
2 el kokosschilfers en koriander.
een scheutje olijfolie, werk af met
ZOETE AARDAPPELWAFELS
basilicum en serveer.
MET GEROOKTE FOREL
®- Heb je geen gembersiroop in huis?
=
Rasp een stukje gember, pers er het sap uit en
© Geef de pulled pork naar eigen smaak wat pit
meng het met honing (of agavesiroop).
met een beetje sojasaus.
Vetten: 36 g - Koolhydraten: 44 g
9
v
Is:2g- Eiwitten: 22g
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg
3 hele zoete aardappelen (+ 750 g) in
VELOUTÉ VAN ZOETE AARDAPPELEN MET GEROOKTE FOREL
=
een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u
© 15 MIN + 20 MIN KOOKTIJD © GEMAKKELI
LS
en schil ze. Meng 500 g vruchtvlees met
50 g boter in stukken, 100 g bloem en
Vetten: H g - Koolhydraten:27g
06
Vezels:3g - Envitten: 11 g
2 eieren tot een homogeen deeg. Kruid
met peper en zout. Bak kleine wafels,
zoals gewoonlijk, in een heet beboterd
Hak 1 ui en 1 preiwit. Fruit ze 2 min op een vrij hoog vuur in een stoofpan met
2 el olijfolie. Bestrooi met 1 kl ras el hanout, voeg 425 g zoete aardappelblokjes
wafelijzer (10 à 12 wafels). Garneer de
met peper en zout toe (1 schaaltje) en meng 1 min. Overgiet met 1,2 l water en voeg
wafels met 2 dl zure room in quenelles,
verdeel er 250 g gerookte Ardense
2 verkruimelde gevogeltebouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat 20 min op
een zacht vuurtje pruttelen. Mix de soep in de blender fijn en breng ze verder
forelfilets taste of Inspirations in
op smaak. Verdeel de soep over de borden en voeg 140 g licht verkruimelde
stukken bovenop en werk af met
1citroen in fijne schijfjes. Bestrooi met
gerookt forelhaasje toe, 1 el maanzaad en enkele takjes waterkers
(of peterselie). Besprenkel de soep met een scheutje olijfolie en serveer.
gehakte bieslook en roze peper.
-@- Gebruik je een gewone mixer? Giet de soep dan door een puntzeef om er alle restjes aardappelschil
®- Laat een zeebriesje over je wafels waaien: strooi
-
uitte filteren.
wat haringeitjes op de roomquenelles.
24
D03_DeSaisonPatateDouce.indd 24
22/07/20 15:05