Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
[3
Pi KEUKENCHALLENGE
ZANDTAART MET
SOESJES MET
BLAUWE VRUCHTEN
HAMMOUSSE EN MOSTERD
Vetten: 218 - Koolhydraten:54g
Veuten: 258 - Koolhydraten: 158
Vezels:
Eiwinten:8g
8
Vezels: 1g - Eiwitten:13g
9
Voor het soezendeeg:
* 4diroom
Voor het zanddeeg:
30 g maiszetmeel
FRUITY GREEN TEA
« Seieren
« 2 bolle el mosterd
"lei
«5 dl melk
« 225 g zelfrijzende
» 90 g kristalsuiker
BRAAM EN DUINDOORN
« 200 g bloem
Voor de garnituur:
bloem
AADELHANZE
» 2,5 dl water
« 2elmosterd
« 1 vanillestokje
Zoetigheid op tafel? Deze
» 80 g kristalsuiker
Voor de garnituur:
fruitige melange met groene
« 100 g boter
« 8 kleine augurken
« 160 g malse boter
» 500 g blauwe bessen
thee past er wonderwel
« 1 snufje zout
+ 8 appelkappertjes
Voor de hammousse:
« 8 uien op azijn
» 1 snufje zout
« 200 g braambessen
bij! De zoetzure smaak van
Voor de crème anglaise:
« Lel bloemsuiker
bramen vormt een verrassende
« 300 g gekookte ham in
« 2takjes bladpeterselie
» 6eidooiers
EN
combinatie met de frisheid van
sneetjes
de duindoorn. Ideaal bij een
@ Maak het zanddeeg: kneed alle
high tea. 3 min laten trekken in
@ Maak het soezendeeg: breng het
heet water (80°C) en klaar!
water aan de kook met het zout en de
ingrediënten in een slakom tot een
stevige en homogene deegbal. Wikkel
boter in stukken. Verlaag het vuur, voeg
hem in vershoudfolie en laat 30 min in de
de bloem in één keer toe en meng met
koelkast rusten.
een spatel, tot het deeg een bol vormt
die van de bodem loskomt. Haal de
@ Maak intussen de crème anglaise:
snijd het vanillestokje overlangs
pan van het vuur en voeg 4 eieren één
voor één toe, terwijl je telkens krachtig
en schraap er het merg uit. Breng
de melk zachtjes aan de kook met
mengt. Klop het 5de ei los en roer
MARQUÊS DE MARIALVA
het beetje bij beetje onder het deeg.
het vanillestokje en het merg. Klop
Portugal - Bairrada
de eidooiers met de suiker en het
Gebruik het ei eventueel niet helemaal,
Portugese schuimwijn uit
zodat het deeg niet te vloeibaar wordt.
maiszetmeel tot een lint op. Voeg beetje
Bairrada op basis van autochtone
bij beetje en al kloppend de warme melk
druivenrassen, die een tweede
@ Verwarm de oven voor op 180°C.
Bedek een ovenplaat met bakpapier,
toe. Giet het mengsel weer in de kookpot
keer hergist op fles en vervolgens
en laat op een zacht vuurtje indikken,
12 maanden rijpt. Je herkent
doe het deeg in een spuitzak met
gladde tuit en spuit, op voldoende
ter wijl je blijft kloppen (let op, de
toetsen van gedroogd fruit, toast
bereiding mag niet koken). Giet de crème
en een mineraalfrisse afdronk.
afstand van elkaar, deegbolletjes ter
anglaise in een slakom en laat volledig
grootte van % sinaasappel (10 à 12
afkoelen in de koelkast.
stuks). Bak ze 45 min in de oven en laat
® Verwarm de oven voor op 180°C.
ze afkoelen.
Verdeel het deeg met een deegrol.
© Maak de hammousse: klop de room
Bekleed een taartvorm met bakpapier
met de mosterd en voeg de ham in
en leg er het deeg bovenop. Je kunt
kleine vierkantjes toe. Breng verder
eventueel ook de deegbal met de vingers
2
op smaak. Giet in een spuitzak met
in de vorm zelf platdrukken, tot de
’TIS KLAAR
u
fijne tuit.
bodem en de randen bedekt zijn. Bak
@ Maak een gaatje in de onderkant
de taart 20 min goudbruin in de oven,
BAKKERIJAFDELING
van de soesjes en vul ze met mousse.
ontvorm ze en laat ze op een rooster
Smeer er een beetje mosterd bovenop
GOURMET SOESJES
afkoelen.
en werk af met de augurken, de uitjes,
@ Verdeel de crème anglaise net voor
TASTE OF INSPIRATIONS
de appelkappertjes en de peterselie.
het opdienen over de taartbodem en
Toch liever zoete soesjes? Dan zijn deze Gourmet
Dien koel op.
bedek ze met de blauwe bessen en de
soesjes met banketbakkersroom op basis van
-_Heb je te veel soesjes gebakken? Perfect
gehalveerde braambessen. Bestuif de
hoevemelk een leuk idee! 100% natuurlijk, zonder
taart met bloemsuiker en serveer.
toevoegingen of synthetische kleurstoffen.
voor een heerlijk dessertje: vul ze met
Elke doos bevat zes smaken: chocolade, vanille,
slagroom en overgiet ze met chocoladesaus.
Gameer de taartbodem niet te lang
framboos, pistache, gezouten karamel en citroen.
op voorhand voor een perfecte
krokant-smeltende ervaring.
58 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
D10_DétiWeekendPâteindd 58
®
2007120 17:13