Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 58 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 58
[3 Pi KEUKENCHALLENGE ZANDTAART MET SOESJES MET BLAUWE VRUCHTEN HAMMOUSSE EN MOSTERD Vetten: 218 - Koolhydraten:54g Veuten: 258 - Koolhydraten: 158 Vezels: Eiwinten:8g 8 Vezels: 1g - Eiwitten:13g 9 Voor het soezendeeg: * 4diroom Voor het zanddeeg: 30 g maiszetmeel FRUITY GREEN TEA « Seieren « 2 bolle el mosterd "lei «5 dl melk « 225 g zelfrijzende » 90 g kristalsuiker BRAAM EN DUINDOORN « 200 g bloem Voor de garnituur: bloem AADELHANZE » 2,5 dl water « 2elmosterd « 1 vanillestokje Zoetigheid op tafel? Deze » 80 g kristalsuiker Voor de garnituur: fruitige melange met groene « 100 g boter « 8 kleine augurken « 160 g malse boter » 500 g blauwe bessen thee past er wonderwel « 1 snufje zout + 8 appelkappertjes Voor de hammousse: « 8 uien op azijn » 1 snufje zout « 200 g braambessen bij! De zoetzure smaak van Voor de crème anglaise: « Lel bloemsuiker bramen vormt een verrassende « 300 g gekookte ham in « 2takjes bladpeterselie » 6eidooiers EN combinatie met de frisheid van sneetjes de duindoorn. Ideaal bij een @ Maak het zanddeeg: kneed alle high tea. 3 min laten trekken in @ Maak het soezendeeg: breng het heet water (80°C) en klaar! water aan de kook met het zout en de ingrediënten in een slakom tot een stevige en homogene deegbal. Wikkel boter in stukken. Verlaag het vuur, voeg hem in vershoudfolie en laat 30 min in de de bloem in één keer toe en meng met koelkast rusten. een spatel, tot het deeg een bol vormt die van de bodem loskomt. Haal de @ Maak intussen de crème anglaise: snijd het vanillestokje overlangs pan van het vuur en voeg 4 eieren één voor één toe, terwijl je telkens krachtig en schraap er het merg uit. Breng de melk zachtjes aan de kook met mengt. Klop het 5de ei los en roer MARQUÊS DE MARIALVA het beetje bij beetje onder het deeg. het vanillestokje en het merg. Klop Portugal - Bairrada de eidooiers met de suiker en het Gebruik het ei eventueel niet helemaal, Portugese schuimwijn uit zodat het deeg niet te vloeibaar wordt. maiszetmeel tot een lint op. Voeg beetje Bairrada op basis van autochtone bij beetje en al kloppend de warme melk druivenrassen, die een tweede @ Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier, toe. Giet het mengsel weer in de kookpot keer hergist op fles en vervolgens en laat op een zacht vuurtje indikken, 12 maanden rijpt. Je herkent doe het deeg in een spuitzak met gladde tuit en spuit, op voldoende ter wijl je blijft kloppen (let op, de toetsen van gedroogd fruit, toast bereiding mag niet koken). Giet de crème en een mineraalfrisse afdronk. afstand van elkaar, deegbolletjes ter anglaise in een slakom en laat volledig grootte van % sinaasappel (10 à 12 afkoelen in de koelkast. stuks). Bak ze 45 min in de oven en laat ® Verwarm de oven voor op 180°C. ze afkoelen. Verdeel het deeg met een deegrol. © Maak de hammousse: klop de room Bekleed een taartvorm met bakpapier met de mosterd en voeg de ham in en leg er het deeg bovenop. Je kunt kleine vierkantjes toe. Breng verder eventueel ook de deegbal met de vingers 2 op smaak. Giet in een spuitzak met in de vorm zelf platdrukken, tot de ’TIS KLAAR u fijne tuit. bodem en de randen bedekt zijn. Bak @ Maak een gaatje in de onderkant de taart 20 min goudbruin in de oven, BAKKERIJAFDELING van de soesjes en vul ze met mousse. ontvorm ze en laat ze op een rooster Smeer er een beetje mosterd bovenop GOURMET SOESJES afkoelen. en werk af met de augurken, de uitjes, @ Verdeel de crème anglaise net voor TASTE OF INSPIRATIONS de appelkappertjes en de peterselie. het opdienen over de taartbodem en Toch liever zoete soesjes? Dan zijn deze Gourmet Dien koel op. bedek ze met de blauwe bessen en de soesjes met banketbakkersroom op basis van -_Heb je te veel soesjes gebakken? Perfect gehalveerde braambessen. Bestuif de hoevemelk een leuk idee! 100% natuurlijk, zonder taart met bloemsuiker en serveer. toevoegingen of synthetische kleurstoffen. voor een heerlijk dessertje: vul ze met Elke doos bevat zes smaken: chocolade, vanille, slagroom en overgiet ze met chocoladesaus. Gameer de taartbodem niet te lang framboos, pistache, gezouten karamel en citroen. op voorhand voor een perfecte krokant-smeltende ervaring. 58 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. D10_DétiWeekendPâteindd 58 ® 2007120 17:13
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 58