Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

[3

Pi KEUKENCHALLENGE

ZANDTAART MET

SOESJES MET

BLAUWE VRUCHTEN

HAMMOUSSE EN MOSTERD

Vetten: 218 - Koolhydraten:54g

Veuten: 258 - Koolhydraten: 158

Vezels:

Eiwinten:8g

8

Vezels: 1g - Eiwitten:13g

9

Voor het soezendeeg:

* 4diroom

Voor het zanddeeg:

30 g maiszetmeel

FRUITY GREEN TEA

« Seieren

« 2 bolle el mosterd

"lei

«5 dl melk

« 225 g zelfrijzende

» 90 g kristalsuiker

BRAAM EN DUINDOORN

« 200 g bloem

Voor de garnituur:

bloem

AADELHANZE

» 2,5 dl water

« 2elmosterd

« 1 vanillestokje

Zoetigheid op tafel? Deze

» 80 g kristalsuiker

Voor de garnituur:

fruitige melange met groene

« 100 g boter

« 8 kleine augurken

« 160 g malse boter

» 500 g blauwe bessen

thee past er wonderwel

« 1 snufje zout

+ 8 appelkappertjes

Voor de hammousse:

« 8 uien op azijn

» 1 snufje zout

« 200 g braambessen

bij! De zoetzure smaak van

Voor de crème anglaise:

« Lel bloemsuiker

bramen vormt een verrassende

« 300 g gekookte ham in

« 2takjes bladpeterselie

» 6eidooiers

EN

combinatie met de frisheid van

sneetjes

de duindoorn. Ideaal bij een

@ Maak het zanddeeg: kneed alle

high tea. 3 min laten trekken in

@ Maak het soezendeeg: breng het

heet water (80°C) en klaar!

water aan de kook met het zout en de

ingrediënten in een slakom tot een

stevige en homogene deegbal. Wikkel

boter in stukken. Verlaag het vuur, voeg

hem in vershoudfolie en laat 30 min in de

de bloem in één keer toe en meng met

koelkast rusten.

een spatel, tot het deeg een bol vormt

die van de bodem loskomt. Haal de

@ Maak intussen de crème anglaise:

snijd het vanillestokje overlangs

pan van het vuur en voeg 4 eieren één

voor één toe, terwijl je telkens krachtig

en schraap er het merg uit. Breng

de melk zachtjes aan de kook met

mengt. Klop het 5de ei los en roer

MARQUÊS DE MARIALVA

het beetje bij beetje onder het deeg.

het vanillestokje en het merg. Klop

Portugal - Bairrada

de eidooiers met de suiker en het

Gebruik het ei eventueel niet helemaal,

Portugese schuimwijn uit

zodat het deeg niet te vloeibaar wordt.

maiszetmeel tot een lint op. Voeg beetje

Bairrada op basis van autochtone

bij beetje en al kloppend de warme melk

druivenrassen, die een tweede

@ Verwarm de oven voor op 180°C.

Bedek een ovenplaat met bakpapier,

toe. Giet het mengsel weer in de kookpot

keer hergist op fles en vervolgens

en laat op een zacht vuurtje indikken,

12 maanden rijpt. Je herkent

doe het deeg in een spuitzak met

gladde tuit en spuit, op voldoende

ter wijl je blijft kloppen (let op, de

toetsen van gedroogd fruit, toast

bereiding mag niet koken). Giet de crème

en een mineraalfrisse afdronk.

afstand van elkaar, deegbolletjes ter

anglaise in een slakom en laat volledig

grootte van % sinaasappel (10 à 12

afkoelen in de koelkast.

stuks). Bak ze 45 min in de oven en laat

® Verwarm de oven voor op 180°C.

ze afkoelen.

Verdeel het deeg met een deegrol.

© Maak de hammousse: klop de room

Bekleed een taartvorm met bakpapier

met de mosterd en voeg de ham in

en leg er het deeg bovenop. Je kunt

kleine vierkantjes toe. Breng verder

eventueel ook de deegbal met de vingers

2

op smaak. Giet in een spuitzak met

in de vorm zelf platdrukken, tot de

’TIS KLAAR

u

fijne tuit.

bodem en de randen bedekt zijn. Bak

@ Maak een gaatje in de onderkant

de taart 20 min goudbruin in de oven,

BAKKERIJAFDELING

van de soesjes en vul ze met mousse.

ontvorm ze en laat ze op een rooster

Smeer er een beetje mosterd bovenop

GOURMET SOESJES

afkoelen.

en werk af met de augurken, de uitjes,

@ Verdeel de crème anglaise net voor

TASTE OF INSPIRATIONS

de appelkappertjes en de peterselie.

het opdienen over de taartbodem en

Toch liever zoete soesjes? Dan zijn deze Gourmet

Dien koel op.

bedek ze met de blauwe bessen en de

soesjes met banketbakkersroom op basis van

-_Heb je te veel soesjes gebakken? Perfect

gehalveerde braambessen. Bestuif de

hoevemelk een leuk idee! 100% natuurlijk, zonder

taart met bloemsuiker en serveer.

toevoegingen of synthetische kleurstoffen.

voor een heerlijk dessertje: vul ze met

Elke doos bevat zes smaken: chocolade, vanille,

slagroom en overgiet ze met chocoladesaus.

Gameer de taartbodem niet te lang

framboos, pistache, gezouten karamel en citroen.

op voorhand voor een perfecte

krokant-smeltende ervaring.

58 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

D10_DétiWeekendPâteindd 58

®

2007120 17:13