Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alles over je winkel €
Je
> boodschappen in et
F
ATP IE NN
SOESJES MET HAMMOUSSE
SHRIMP CAKES MET YOGHURTSAUS
MET GEROOKTE FOREL
EN MOSTERD
Voor 4 à 8 personen
Voor 4 personen
Voor 10 à 12 stuks
EE 300 g rauwe gepelde garnaalstaarten =
M 140 g gerookt forelhaasje
a ET
M 200 g gepelde grijze garnalen
B lei M 1 bussel lente-uitjes
m 425 gzoete aardappelblokjes met peper en zout
M 5eieren M 200 g bloem
(1 schaaltje)
M 100g boter EN 1 snufje zout
m 375 g ‘Pizza Croccantina met olijfolie’
1 preiwit
Voor de hammousse:
Campagna Romana
Jan
m 300 g gekookte ham in sneetjes
m 6clmelk MM 2 el olijfolie
lel maanzaad
m 4Adiroom MM 2 bolle el mosterd
M Ì bussel koriander EN Y bussel basilicum
M !/: bussel bieslook EN Y rode peper
2 gevogeltebouillonblokjes
LRU
2 el olijfolie
Voor de garnituur:
dpd
Enkele takjes waterkers
M 2el mosterd EN 8 kleine augurken
Voor de yoghurtsaus:
1kKl ras el hanout
M 8 appelkappertjes MM 8 uien op azijn
m 250 gyoghurt natuur I 1 el olijfolie
LEEE ENG
M 1 bussel koriander MM Peper en zout
rag gg
B 2 takjes bladpeterselie
RISOTTO MET TONGILETS, ZOETE
KIPCURRY-SPREAD
COCOTTE-EIEREN MET BRIE
AARDAPPELEN EN WATERKERSPESTO
EN CHAMPIGNONS
Voor-1 bokaal (4 personen)
Voor 4 personen
250 g kippenboutfilets
Voor 4 personen
1 eidooier
NEC
IE 600 g tongfilets EM 2 sjalotten
IR 425 g zoete aardappelblokjes met peper en zout
2 lente-uitjes
IE 150 g champignons ‘Gastronomische mix’ bio
(1 schaaltje) EM 250 g arboriorijst
2el citroensap
BESTEN
m 100 gparmigiano MM 1,5 di witte wijn
VRA
UE
1,2 di koolzaadolie
_ wa EC
m 2 gevogeltebouillonblokjes MM 20 g boter
BEN
MM 1teentje knoflook Mi % rode peper
M lelolijfolie
Voor de waterkerspesto:
2 el ‘Madrascurry’ Market Fresh
IE 3 takjes dragon
HE bussel waterkers MM 25 g amandelschilfers
|
Peper en zout
dn dte
m 15 gparmigiano I 1,5 di olijfolie voor
salades M 1 klein teentje knoflook
| Bag pn
VLEESBROOD MET WORTELEN,
KIPSATES EN
ZOETE AARDAPPELSALADE
WEDGES EN PEPERSAUS
ZOETE AARDAPPELPUREE
MET GEGRILDE GARNALEN
Ne
RES
Voor 4 personen
m 1 panklaar vleesbrood (+ 650 g)
M 700 g extra fijne kipfiletlapjes
M 400 ghele garnalen # M 425 gz0ete
IE 2 pakjes voorgegaarde gele en oranje
IE 4 zoete aardappelen (+ 1 kg)
aardappelblokjes met peper en zout (1 schaaltje)
wortelschijfjes (2x 400 g)
M 2 lente-uities
LURF NO Ser E01)
IE 2 schaaltjes aardappelpartjes peper en zeezout
LENTE OTN 0E: ne
110 gmini-asperges I 1 lente-uitje
(2x450 8)
L PARU
PORTES
M 1 zakje verse groenepepersaus ‘Culinary (220 g)
M 3elhoisinsaus
M 100 g gedopte edamameboontjes
LOUE
CRÉDIT
IE 2 el paarse radijsscheuten
IE 2takjes rozemarijn
M 2elsesamzaadies
1 mango I 1 limoen I 2 el gembersiroop
I lof 2 kl komijnpoeder
Zone
B Ael rijstazijn EN 2el olijfolie
RCE
M Zrode peper M 2 bussel koriander
u 1 el Thai Mix Market Fresh
SPAGHETTI PUTTANESCA MET TONIN
NOEDELS À LA MINUTE
BALLETJES MET DRAGONSAUS,
MET GROENTEBALLETIES
GEBRAISEERD WITLOOF EN PUREE
RE]
m 2 bokalen witte tonijn in eigen nat (2 x 140 g,
Voor 4 personen
NER
uitgelekt gewicht)
M 1 zakje groenteballetjes Greenway = (500 g)
m 2 schaaltjes balletjes met dragonsaus
M 1 blik gestrekte ansjovisfilets in olijfolie (30 g)
BEE
(2x+760 g- 12 stuks)
Mm 1 flesje passata (700 g)
m 4 pakjes instantnoedels ‘Thai Red Curry’
M 4 pakjes gebraiseerd witloof (4 x 150 g)
m 1potje fingehakte ui (50 g) MM 1 citroen
Knorr (4 x 69 g)
m 1 family pack polderpuree Bart Desmidt (1 kg)
m 500 gspaghetti MM 1 bokaaltje nonpareilles
M 2 rode peper
LRU
kappertjes (70 g, uitgelekt gewicht)
LR EE
LAON
M 1 bokaal visfond (4 dl) M 2 el olijfolie
DEERD GER tu
» CURTIUS
I Bag
IE 4 takjes bladpeterselie
BIER MET LIEFDE GEBROUWEN
Ld
DRINK JE MET VERSTAND.