Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 110 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 110
Alles over je winkel € Je > boodschappen in et F ATP IE NN SOESJES MET HAMMOUSSE SHRIMP CAKES MET YOGHURTSAUS MET GEROOKTE FOREL EN MOSTERD Voor 4 à 8 personen Voor 4 personen Voor 10 à 12 stuks EE 300 g rauwe gepelde garnaalstaarten = M 140 g gerookt forelhaasje a ET M 200 g gepelde grijze garnalen B lei M 1 bussel lente-uitjes m 425 gzoete aardappelblokjes met peper en zout M 5eieren M 200 g bloem (1 schaaltje) M 100g boter EN 1 snufje zout m 375 g ‘Pizza Croccantina met olijfolie’ 1 preiwit Voor de hammousse: Campagna Romana Jan m 300 g gekookte ham in sneetjes m 6clmelk MM 2 el olijfolie lel maanzaad m 4Adiroom MM 2 bolle el mosterd M Ì bussel koriander EN Y bussel basilicum M !/: bussel bieslook EN Y rode peper 2 gevogeltebouillonblokjes LRU 2 el olijfolie Voor de garnituur: dpd Enkele takjes waterkers M 2el mosterd EN 8 kleine augurken Voor de yoghurtsaus: 1kKl ras el hanout M 8 appelkappertjes MM 8 uien op azijn m 250 gyoghurt natuur I 1 el olijfolie LEEE ENG M 1 bussel koriander MM Peper en zout rag gg B 2 takjes bladpeterselie RISOTTO MET TONGILETS, ZOETE KIPCURRY-SPREAD COCOTTE-EIEREN MET BRIE AARDAPPELEN EN WATERKERSPESTO EN CHAMPIGNONS Voor-1 bokaal (4 personen) Voor 4 personen 250 g kippenboutfilets Voor 4 personen 1 eidooier NEC IE 600 g tongfilets EM 2 sjalotten IR 425 g zoete aardappelblokjes met peper en zout 2 lente-uitjes IE 150 g champignons ‘Gastronomische mix’ bio (1 schaaltje) EM 250 g arboriorijst 2el citroensap BESTEN m 100 gparmigiano MM 1,5 di witte wijn VRA UE 1,2 di koolzaadolie _ wa EC m 2 gevogeltebouillonblokjes MM 20 g boter BEN MM 1teentje knoflook Mi % rode peper M lelolijfolie Voor de waterkerspesto: 2 el ‘Madrascurry’ Market Fresh IE 3 takjes dragon HE bussel waterkers MM 25 g amandelschilfers | Peper en zout dn dte m 15 gparmigiano I 1,5 di olijfolie voor salades M 1 klein teentje knoflook | Bag pn VLEESBROOD MET WORTELEN, KIPSATES EN ZOETE AARDAPPELSALADE WEDGES EN PEPERSAUS ZOETE AARDAPPELPUREE MET GEGRILDE GARNALEN Ne RES Voor 4 personen m 1 panklaar vleesbrood (+ 650 g) M 700 g extra fijne kipfiletlapjes M 400 ghele garnalen # M 425 gz0ete IE 2 pakjes voorgegaarde gele en oranje IE 4 zoete aardappelen (+ 1 kg) aardappelblokjes met peper en zout (1 schaaltje) wortelschijfjes (2x 400 g) M 2 lente-uities LURF NO Ser E01) IE 2 schaaltjes aardappelpartjes peper en zeezout LENTE OTN 0E: ne 110 gmini-asperges I 1 lente-uitje (2x450 8) L PARU PORTES M 1 zakje verse groenepepersaus ‘Culinary (220 g) M 3elhoisinsaus M 100 g gedopte edamameboontjes LOUE CRÉDIT IE 2 el paarse radijsscheuten IE 2takjes rozemarijn M 2elsesamzaadies 1 mango I 1 limoen I 2 el gembersiroop I lof 2 kl komijnpoeder Zone B Ael rijstazijn EN 2el olijfolie RCE M Zrode peper M 2 bussel koriander u 1 el Thai Mix Market Fresh SPAGHETTI PUTTANESCA MET TONIN NOEDELS À LA MINUTE BALLETJES MET DRAGONSAUS, MET GROENTEBALLETIES GEBRAISEERD WITLOOF EN PUREE RE] m 2 bokalen witte tonijn in eigen nat (2 x 140 g, Voor 4 personen NER uitgelekt gewicht) M 1 zakje groenteballetjes Greenway = (500 g) m 2 schaaltjes balletjes met dragonsaus M 1 blik gestrekte ansjovisfilets in olijfolie (30 g) BEE (2x+760 g- 12 stuks) Mm 1 flesje passata (700 g) m 4 pakjes instantnoedels ‘Thai Red Curry’ M 4 pakjes gebraiseerd witloof (4 x 150 g) m 1potje fingehakte ui (50 g) MM 1 citroen Knorr (4 x 69 g) m 1 family pack polderpuree Bart Desmidt (1 kg) m 500 gspaghetti MM 1 bokaaltje nonpareilles M 2 rode peper LRU kappertjes (70 g, uitgelekt gewicht) LR EE LAON M 1 bokaal visfond (4 dl) M 2 el olijfolie DEERD GER tu » CURTIUS I Bag IE 4 takjes bladpeterselie BIER MET LIEFDE GEBROUWEN Ld DRINK JE MET VERSTAND.
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 110