Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alles over je winkel €

Je

> boodschappen in et

F

ATP IE NN

SOESJES MET HAMMOUSSE

SHRIMP CAKES MET YOGHURTSAUS

MET GEROOKTE FOREL

EN MOSTERD

Voor 4 à 8 personen

Voor 4 personen

Voor 10 à 12 stuks

EE 300 g rauwe gepelde garnaalstaarten =

M 140 g gerookt forelhaasje

a ET

M 200 g gepelde grijze garnalen

B lei M 1 bussel lente-uitjes

m 425 gzoete aardappelblokjes met peper en zout

M 5eieren M 200 g bloem

(1 schaaltje)

M 100g boter EN 1 snufje zout

m 375 g ‘Pizza Croccantina met olijfolie’

1 preiwit

Voor de hammousse:

Campagna Romana

Jan

m 300 g gekookte ham in sneetjes

m 6clmelk MM 2 el olijfolie

lel maanzaad

m 4Adiroom MM 2 bolle el mosterd

M Ì bussel koriander EN Y bussel basilicum

M !/: bussel bieslook EN Y rode peper

2 gevogeltebouillonblokjes

LRU

2 el olijfolie

Voor de garnituur:

dpd

Enkele takjes waterkers

M 2el mosterd EN 8 kleine augurken

Voor de yoghurtsaus:

1kKl ras el hanout

M 8 appelkappertjes MM 8 uien op azijn

m 250 gyoghurt natuur I 1 el olijfolie

LEEE ENG

M 1 bussel koriander MM Peper en zout

rag gg

B 2 takjes bladpeterselie

RISOTTO MET TONGILETS, ZOETE

KIPCURRY-SPREAD

COCOTTE-EIEREN MET BRIE

AARDAPPELEN EN WATERKERSPESTO

EN CHAMPIGNONS

Voor-1 bokaal (4 personen)

Voor 4 personen

250 g kippenboutfilets

Voor 4 personen

1 eidooier

NEC

IE 600 g tongfilets EM 2 sjalotten

IR 425 g zoete aardappelblokjes met peper en zout

2 lente-uitjes

IE 150 g champignons ‘Gastronomische mix’ bio

(1 schaaltje) EM 250 g arboriorijst

2el citroensap

BESTEN

m 100 gparmigiano MM 1,5 di witte wijn

VRA

UE

1,2 di koolzaadolie

_ wa EC

m 2 gevogeltebouillonblokjes MM 20 g boter

BEN

MM 1teentje knoflook Mi % rode peper

M lelolijfolie

Voor de waterkerspesto:

2 el ‘Madrascurry’ Market Fresh

IE 3 takjes dragon

HE bussel waterkers MM 25 g amandelschilfers

|

Peper en zout

dn dte

m 15 gparmigiano I 1,5 di olijfolie voor

salades M 1 klein teentje knoflook

| Bag pn

VLEESBROOD MET WORTELEN,

KIPSATES EN

ZOETE AARDAPPELSALADE

WEDGES EN PEPERSAUS

ZOETE AARDAPPELPUREE

MET GEGRILDE GARNALEN

Ne

RES

Voor 4 personen

m 1 panklaar vleesbrood (+ 650 g)

M 700 g extra fijne kipfiletlapjes

M 400 ghele garnalen # M 425 gz0ete

IE 2 pakjes voorgegaarde gele en oranje

IE 4 zoete aardappelen (+ 1 kg)

aardappelblokjes met peper en zout (1 schaaltje)

wortelschijfjes (2x 400 g)

M 2 lente-uities

LURF NO Ser E01)

IE 2 schaaltjes aardappelpartjes peper en zeezout

LENTE OTN 0E: ne

110 gmini-asperges I 1 lente-uitje

(2x450 8)

L PARU

PORTES

M 1 zakje verse groenepepersaus ‘Culinary (220 g)

M 3elhoisinsaus

M 100 g gedopte edamameboontjes

LOUE

CRÉDIT

IE 2 el paarse radijsscheuten

IE 2takjes rozemarijn

M 2elsesamzaadies

1 mango I 1 limoen I 2 el gembersiroop

I lof 2 kl komijnpoeder

Zone

B Ael rijstazijn EN 2el olijfolie

RCE

M Zrode peper M 2 bussel koriander

u 1 el Thai Mix Market Fresh

SPAGHETTI PUTTANESCA MET TONIN

NOEDELS À LA MINUTE

BALLETJES MET DRAGONSAUS,

MET GROENTEBALLETIES

GEBRAISEERD WITLOOF EN PUREE

RE]

m 2 bokalen witte tonijn in eigen nat (2 x 140 g,

Voor 4 personen

NER

uitgelekt gewicht)

M 1 zakje groenteballetjes Greenway = (500 g)

m 2 schaaltjes balletjes met dragonsaus

M 1 blik gestrekte ansjovisfilets in olijfolie (30 g)

BEE

(2x+760 g- 12 stuks)

Mm 1 flesje passata (700 g)

m 4 pakjes instantnoedels ‘Thai Red Curry’

M 4 pakjes gebraiseerd witloof (4 x 150 g)

m 1potje fingehakte ui (50 g) MM 1 citroen

Knorr (4 x 69 g)

m 1 family pack polderpuree Bart Desmidt (1 kg)

m 500 gspaghetti MM 1 bokaaltje nonpareilles

M 2 rode peper

LRU

kappertjes (70 g, uitgelekt gewicht)

LR EE

LAON

M 1 bokaal visfond (4 dl) M 2 el olijfolie

DEERD GER tu

» CURTIUS

I Bag

IE 4 takjes bladpeterselie

BIER MET LIEFDE GEBROUWEN

Ld

DRINK JE MET VERSTAND.