Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
Le KEUKENCHALLENGE
TECHNIEK #5
I
SOEZENDEEG
ALL
Een kookdeeg op basis van 2 delen eieren,
rad
2 delen water en/of melk, 1 deel patisseriebloem
en 1 deel boter. Een kookdeeg? Jawel, want het is
de temperatuur die voor de binding van je deeg
7
zorgt en niet jouw fantastische kneedtechnieken.
Goed om te weten: soezendeeg wordt niet alleen
gebruikt voor het spuiten van zoete en hartige
soezen, maar ook voor het vormen van éclairs,
Gn
zwaantjes
fi
Als je het deeg lauw spuit met een spuitzak,
‘vloeit’ het wat makkelijker ...
Eee
Kar
&
si
à
%
a
ie
A
N.
TA
z
Le
Ê
ER
IR
Doe het deegin een spuitzak en En re
AUS
toefjes deeg op een bakplaat met bakpapier.
DAMES
Tip: je mama, papa, oma of opa kunnenop
voorhand cirkels op het bakpapier tekenen,
zodat je makkelijker gelijke soëzen spuit.
SOESJES MET HAMMOUSSE
EN
cd
EN MOSTERD
a
2
=
D10_DefiWeekendPäteindd 56
2007120 17: 13