Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

Le KEUKENCHALLENGE

TECHNIEK #5

I

SOEZENDEEG

ALL

Een kookdeeg op basis van 2 delen eieren,

rad

2 delen water en/of melk, 1 deel patisseriebloem

en 1 deel boter. Een kookdeeg? Jawel, want het is

de temperatuur die voor de binding van je deeg

7

zorgt en niet jouw fantastische kneedtechnieken.

Goed om te weten: soezendeeg wordt niet alleen

gebruikt voor het spuiten van zoete en hartige

soezen, maar ook voor het vormen van éclairs,

Gn

zwaantjes

fi

Als je het deeg lauw spuit met een spuitzak,

‘vloeit’ het wat makkelijker ...

Eee

Kar

&

si

à

%

a

ie

A

N.

TA

z

Le

Ê

ER

IR

Doe het deegin een spuitzak en En re

AUS

toefjes deeg op een bakplaat met bakpapier.

DAMES

Tip: je mama, papa, oma of opa kunnenop

voorhand cirkels op het bakpapier tekenen,

zodat je makkelijker gelijke soëzen spuit.

SOESJES MET HAMMOUSSE

EN

cd

EN MOSTERD

a

2

=

D10_DefiWeekendPäteindd 56

2007120 17: 13