Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FA BEreR (WIETEN

COCOTTE-EIEREN MET BRIE EN CHAMPIGNONS

39 g- Koalhydraten:9

VE Veit

+ Aeieren

@ Snijd het brood en de brie in kleine

@ Laat de glazen uitlekken. Voeg

+ 150 gchampignons ‘Gastronomische mix’ bio

blokjes. Hak 2 rakjes dragon. Meng alles

voorzichtig de eidooiers en de rest van

» 1 dik sneetje oud brood

… 100 g brie

met de champignons en verdeel over

de (lichtjes opgewarmde) champignons

» 2,5.dl om

4 grote glazen. Giet er de room over.

toe. Kruid met peper en zout, en werk af

Laat lu ín de koelkast rusten.

met dragon.

« Lel olijfolie

» 3takjes dragon

® Splits de eiwitten van de eidooiers en

@ Serveer als voorgerecht of als lunch,

« Peper en zout

giet telkens 1 eiwit in elk glas, Houd de

met een slaatje en brood.

eidooiers apart in hun halve eierdop. Zet

€P Snijd de champignons in stukken

de glazen in een kookpot licht kokend

@- Houd de temperatuur van het water goed in het

Ÿ

en fruit ze op een vrij hoog vuur, in

water (het water moet tot op halve hoogte

oog: ats het water grote bellen begint te mak:

een braadpan met de olijfolie. Kruid

van de glazen komen), zet het deksel op

zouden die wel eens over de rand van de glaze

kunnen floepen!

met peper en zout, en houd enkele

de pan en laat 12 min opstijven. Het water

champignons apart voor de afwerking.

moet altijd net onder het kookpunt blijven.

er

p

ge

at

=

sf.

Y

|

,

Naast het uitgebreide ‘Beter voor

=

iedereen’-gamma (zie vorige pagina)

bestaan er nog heel wat andere producten

a

die van nature rijk zijn aan omega 3. Je

kunt ook kiezen voor producten waaraan

omega 3 is toegevoegd, zoals boter,

margarine, kaas …

> Koolzaadolie

>

> Brood met lijnzaadmeel

> Chiazaad

> Walnoten

> Vette vissoorten zoals zalm, sardines

en makreel

GI