Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FA BEreR (WIETEN
COCOTTE-EIEREN MET BRIE EN CHAMPIGNONS
39 g- Koalhydraten:9
VE Veit
+ Aeieren
@ Snijd het brood en de brie in kleine
@ Laat de glazen uitlekken. Voeg
+ 150 gchampignons ‘Gastronomische mix’ bio
blokjes. Hak 2 rakjes dragon. Meng alles
voorzichtig de eidooiers en de rest van
» 1 dik sneetje oud brood
… 100 g brie
met de champignons en verdeel over
de (lichtjes opgewarmde) champignons
» 2,5.dl om
4 grote glazen. Giet er de room over.
toe. Kruid met peper en zout, en werk af
Laat lu ín de koelkast rusten.
met dragon.
« Lel olijfolie
» 3takjes dragon
® Splits de eiwitten van de eidooiers en
@ Serveer als voorgerecht of als lunch,
« Peper en zout
giet telkens 1 eiwit in elk glas, Houd de
met een slaatje en brood.
eidooiers apart in hun halve eierdop. Zet
€P Snijd de champignons in stukken
de glazen in een kookpot licht kokend
@- Houd de temperatuur van het water goed in het
Ÿ
en fruit ze op een vrij hoog vuur, in
water (het water moet tot op halve hoogte
oog: ats het water grote bellen begint te mak:
een braadpan met de olijfolie. Kruid
van de glazen komen), zet het deksel op
zouden die wel eens over de rand van de glaze
kunnen floepen!
met peper en zout, en houd enkele
de pan en laat 12 min opstijven. Het water
champignons apart voor de afwerking.
moet altijd net onder het kookpunt blijven.
er
p
ge
at
=
sf.
Y
|
,
Naast het uitgebreide ‘Beter voor
=
iedereen’-gamma (zie vorige pagina)
bestaan er nog heel wat andere producten
a
die van nature rijk zijn aan omega 3. Je
kunt ook kiezen voor producten waaraan
omega 3 is toegevoegd, zoals boter,
margarine, kaas …
> Koolzaadolie
>
> Brood met lijnzaadmeel
> Chiazaad
> Walnoten
> Vette vissoorten zoals zalm, sardines
en makreel
GI