Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 76 van 114 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 76
FA BEreR (WIETEN COCOTTE-EIEREN MET BRIE EN CHAMPIGNONS 39 g- Koalhydraten:9 VE Veit + Aeieren @ Snijd het brood en de brie in kleine @ Laat de glazen uitlekken. Voeg + 150 gchampignons ‘Gastronomische mix’ bio blokjes. Hak 2 rakjes dragon. Meng alles voorzichtig de eidooiers en de rest van » 1 dik sneetje oud brood … 100 g brie met de champignons en verdeel over de (lichtjes opgewarmde) champignons » 2,5.dl om 4 grote glazen. Giet er de room over. toe. Kruid met peper en zout, en werk af Laat lu ín de koelkast rusten. met dragon. « Lel olijfolie » 3takjes dragon ® Splits de eiwitten van de eidooiers en @ Serveer als voorgerecht of als lunch, « Peper en zout giet telkens 1 eiwit in elk glas, Houd de met een slaatje en brood. eidooiers apart in hun halve eierdop. Zet €P Snijd de champignons in stukken de glazen in een kookpot licht kokend @- Houd de temperatuur van het water goed in het Ÿ en fruit ze op een vrij hoog vuur, in water (het water moet tot op halve hoogte oog: ats het water grote bellen begint te mak: een braadpan met de olijfolie. Kruid van de glazen komen), zet het deksel op zouden die wel eens over de rand van de glaze kunnen floepen! met peper en zout, en houd enkele de pan en laat 12 min opstijven. Het water champignons apart voor de afwerking. moet altijd net onder het kookpunt blijven. er p ge at = sf. Y | , Naast het uitgebreide ‘Beter voor = iedereen’-gamma (zie vorige pagina) bestaan er nog heel wat andere producten a die van nature rijk zijn aan omega 3. Je kunt ook kiezen voor producten waaraan omega 3 is toegevoegd, zoals boter, margarine, kaas … > Koolzaadolie > > Brood met lijnzaadmeel > Chiazaad > Walnoten > Vette vissoorten zoals zalm, sardines en makreel GI
Delhaize - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 76