Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Carrefour Folder 21.09.2020

Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 8

dm mr / “We hebben allemaal > E goede herinneringen k er aan mama's heerlijke . 5 _ Rijstpap met peren rijstpap. Een zoete ù = __ 6 porties - Voorbereiding 10 min verwennerij die Bereiding 35 min - Makkelijk -€ niemand koud laat!” 350 milkokosmelk | 250 mil amandelmelk 1300 garboriorijst 100 g fijne kristalsuiker 14 eidooier VOOR DE GEPOCHEERDE PEREN 500 ml water | 200 g fijne kristalsuiker 1 varillestokje | 60 g verse gember, geschild en fijngehakt |1steranijs | 1 kruidnagel | 2 conference-peren, geschild VOOR DE AFWERKING 3 el brésilienne voor gebak | Zel fijne Op en top najaarsfruit kristalsuiker | 250 g mascarpone Je vindt ze in de rekken van - E oktober tot januari: de heerlijke (@ Pocheer de peren: verwarm in een conference-peren Kvaliteitsketen kookpan 500 mlwater met de suiker, se het gespleten vanillestokje,de gember, Carrefour: geteeld met respect voor natuur en milieu. Conference de steranijs en de kruidnagel. Breng aan de kook en laat ongeveer 10 min is één vande favoriete sudderen. Snij de peren in stukken en perenvariöteiten van de Belgen. Ze De smaak laat ze 10 min pocheren in de siroop. zijn supersappig en gegarandeerd vaneen peer = @) Maak nu de rijstpap: verwarm in, vrij vantraditionele pesticiden, en een kookpan de kokos-en amandel. == bij de pluk vrij van residu's. Hoog Doyenné melk. Breng aan de kook en zet dan tijd omeer je tanden in te zetten of het vuur zo laag mogelijk. Voeg de rijst Fr en de suiker toe zodra de melk kookt er heerlijke desserts mee te N maken! HEEL ZOET en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer geregeld om, zodat de rijst niet aan de pan gaat en nn kleven, Haal van het vuur en roer ed” er eidooier goed door. = - de bresilienne met de suiker en laat u veen's & elle rustig karamelliseren. Verdeel de rijstpap over 6 schaaltjes en leg in elk @ schaaltje enkele stukken peer en een lepeltje mascarpone. Bestrooi met de gekarameltiseerde brésilienne. 3 -— PERPORTIE Durendeau EU pe nn, nr LICHT ZOET 123 GVETEN ta rep Laa GSUKERS 846 KOOLKDRATEN 12 veels en . sma ál rs de = 8 foodmagazine | oktober 2020 = = ns

Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 8