Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
dm
mr
/
“We hebben allemaal
>
E
goede herinneringen
k
er
aan mama's heerlijke .
5 _ Rijstpap met peren
rijstpap. Een zoete
ù
=
__ 6 porties - Voorbereiding 10 min
verwennerij die
Bereiding 35 min - Makkelijk -€
niemand koud laat!”
350 milkokosmelk | 250 mil amandelmelk
1300 garboriorijst 100 g fijne kristalsuiker
14 eidooier
VOOR DE GEPOCHEERDE PEREN
500 ml water | 200 g fijne kristalsuiker
1 varillestokje | 60 g verse gember, geschild
en fijngehakt |1steranijs | 1 kruidnagel |
2 conference-peren, geschild
VOOR DE AFWERKING
3 el brésilienne voor gebak | Zel fijne
Op en top najaarsfruit
kristalsuiker | 250 g mascarpone
Je vindt ze in de rekken van
-
E
oktober tot januari: de heerlijke
(@ Pocheer de peren: verwarm in een
conference-peren Kvaliteitsketen
kookpan 500 mlwater met de suiker,
se
het gespleten vanillestokje,de gember,
Carrefour: geteeld met respect
voor natuur en milieu. Conference
de steranijs en de kruidnagel. Breng
aan de kook en laat ongeveer 10 min
is één vande favoriete
sudderen. Snij de peren in stukken en
perenvariöteiten van de Belgen. Ze
De smaak
laat ze 10 min pocheren in de siroop.
zijn supersappig en gegarandeerd
vaneen peer
=
@) Maak nu de rijstpap: verwarm in,
vrij vantraditionele pesticiden, en
een kookpan de kokos-en amandel. ==
bij de pluk vrij van residu's. Hoog
Doyenné
melk. Breng aan de kook en zet dan
tijd omeer je tanden in te zetten of
het vuur zo laag mogelijk. Voeg de rijst
Fr
en de suiker toe zodra de melk kookt
er heerlijke desserts mee te
N
maken!
HEEL ZOET
en bereid volgens de aanwijzingen op
de verpakking. Roer geregeld om,
zodat de rijst niet aan de pan gaat
en nn
kleven, Haal van het vuur en roer ed”
er
eidooier goed door.
=
-
de bresilienne met de suiker en laat
u
veen's
&
elle
rustig karamelliseren. Verdeel de
rijstpap over 6 schaaltjes en leg in elk
@
schaaltje enkele stukken peer en een
lepeltje mascarpone. Bestrooi met de
gekarameltiseerde brésilienne.
3
-—
PERPORTIE
Durendeau
EU
pe
nn,
nr
LICHT ZOET
123 GVETEN
ta rep
Laa GSUKERS
846 KOOLKDRATEN
12 veels
en
.
sma
ál
rs de
=
8 foodmagazine | oktober 2020
=
=
ns