Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

dm

mr

/

“We hebben allemaal

>

E

goede herinneringen

k

er

aan mama's heerlijke .

5 _ Rijstpap met peren

rijstpap. Een zoete

ù

=

__ 6 porties - Voorbereiding 10 min

verwennerij die

Bereiding 35 min - Makkelijk -€

niemand koud laat!”

350 milkokosmelk | 250 mil amandelmelk

1300 garboriorijst 100 g fijne kristalsuiker

14 eidooier

VOOR DE GEPOCHEERDE PEREN

500 ml water | 200 g fijne kristalsuiker

1 varillestokje | 60 g verse gember, geschild

en fijngehakt |1steranijs | 1 kruidnagel |

2 conference-peren, geschild

VOOR DE AFWERKING

3 el brésilienne voor gebak | Zel fijne

Op en top najaarsfruit

kristalsuiker | 250 g mascarpone

Je vindt ze in de rekken van

-

E

oktober tot januari: de heerlijke

(@ Pocheer de peren: verwarm in een

conference-peren Kvaliteitsketen

kookpan 500 mlwater met de suiker,

se

het gespleten vanillestokje,de gember,

Carrefour: geteeld met respect

voor natuur en milieu. Conference

de steranijs en de kruidnagel. Breng

aan de kook en laat ongeveer 10 min

is één vande favoriete

sudderen. Snij de peren in stukken en

perenvariöteiten van de Belgen. Ze

De smaak

laat ze 10 min pocheren in de siroop.

zijn supersappig en gegarandeerd

vaneen peer

=

@) Maak nu de rijstpap: verwarm in,

vrij vantraditionele pesticiden, en

een kookpan de kokos-en amandel. ==

bij de pluk vrij van residu's. Hoog

Doyenné

melk. Breng aan de kook en zet dan

tijd omeer je tanden in te zetten of

het vuur zo laag mogelijk. Voeg de rijst

Fr

en de suiker toe zodra de melk kookt

er heerlijke desserts mee te

N

maken!

HEEL ZOET

en bereid volgens de aanwijzingen op

de verpakking. Roer geregeld om,

zodat de rijst niet aan de pan gaat

en nn

kleven, Haal van het vuur en roer ed”

er

eidooier goed door.

=

-

de bresilienne met de suiker en laat

u

veen's

&

elle

rustig karamelliseren. Verdeel de

rijstpap over 6 schaaltjes en leg in elk

@

schaaltje enkele stukken peer en een

lepeltje mascarpone. Bestrooi met de

gekarameltiseerde brésilienne.

3

-—

PERPORTIE

Durendeau

EU

pe

nn,

nr

LICHT ZOET

123 GVETEN

ta rep

Laa GSUKERS

846 KOOLKDRATEN

12 veels

en

.

sma

ál

rs de

=

8 foodmagazine | oktober 2020

=

=

ns