Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
UITDAGING
a
RETE
ij
WW
| La
=
Fr
DE TIP VAN SÖREN
4
d
Op vrijdag is het neg alti
Ç
à
np
érietjesdagl Alleen maken we
deze nu van verschillende
soorten groenten. Onze
Cavoriet? Frietjes van zoete
aardappel Vol smaak en Lex
houdt van de licht zoete
alade van spruiten,
smaak. Gewoon in reel
rode biet en pistaches
snijden en met wat oli
fe
krokant bakken in de ‘oven.
Ze zijn klaar wanneer ze
knapperig krokant z
Q: TB
ST)
Frankrijk, Bordeaux
PERPORTIE 2:
ETEN
RENTE
IKE
Large Malartic,
8
REG
Rood, bio
Sören: “We voelen ons veel lichter
omdat onze voeding voor een groter
Salade van spruiten, rode biet en pistaches
verzadigingsgevoel zorgt. We
hebben ook minder zin in
4 personen - Voorbereiding 10 min
beklede bakplaat Besprenkel de sprui-
tussendoortjes en zoet omdat onze
Bereiding 25 min - Makkelijk -€
ten met de olifolie en balsamico-azijn.
manier van eten de
Bestrooi met de zeste en de gehakte
bloedsuikerspiegel stabiliseert. En ja,
200 g spruiten | 1el olijfolie | 1el balsami-
rozemarijn. Zet 25 min in de oven.
coazin | de zeste van 1 citroen 4tales
ook op de weegschaal merken we het
rozemarijn, fijngehakt 100 g gekookte rode
@ Meng intussen voor de vinaigrette
verschil. Het is veel makkelijker om
biet | 80 g pistachenoten, ongezouten |125 9
alle ingrediënten en zet opzij
op gewicht te blijven”
rucola | 80 g parmezaanschilfers | peper van
de molen, zout
®) snij de rode bieten in grove stuk-
ken en breng ze op smaak met peper,
Sarah: “Ik ben fan van
VOOR DE VINAIGRETTE
zout en olijfolie . Hak de pistachenoten
maaltijdsalades vol groente. Ik pas
sap van 1 citroen 1 el olijfolie | 4 mosterd |
arof. Schik de spruiten samen met de
mijn recepten altijd aan het seizoen
4#honing | peper, zout
bietjes op een schaal. Werk verder
aan om zo veel mogelijk met lokale
af met rucola en parmezaanschilfers.
Strooi tenslotte de pistachenoten
producten te kunnen werken”
(@ verwarm de oven voor op 185°C.
Maak de spruitjes schoon, halveer ze
eroverheen en werk af met
en verdeel ze over een met bakpapier
de vinaigrette.
22 foodmagazine | oktober 2020