Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UITDAGING

a

RETE

ij

WW

| La

=

Fr

DE TIP VAN SÖREN

4

d

Op vrijdag is het neg alti

Ç

à

np

érietjesdagl Alleen maken we

deze nu van verschillende

soorten groenten. Onze

Cavoriet? Frietjes van zoete

aardappel Vol smaak en Lex

houdt van de licht zoete

alade van spruiten,

smaak. Gewoon in reel

rode biet en pistaches

snijden en met wat oli

fe

krokant bakken in de ‘oven.

Ze zijn klaar wanneer ze

knapperig krokant z

Q: TB

ST)

Frankrijk, Bordeaux

PERPORTIE 2:

ETEN

RENTE

IKE

Large Malartic,

8

REG

Rood, bio

Sören: “We voelen ons veel lichter

omdat onze voeding voor een groter

Salade van spruiten, rode biet en pistaches

verzadigingsgevoel zorgt. We

hebben ook minder zin in

4 personen - Voorbereiding 10 min

beklede bakplaat Besprenkel de sprui-

tussendoortjes en zoet omdat onze

Bereiding 25 min - Makkelijk -€

ten met de olifolie en balsamico-azijn.

manier van eten de

Bestrooi met de zeste en de gehakte

bloedsuikerspiegel stabiliseert. En ja,

200 g spruiten | 1el olijfolie | 1el balsami-

rozemarijn. Zet 25 min in de oven.

coazin | de zeste van 1 citroen 4tales

ook op de weegschaal merken we het

rozemarijn, fijngehakt 100 g gekookte rode

@ Meng intussen voor de vinaigrette

verschil. Het is veel makkelijker om

biet | 80 g pistachenoten, ongezouten |125 9

alle ingrediënten en zet opzij

op gewicht te blijven”

rucola | 80 g parmezaanschilfers | peper van

de molen, zout

®) snij de rode bieten in grove stuk-

ken en breng ze op smaak met peper,

Sarah: “Ik ben fan van

VOOR DE VINAIGRETTE

zout en olijfolie . Hak de pistachenoten

maaltijdsalades vol groente. Ik pas

sap van 1 citroen 1 el olijfolie | 4 mosterd |

arof. Schik de spruiten samen met de

mijn recepten altijd aan het seizoen

4#honing | peper, zout

bietjes op een schaal. Werk verder

aan om zo veel mogelijk met lokale

af met rucola en parmezaanschilfers.

Strooi tenslotte de pistachenoten

producten te kunnen werken”

(@ verwarm de oven voor op 185°C.

Maak de spruitjes schoon, halveer ze

eroverheen en werk af met

en verdeel ze over een met bakpapier

de vinaigrette.

22 foodmagazine | oktober 2020