Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 22
UITDAGING a RETE ij WW | La = Fr DE TIP VAN SÖREN 4 d Op vrijdag is het neg alti Ç à np érietjesdagl Alleen maken we deze nu van verschillende soorten groenten. Onze Cavoriet? Frietjes van zoete aardappel Vol smaak en Lex houdt van de licht zoete alade van spruiten, smaak. Gewoon in reel rode biet en pistaches snijden en met wat oli fe krokant bakken in de ‘oven. Ze zijn klaar wanneer ze knapperig krokant z Q: TB ST) Frankrijk, Bordeaux PERPORTIE 2: ETEN RENTE IKE Large Malartic, 8 REG Rood, bio Sören: “We voelen ons veel lichter omdat onze voeding voor een groter Salade van spruiten, rode biet en pistaches verzadigingsgevoel zorgt. We hebben ook minder zin in 4 personen - Voorbereiding 10 min beklede bakplaat Besprenkel de sprui- tussendoortjes en zoet omdat onze Bereiding 25 min - Makkelijk -€ ten met de olifolie en balsamico-azijn. manier van eten de Bestrooi met de zeste en de gehakte bloedsuikerspiegel stabiliseert. En ja, 200 g spruiten | 1el olijfolie | 1el balsami- rozemarijn. Zet 25 min in de oven. coazin | de zeste van 1 citroen 4tales ook op de weegschaal merken we het rozemarijn, fijngehakt 100 g gekookte rode @ Meng intussen voor de vinaigrette verschil. Het is veel makkelijker om biet | 80 g pistachenoten, ongezouten |125 9 alle ingrediënten en zet opzij op gewicht te blijven” rucola | 80 g parmezaanschilfers | peper van de molen, zout ®) snij de rode bieten in grove stuk- ken en breng ze op smaak met peper, Sarah: “Ik ben fan van VOOR DE VINAIGRETTE zout en olijfolie . Hak de pistachenoten maaltijdsalades vol groente. Ik pas sap van 1 citroen 1 el olijfolie | 4 mosterd | arof. Schik de spruiten samen met de mijn recepten altijd aan het seizoen 4#honing | peper, zout bietjes op een schaal. Werk verder aan om zo veel mogelijk met lokale af met rucola en parmezaanschilfers. Strooi tenslotte de pistachenoten producten te kunnen werken” (@ verwarm de oven voor op 185°C. Maak de spruitjes schoon, halveer ze eroverheen en werk af met en verdeel ze over een met bakpapier de vinaigrette. 22 foodmagazine | oktober 2020
Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 22