Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FRUIT VAN BIJ ONS
mes
peren
Door een
taart ten
Ë
het
zene
onfituur,
mer abrike
chnsek He
anze:
‚n zonder
gebek gl
vera
nderen. Bovendien zorg
Appel-perentaart
at het Eruit
je er Zo
voer
J
iet oxi
eert of uitdroogt:
op grootmoeders
u
wijze
>
6à 8 personen
eel,
Appel-perentaart op
Voorbereiding 15 min
Ig
Bereiding 35 min - Makkelijk -€
orgotmoeders wijze
D”
VOOR DE TAARTBODEM
F,
Le
u
5
5
1 portie kruimeldeeg | 2 el amandelpoeder
+
VOOR DE VULLING
Es
ne
A
rt
BF
2jonagold-appelen, geschild en in keine
x
ES
ke
blokjes | 1 durondeatrpeer, geschild en in
a
kleine blokjes | sap van V2 citroen |40g
df
nk
ij)
n°
À
TE
di 1
zachte boter | 60 g kristalsuiker | 2 eidooiers
PA
En
VOOR DE AFWERKING
cu
Rd
1elwater | 2el abrikozenconfituur |
kl
2 el bloemsuiker
Es
u;
st
sk
(© vorm eerst de taartbodem: rol het
a
deeg uit op een met bloem bestoven
zr
4
werkvlak. Beboter een springvorm van
6:
£
à
18 cm diameter en bestuif met bloem,
De.
=
Bekleed met het deeg, snij het teveel
Ê
x
weg, prik het deeg in met een vork en
ze
2
bestrooi met het amandelpoeder.
F
A
Ed
di
Se
Ta
@ Maak nu de vulling. Verwarm de
7
=
oven voor op 180°C. Besprenkel de
=
blokjes appel en peer met het
er
dra
citroensap. Laat de boter met de suiker
smelten in een pannetje. Zet van het
"+
vuur, laat tot lauw afkoelen en roer er
fe
dan de eidooiers onder. Meng goed en,
ij
LE
fé
giet in een grote schaal. Schep er de
blokjes appel en peer onder en giet
deze bereiding over de taartbodem,
2,
ie,
x
5
Bak 20 à 25 min in de oven.
on
mn
Te
5
ie
@) verwar in een pannetje het water
cf
en de confituur, laat kort koken en zeef.
ie
zi)
Haal de taart uit de vorm en strijk er het
ied
confituurmengsel over. Bestrooi tot slot.
met bloemsuiker.
D
PERPORTIE 255 KCAL
3 GVETEN 326 KOOLMFDRATEN
32ER
ZIGSUKERSI186VEZES
foodmagazine | oktober 2020 11