Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FRUIT VAN BIJ ONS

mes

peren

Door een

taart ten

Ë

het

zene

onfituur,

mer abrike

chnsek He

anze:

‚n zonder

gebek gl

vera

nderen. Bovendien zorg

Appel-perentaart

at het Eruit

je er Zo

voer

J

iet oxi

eert of uitdroogt:

op grootmoeders

u

wijze

>

6à 8 personen

eel,

Appel-perentaart op

Voorbereiding 15 min

Ig

Bereiding 35 min - Makkelijk -€

orgotmoeders wijze

D”

VOOR DE TAARTBODEM

F,

Le

u

5

5

1 portie kruimeldeeg | 2 el amandelpoeder

+

VOOR DE VULLING

Es

ne

A

rt

BF

2jonagold-appelen, geschild en in keine

x

ES

ke

blokjes | 1 durondeatrpeer, geschild en in

a

kleine blokjes | sap van V2 citroen |40g

df

nk

ij)



À

TE

di 1

zachte boter | 60 g kristalsuiker | 2 eidooiers

PA

En

VOOR DE AFWERKING

cu

Rd

1elwater | 2el abrikozenconfituur |

kl

2 el bloemsuiker

Es

u;

st

sk

(© vorm eerst de taartbodem: rol het

a

deeg uit op een met bloem bestoven

zr

4

werkvlak. Beboter een springvorm van

6:

£

à

18 cm diameter en bestuif met bloem,

De.

=

Bekleed met het deeg, snij het teveel

Ê

x

weg, prik het deeg in met een vork en

ze

2

bestrooi met het amandelpoeder.

F

A

Ed

di

Se

Ta

@ Maak nu de vulling. Verwarm de

7

=

oven voor op 180°C. Besprenkel de

=

blokjes appel en peer met het

er

dra

citroensap. Laat de boter met de suiker

smelten in een pannetje. Zet van het

"+

vuur, laat tot lauw afkoelen en roer er

fe

dan de eidooiers onder. Meng goed en,

ij

LE



giet in een grote schaal. Schep er de

blokjes appel en peer onder en giet

deze bereiding over de taartbodem,

2,

ie,

x

5

Bak 20 à 25 min in de oven.

on

mn

Te

5

ie

@) verwar in een pannetje het water

cf

en de confituur, laat kort koken en zeef.

ie

zi)

Haal de taart uit de vorm en strijk er het

ied

confituurmengsel over. Bestrooi tot slot.

met bloemsuiker.

D

PERPORTIE 255 KCAL

3 GVETEN 326 KOOLMFDRATEN

32ER

ZIGSUKERSI186VEZES

foodmagazine | oktober 2020 11