Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Carrefour Folder 21.09.2020

Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 11

FRUIT VAN BIJ ONS mes peren Door een taart ten Ë het zene onfituur, mer abrike chnsek He anze: ‚n zonder gebek gl vera nderen. Bovendien zorg Appel-perentaart at het Eruit je er Zo voer J iet oxi eert of uitdroogt: op grootmoeders u wijze > 6à 8 personen eel, Appel-perentaart op Voorbereiding 15 min Ig Bereiding 35 min - Makkelijk -€ orgotmoeders wijze D” VOOR DE TAARTBODEM F, Le u 5 5 1 portie kruimeldeeg | 2 el amandelpoeder + VOOR DE VULLING Es ne A rt BF 2jonagold-appelen, geschild en in keine x ES ke blokjes | 1 durondeatrpeer, geschild en in a kleine blokjes | sap van V2 citroen |40g df nk ij) n° À TE di 1 zachte boter | 60 g kristalsuiker | 2 eidooiers PA En VOOR DE AFWERKING cu Rd 1elwater | 2el abrikozenconfituur | kl 2 el bloemsuiker Es u; st sk (© vorm eerst de taartbodem: rol het a deeg uit op een met bloem bestoven zr 4 werkvlak. Beboter een springvorm van 6: £ à 18 cm diameter en bestuif met bloem, De. = Bekleed met het deeg, snij het teveel Ê x weg, prik het deeg in met een vork en ze 2 bestrooi met het amandelpoeder. F A Ed di Se Ta @ Maak nu de vulling. Verwarm de 7 = oven voor op 180°C. Besprenkel de = blokjes appel en peer met het er dra citroensap. Laat de boter met de suiker smelten in een pannetje. Zet van het "+ vuur, laat tot lauw afkoelen en roer er fe dan de eidooiers onder. Meng goed en, ij LE fé giet in een grote schaal. Schep er de blokjes appel en peer onder en giet deze bereiding over de taartbodem, 2, ie, x 5 Bak 20 à 25 min in de oven. on mn Te 5 ie @) verwar in een pannetje het water cf en de confituur, laat kort koken en zeef. ie zi) Haal de taart uit de vorm en strijk er het ied confituurmengsel over. Bestrooi tot slot. met bloemsuiker. D PERPORTIE 255 KCAL 3 GVETEN 326 KOOLMFDRATEN 32ER ZIGSUKERSI186VEZES foodmagazine | oktober 2020 11

Carrefour - Folder van 21.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 11